Корнелия Нинова: Гордея се, че съм българка!

Лидерът на БСП честити 3 март от връх Шипка
3 мар 2017 16:37, Петя Славова
150
Корнелия Нинова: Гордея се, че съм българка!
Снимка: архив, Булфото

"Честит празник на свободата, българи. Прекланяме се пред силата на българските опълченци и руските воини, които дадоха живота си на този връх, за да бъдем свободни от турско робство".

Още по темата

Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова пред събралите се на връх Шипка, където тя участва в честването на националния празник на България 3 март, цитирана от пресцентъра на БСП.

"Гордея се, че съм българка. Нека имаме борбен дух, непокорство пред чужда воля и характер да браним българщината и независимостта на отечеството си. Нека да бъдем достойни за този ден, да бъдем горди хора и да продължаваме да се борим за България и да отстояваме нейния национален интерес", е казала председателят на БСП.

Заедно със стотици българи, Корнелия Нинова е присъствала на официалното честване в подножието на върха и е изкачила стъпалата до връх Шипка, за да отдаде почит на загиналите за свободата на България и да постави венец пред историческия паметник.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


150
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
6
 
32
 
! Отговори
Олеле преди 7 години
Ех, Корни!!! И ти си като "българите" от квотата на ДПС - Орешарски, Бисеров, Пеевски, Цонев, Чобанов, а сега и баш патриота - Слави Бинев. Поне на този свят ден не се показвайте, за да не дразните Народа!!!
28
17
 
5
 
! Отговори
ПИТАМ ВИ ? преди 7 години
Защо са загинали толкова хора от цялата територия на Руската империя ? Защо това НЯМА ДА КАЖА НАРОД, а население така се отблагодарява на своите освободители, ДА ГИ ПЛЮЕ В ЛИЦЕТО ИМ, НО НАЙ ВЕЧЕ ЗАД ГЪРБА ИМ, ПОРАДИ ТОЗИ ТИПИЧЕН НРАВ НА ОСВОБОДЕНОТО НАСЕЛЕНИЕ, ДА ОБРОГАВАТ ГРОБОВЕТЕ И ПАМЕТНИЦИТЕ НА ОСВОБОДИТЕЛИ ТЕ СИ.ЗАЩО ВСЕ ПАК СА НИ ОСВОБОДИЛИ ? ЗА НАШАТА СВОБОДА ЛИ ? ЗА ТАКОВА НАСЕЛЕНИЕ КОЕТО НЕ Е ИСКАЛО ДА БЪДЕ СВОБОДНО ЛИ ? ТОВА НАСЕЛЕНИЕ НЕ Е ЗАСЛУЖИЛО ДА БЪДЕ ОСВОБОДЕНО.
27
5
 
20
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 7 години
До ГошоТака говорихте позитанци и за Милошевич... - как бранел националните интереси - видяхме как - докара Югославия - респективно Сърбия до просешка тояга... - същото важи и за Путин изпадна в пълна изолация, срина рублата и народът му мина на препарат за вана... - сега го чака килията на Слободан в Хага...
26
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ГошоБългарският Гошо е в свинарника ,а за руският място няма дори на българската земя. Бедродник *** !
25
5
 
29
 
! Отговори
... преди 7 години
Ама сте прости.. Кака ви *** я е грижа да напълни нейната си гуша. Говори как обича пенсионерите и как те заслужават повече. Да заслужават, но когато разпродаваха предприятия и крадяха тя беше забъркана с двете ръце в кацата с мед, тогава не мислеше за пенсионерите. Сега се сетила, че и трябват гласове ... Елементарна проста селячка
24
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А ние истинските ,достойните българи се срамуваме ,че останахме само ние най-бедните ,най-ограбените , че години наред дондуркаме всички комунисти дето ограбиха и съсипаха България. МРАЗИМ ВИ ОТ ДЪНОТО НА ДУШИТЕ СИ ,ЗАРАДИ ВАШАТА ЛАКОМИЯ И СЪСИПИЯ НА ВСИЧКО ЧИТОВО ЩО СЕ ДОКОСНЕ ДО ВАС ! Не заслужавате даже да ви коментираме ! Нагли крадци !
23
30
 
6
 
! Отговори
Гошо преди 7 години
Червена България !!!! Нинова е достоен политик .Путин е ВЕЛИК!!!!!!! На тази свята дата уважавайте братският руски народ .Трябва да вземем пример от Путин .Само той брани националният си интерес .Само той обича народа си .Само той ще избави света от ислямска гибел !!!
22
25
 
6
 
! Отговори
BURZUM преди 7 години
А тиквата никакъв го няма.... щот мрази България дебелака ...сигурно маа кюфтета някаде и се подиграва на простия си електорат дето гласува за него....
21
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И като се гордееш , че си българка какво прави сина ти в САЩ при тия гадни капиталисти, които ти не можеш да понасяш на думи . Отвратителна и нагла жена .
20
8
 
16
 
! Отговори
kiro преди 7 години
Днес преди 139 години излизаме от османско и навлизаме под руско робство. Как няма да се радва Корнелия, за тези години руснаците избиха повече българи отколкото турците за 500г. За нея това е повод за гордост, разбира се.
19
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
малко неубедитлна гордостта и на снимката
18
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На пигмеите пак им излязоха киселини в стомаха.
17
4
 
25
 
! Отговори
Георги преди 7 години
Няма граница за комунистическата наглост.
16
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 7 Що лъжеш бе,Пише за ,,трибутарно княжество България".
15
3
 
24
 
! Отговори
Божил преди 7 години
Чудесно,Корнелия- побързай тогава да се извиниш на Българския народ от името на примрелата ти партийка за нейното участие в насилственото помакедончване на 1 млн. Българи в бивша Югославия!
14
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Гордей се марионетко. Може да дигнеш някой процент. И мартеничка си закичи. Извън тази територия си кръгла нула. И кажи "турско робство" задължително,белким ти се върже някой промит мозък в повече. Тово ли ти е гордоста че си бил роб и и си дал *** на русия че те освободила.
13
2
 
19
 
! Отговори
Гюнтер преди 7 години
Разбойник! 60 хиляди родени срещу 100 хиляди умрели за 2016!Вие сте по лоши от чумата... Чумата взима, но след 5 години си отива...
12
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това е идеологията. Лъжа и Мъгла.Обесняват ти как запада е лош, крив, алчен.В същото време налагат диктат крадат и живеят на запад. Просто там хората са нормални.Тая идеология вече върви 100 година, не знам как хора им се връзват още. Няма червен режим,където да се живее добре. Всичко е крадене за една фамилия или партия.
11
6
 
24
 
! Отговори
Митничар преди 7 години
Аз пък не се гордея, че си "българка" - крадеш и лъжеш!!!
10
6
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Как няма да се гордееш, като целокупния български народ ти позволи да откраднеш много, много пари. Ако беше например американка, вече щеше да си в затвора за много дълго време и щеше да върнеш парите. Нали си комунистка, защо сина ти не е в Русия, а в Америка? И той ли се гордее, че е българин. От Америка е лесно да си горд българин. Трудното е да си обикновен българин тука, особено с такива крадливи и лъжливи политици като тебе. наглост!