Корнелия Нинова: Гордея се, че съм българка!

Лидерът на БСП честити 3 март от връх Шипка
3 мар 2017 16:37, Петя Славова
150
Корнелия Нинова: Гордея се, че съм българка!
Снимка: архив, Булфото

"Честит празник на свободата, българи. Прекланяме се пред силата на българските опълченци и руските воини, които дадоха живота си на този връх, за да бъдем свободни от турско робство".

Още по темата

Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова пред събралите се на връх Шипка, където тя участва в честването на националния празник на България 3 март, цитирана от пресцентъра на БСП.

"Гордея се, че съм българка. Нека имаме борбен дух, непокорство пред чужда воля и характер да браним българщината и независимостта на отечеството си. Нека да бъдем достойни за този ден, да бъдем горди хора и да продължаваме да се борим за България и да отстояваме нейния национален интерес", е казала председателят на БСП.

Заедно със стотици българи, Корнелия Нинова е присъствала на официалното честване в подножието на върха и е изкачила стъпалата до връх Шипка, за да отдаде почит на загиналите за свободата на България и да постави венец пред историческия паметник.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


150
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
4
 
21
 
! Отговори
жена преди 7 години
Гордея се ,че съм Българка ,но не с такива като теб нинова,
68
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
кифла... кой им вярва на бг политиците не знам
67
5
 
20
 
! Отговори
гущер преди 7 години
Яааааа! Ламята Спаска станала героят Крали Марко!
66
5
 
19
 
! Отговори
БГ преди 7 години
Какво е виновна ,че хората и се връзват
65
3
 
27
 
! Отговори
Bad Company преди 7 години
И още един въпрос др. Нинова:Колко чифта вълнени чорапи които подарявате на бабите -пенсионерки са равни по стойност на розовото в костюмче/едно от десетките/????1000?1500?2000?2500???....според мен последното
64
30
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
на гербеерастите пяна им излиза от устатане разбрахте ли, че изборите ще ги загубите както президентскитезащото Бойко се провали 2 пътиСлуж.кабинет свърши повече работа от БойкоТой свърши само слугинаж на Европамачкане на българинакое не ви е ясноАми не искаме ГЕРБ! Свършени сте!Това е!
63
5
 
33
 
! Отговори
Bad Company преди 7 години
И още един простичък въпрос др. Нинова:1. Семестъра на синчето Ви в САЩ /онази отвратителна страна пълна с ГМО/ струва 35 000 $. Вие какви доходи декларирахте др. Нинова и от какво???
62
14
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе нее чиста ама и копанарите власите цуцуманите и те са раждани в България. Така че всеки който се е родил на тази територия може да се нарече българин. Без оглед на расата Само дето неможе да се нарече чист Българин щото такива няма. Чистите бълтари отдавна са претопени от местното племе траките и славяните. На кан Аспарух от времето нищо не е останало даже и езика му е изгубен. Така че Българи отдавна няма.
61
4
 
29
 
! Отговори
Bad Company преди 7 години
Два простички въпроса др. Нинова, съвсем простички:1. Придобихте ли 37% от акциите на "Техноимпекс" чрез едно криминално РМД без да дадете и един лев???2. Продадохте ли ги после за 6 000 000 лв???Няма повече въпроси др. нинова
60
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
E kak niama da se gordeesh ufso,imate miloni pari i ot tribunata e leko,gordo smelo,namahano....ya popitai horata,koito nemogat da izhraniat decata si v BG.Ne kato teb da plashtash po 60 hilyadi evro za semestur na sina ti.Slez malko na zemiata i idi nahrani niakoe dete s uvrejdaniya,che nikoi ne se seshta za tyah....ofso
59
2
 
18
 
! Отговори
Bad Company преди 7 години
Ти може и да се "гордееш" на думи ама ние едва ли:)) Сатрап-кръвопиец и проводник на чужди интереси не може да е "българин".
58
5
 
25
 
! Отговори
Павлин преди 7 години
Другарко Нинова няма да ви простим , че излъгахте за срещата си с ген. Решетников.
57
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако беше изпратила детето сида учи в Москва, а не в САЩ щях да и повярвам.
56
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Гошо...Путин е велик, Русия е велика...Гоше, и мухата лайняpка смята лaйнoто за велико, а селския нужник за много приятно място, но това не е така.
55
17
 
12
 
! Отговори
Я, ДА МЛЪКНЕШ преди 7 години
ЕДИН *** ГЕРБЕРАСТ ДРАЩИ ПО ВСИЧКИ ФОРУМИ ЕДНИ И СЪЩИ НЕЩА. ДА МУ КАЖЕМ - ДАЛИ НИНОВА Е Г-ЖА ЛЪЖА, ТРЯБВА ДА ИМА ДОКАЗАТЕЛСТВА ЗА ТОВА. ДА СЕ ВЯРВА НА БОКО ТИКВОКА/ЗАЩОТО ТОЙ ПУСНА ТАЗИ ПРОСТОТИЯ ПО НЕИН АДРЕС/ И ЗАЩОТО ВСИЧКО ПРИ НЕГО СА ЛЪЖИ, ЛАКЪРДИИ И ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ Е МЕКО КАЗАНО СЛАБОУМНО. ГЕРБЕРСКИТЕ *** НЕ СЕ СЛАВЯТ ИМЕННО С ТОВА. ВИЖ ОБАЧЕ, ЧЕ БОКО ТИКВАТА Е МУТРА И АГЕНТ БУДА И Е АРЕСТУВАН В УНГАРИЯ ЗА КРАЖБИ НА КОЛИ - ТОВА Е ДОКАЗАНО И БЕЗСПОРЕН ФАКТ. ТАКА ЧЕ, МЛЪКНИ НЕНОРМАЛ
54
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сина и е в САЩ, не щерката. Изпратила го е във вражеска да се измъчва с ГМО продукти горкия.
53
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като се гордееш, защо прати щерка си да учи в американски, а не в български университет? Никаква българка не си, само една *** със селски манталитет.
52
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хубаво говори госпожата да отстояваме националния интерес, ама досега отстоява само интересите на Русия и личните си интереси. А може би *** е рускиня?
51
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ГошоНикой не те спира да се изселиш в истинската си родина.
50
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Гошоама що за *** човек си ти бе ? Не виждаш ли че българите бягат ,защото бяха прогонени от алчните ни комунисти, гъзоблизци продали се на чужди /руски / интереси ,но дори и сервитъори и берачи на гъби но бягат пак на запад а не към твоята Русия....дори и комунистическите милионери пращат децата си на запад а не при Путин. Толкова ли си *** и не разбираш елементарните истини. Никой не иска да ходи в руската *** ,дори и бежанците не искат нито у нас ,защото и нашата *** си е като ру