Корнелия Нинова: Гордея се, че съм българка!

Лидерът на БСП честити 3 март от връх Шипка
3 мар 2017 16:37, Петя Славова
150
Корнелия Нинова: Гордея се, че съм българка!
Снимка: архив, Булфото

"Честит празник на свободата, българи. Прекланяме се пред силата на българските опълченци и руските воини, които дадоха живота си на този връх, за да бъдем свободни от турско робство".

Още по темата

Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова пред събралите се на връх Шипка, където тя участва в честването на националния празник на България 3 март, цитирана от пресцентъра на БСП.

"Гордея се, че съм българка. Нека имаме борбен дух, непокорство пред чужда воля и характер да браним българщината и независимостта на отечеството си. Нека да бъдем достойни за този ден, да бъдем горди хора и да продължаваме да се борим за България и да отстояваме нейния национален интерес", е казала председателят на БСП.

Заедно със стотици българи, Корнелия Нинова е присъствала на официалното честване в подножието на върха и е изкачила стъпалата до връх Шипка, за да отдаде почит на загиналите за свободата на България и да постави венец пред историческия паметник.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


150
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
109
0
 
1
 
! Отговори
Ficklas преди 7 години
Nezavisimi, nedisciplinirani i gordi...bezpolovi bulgari ...edni ludi izmreli, za da gi napraviat nai-bednite nezavisimi v europata i da im kradat nezavisimo prirodnite resursi, drugi ludi gi tapchat s levovete si, a samite te mizerstvat s nai-niskite zaplati v bogatoto semeistvo europa...Ochevidno nai-dobre se e otrasilo na porobitelite, dosta sa naprednali v modernata ikonomika sled razdialata s porobenite bulgari...kato gledam godishnite dohodi na turskite i bulgarskite glavi naselenie...
108
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
С Корниз лягам, с Корни ставам... Аман празнословия!
107
1
 
6
 
! Отговори
Mckoh преди 7 години
Е да ама ние не се!
106
2
 
5
 
! Отговори
баба Илийца е възмут преди 7 години
Корнелия, уж се гордееш че си българка, АМА КАКВО Е ТОВА ТВОЕТО ИМЕ - корнелия? Тъй ли родителите ти не те кръстиха с някое БЪЛГАРСКО и родно звучно име като Иванка, Боряна, Гергана, Мария???Взеха да ти викат ..КОРНИ?? Звучи упадъчно, буржоазно, фашистко-капиталистическо...Че и сина си кръстила ...Рафаел???А защо не ..Леонардо , Микеланджело, Рембрандт? Ех суета, ех чуждопоклоничество, ех ВЪРХОВНА ПРОСТОТА...И щяла да ми става ПРЕМИЕР!!! Майко мила, Родио България...ДОКЪДЕ СТИГНАХМЕ
105
2
 
6
 
! Отговори
преди 7 години
САМО С ГОРДОСТ НЕ СТАВА,ТРЯБВА И ДА МИЛЕЕШ ЗА РОДИНАТА.А ТОВА ПРИ ВАС ЛИПСВА Г-ЖО НИНОВА.ВИЕ СТЕ ПОРЕДНИЯ "ПОЛИТИК" ПРЕДАЛ СВОЯ НАРОД.
104
3
 
6
 
! Отговори
българин преди 7 години
корнелия нинова е част от проблема на българия, със който обикновените хора трябва да се справят.
103
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Горда българска майка, пратила сина си в чужбина....
102
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да си милиардер в България си е гордост!
101
3
 
13
 
! Отговори
РАФАЕЛ РАФАИЛОВ преди 7 години
Майче стига си се фукала, престани най-сетне! То и аз се гордея че съм българин, ам питаш ли ме лесно ли ми е по тази пуста и тежка ЧУЖБИНА! Вие *** с недалновидната си политика и чудовищен грабеж ни прокудихте младото поколение на България на хиляди километри от родния край...Млъкни най-сетен!! И защо отказа дебата с Бойко? Това пък съвсем не го разбирам..и ти стана за смях...Предупредих те - не се захващай с политика, не ме послуша...сега си сърбай попарата...Аз отивам да си уча уроците
100
2
 
18
 
! Отговори
65 преди 7 години
Тое ясно и видно,че се гордееш,ама питаш ли ни нас.
99
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Натресе ни Пиги, Сънчо и Гинкоприма, сега го играе горда.
98
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Коя и к'ва е тая? Някоя чалгаджиика?
97
2
 
13
 
! Отговори
сбирщина преди 7 години
Когато *** са много в тялото на държавата ,тогава държавата издиша,Нинова ти не си по разли.на от останалите комунисти,де.а и вну.и паразитират в българският Парламент,сега и по лошо там влязе българския театър,боксьори бия.и,тъпанджии изобщо колорит от класа.
96
3
 
14
 
! Отговори
новина преди 7 години
Като си българка и толкова време ни яде от хляба по обратния ред какво ти даде на българите,ние ти осигурявам.е,топло местене,обилна храна,да изуиш и изгледаш де.ата си ,а ти с какво се реваншира *** Нинова,само вземате, вземате а ние хабдалите .акаме вие да ни се отблагодарите като запо.ните най насетне да работите за тази държава или казано да си доказвате парите които ви даваме,ама на вас все не ви стигат ,отворили сте едни гърла все по големи и по дълбоки,насищане нямате.
95
1
 
7
 
! Отговори
новина преди 7 години
Нео х.*** си да знаеш ,колкото по рано го разбереш по малко ще страдаш.
94
1
 
4
 
! Отговори
хаус преди 7 години
Нео *** си брат,ограни.ен това което говориш е наивност и блян,нещата са по сериозни,защото касаят голяма .аст от света ,не е проблема само в България.
93
3
 
16
 
! Отговори
Родина преди 7 години
Комунистите раз.итат на това .е .ели 2 поколения незнаят какво е комунизъм и искат да пробутат на българите стара идиология която беше пълна порнография,провали се още като се разпадна СССР,ако беше справедлива тази идиология защо не устоя на времето.Сега сме с един ВЕК НАПРЕД И НЯМА НУЖДА да се връщаме към нещо което е пълен провал,трябва нова идиология която да е справедлива спрямо по голямата .аст от населението на Земята.Само е още го няма твореа на справедливостта.
92
3
 
15
 
! Отговори
Хриси преди 7 години
Ренета Инджова е първата ,а тази никога няма да стане и дано да не стане ина.е ще изгони и малкото останали в България,комунист не трябва да управлява никога ,защото управляват ли комунисти изоставаме със светлинни години от др.държави самият Т.Жив ков го е признал,.е докато сме били в режим на комунизъм др.държави са дръпнали напр ед,осъзнаваше го но нищо неможеше да направи особено когато империята му се разпа даше,а тези сега нямат идиология а само .ели които нари.ат кауза или кражби.
91
28
 
3
 
! Отговори
Нео преди 7 години
Тя ще е първата жена-премиер на България,139 г,ни управляват предатели и лакеи с изключение на Т,Ж.-време е за нещо ново!
90
3
 
9
 
! Отговори
шаш преди 7 години
Тя ве.е е зам.шеф на Коминтерна ,това и беше .елта да се намърда на пост от който да лае по силно и да ни излага още пове.е.От нейната олилия няма полза ,трябва много силни аргументи за да заеме позиия за защита на България пред ЕС ако има нужда от такава.В момента тя не е готова за това,няма опит като лидер,никаква практика и сее и вее глупости в пространството както намери за добре,ние българите нямаме нужда от такова поведение,от хора които ти излагат.