Корнелия Нинова: Гордея се, че съм българка!

Лидерът на БСП честити 3 март от връх Шипка
3 мар 2017 16:37, Петя Славова
150
Корнелия Нинова: Гордея се, че съм българка!
Снимка: архив, Булфото

"Честит празник на свободата, българи. Прекланяме се пред силата на българските опълченци и руските воини, които дадоха живота си на този връх, за да бъдем свободни от турско робство".

Още по темата

Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова пред събралите се на връх Шипка, където тя участва в честването на националния празник на България 3 март, цитирана от пресцентъра на БСП.

"Гордея се, че съм българка. Нека имаме борбен дух, непокорство пред чужда воля и характер да браним българщината и независимостта на отечеството си. Нека да бъдем достойни за този ден, да бъдем горди хора и да продължаваме да се борим за България и да отстояваме нейния национален интерес", е казала председателят на БСП.

Заедно със стотици българи, Корнелия Нинова е присъствала на официалното честване в подножието на върха и е изкачила стъпалата до връх Шипка, за да отдаде почит на загиналите за свободата на България и да постави венец пред историческия паметник.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


150
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
6
 
19
 
! Отговори
sistem error БСП преди 7 години
Комунистите русофили никога не са били и няма да бъдат българи!
48
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименБългарите в чужбина плачат от мъка по родният край слушайки Ботевите стихове , а Българите в България са се свили на кълбо то сиромашия и настръхнали срещу нашите български политици -иззедници ,ненаситни и загробващи страната ни ! ПРОКЛЕТИ ДА СТЕ ВСИЧКИ ПОЛИТИЦИ ДЕТО КРАДЕТЕ ОТ ХЛЯБА НИ И СЕ МОЛИМ ЕДИН ЛЕВСКИ ДА НИ ПОВЕДЕ И НЯМА ДА ИМА МИЛОСТ !
47
13
 
9
 
! Отговори
Гошо преди 7 години
България избра робският път на запад .Никой няма да ви уважа в либералният запад .Невежи демократчета....ах кви сте ми наивни .Браво имате шанс да берете ягодки в Англия ,гъбки в Холандия ,да сте в чешките заводи ,да обслужвате германски бабички .Жените ви да чистят в Испания и ако са много на нужда да си продават телата.Дъщерите ви да са сервитьорки а синовете по строежите.Да живеете по 10 в квартира и да ви гледат с презрение.Евала на ЕС ,евала на демократите като ВАС..ПРЕДАТЕЛИ !!!
46
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тежко, тежко вино дайте пиян аз дано забравятуй що глупци вий не знайтепозор ли е или славаДа забравя край свой роденбащина си мила стряхаи тез, що в мен дух свободен дух за борба завещахаДа забравя род свой беденгробът бащин,плачът майчин,тез,що залъкът наеден,грабят с благороден начинГрабят от народа граденграби подъл чорбаджияза злато търговец жаден и поп с божа литоргия !Е ТОВА ТРЯБВА ВСЕКИ БОЖИ ДЕН ДА ГО НАПОМНЯМЕ НА НАШИТЕ ПОЛИТИЦИ-КРАДЦИ !
45
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е как няма да се гордееш . Къде в света можеш да станеш милионер без да работиш. Гушна се с Иван Костов и сега е собственик ва Техноекспортстрой и техноимпекс и бог знае още на какво . Браво др. Лъжа хубаво се погрижи за бедните . Сега чакаш същите да те изберат да довършиш кражбите , че синчето иска къща в САЩ и му трябвали още пет милиона долара . Ира другари , да живее работническата класа . Братство , равенство , социализъм .
44
4
 
7
 
! Отговори
История бг преди 7 години
Гордея се ,че съм личност.България е моята родина,но направи всичко възможно да не съм известен и успял и то заради това ,че съм талантлив.Утехата ми е че света е в тотална криза и деградация и всичко е следствие на обърканото европейско мислене ,което така е подредило Европа,че скоро всички бели ще се изнесат за Канада и САЩ,ако Тръмп ги приеме.До 30 г всичко в Европа ще ви напомня арабско османската експанзия през 14 век .
43
18
 
9
 
! Отговори
1 преди 7 години
Браво на Нинова. "Български опълченци и руски воини" - това е, други не смеят да го кажат в прав текст.
42
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И свинчето се гордее че майка му е милионерка.
41
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До еднаБраво ! Това е ! Българските политици не могат да разберат че има правапропорционалност между нарастващите им милиони и българската народна злоба ,между тяхнятя лакомия и сиромашията на народа. Май е настанало време да ги погнем с тоягите !
40
6
 
21
 
! Отговори
една преди 7 години
А пък аз, другарко Нинова, не се гордея, че съм българка, благодарение на Вас и крадливата Ви шайка от управляващи, които НАКАРАХТЕ МЕН И ВСИЧКИ ОБИКНОВЕНИ ХОРА КАТО МЕН ДА СЕ ЧУВСТВАМЕ БЕЗГЛАСНИ БУКВИ В РОДИНАТА СИ. ПРЕВЪРНАХТЕ ПОНЯТИЕТО българин В СИНОНИМ НА БЕДНЯК, НЕКАДЪРНИК И ***.
39
4
 
18
 
! Отговори
пенсионер преди 7 години
До -ГошоГошко, защо не си вземеш за ръчичка ментора си *** и с бавна крачка леви,леви та доРусия.Там ще разберете къде се....т гладните
38
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Слава на ***, всякакви гошовци и гошки ни доказват ежедневно, че България избра верния път водещ на запад !!!!
37
17
 
5
 
! Отговори
Гошо преди 7 години
До 39Ей несретник ,в Ада има специално място за безгръбначни предатели като теб .Братя славяни ,чуйте ме .Нещата вървят на зле ,ще ни претопят и асимилират в Еврабия.Това ли искате? Осъзнайте се ? ( И *** резан ,да знаеш че съм русофил ,не сърбоман ,неграмотнико !!!!!!!!
36
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Колко хора се гордеят с това че сте българка?
35
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Гошо Гошо, сърбоман скапан! Оди си при Милошевик.
34
27
 
11
 
! Отговори
MoX преди 7 години
Жилава Жена. По стъпалата - заедно с другите. Когато Тумбака Тиквунски го направи ми се обадете. Това е. С тия крака, Корнелче в калта да го натъпчеш Пъпеша Вмирисан на изборите!
33
23
 
8
 
! Отговори
Гошо преди 7 години
Ей мишки !!! Какви родолюбци сте вие бе.А??? На ЕС изтривалките , какво ви донесе 25 години плюене по Русия , себеотричане и подмяна историята . Български народ няма да има след 50,100 години.Само се молете Русия да ни приюти ,братята славяни !! Тук ще робувате на резани ,черни и обратни !!! Помогнете на себе си , пазете кръвта чиста!! Славянската кръв ??( а Милошевич ,беше признат за невинен) Меркел я чака Хага ,за върховно предателство на европейските ,христянски народи !!
32
8
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А копилито в САЩ корнелке дали се гордее, че майка му е руска матриошка ???
31
7
 
28
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 7 години
Ленчето и Корни стават чуден екип... - госпожа Кражба и госпожа Лъжа...
30
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
*** никога не са били българи. Някои още в началото искаха да са сърби, след това власи, а някои други станаха всичките антички. Сега искат да са русняци.