Батки, скинари... Разбили носа на момче в трамвай без причина

Очевидец качи снимка от инцидента във Facebook
Обновена: 5 мар 2017 08:18 | 5 мар 2017 08:05, Анисия Иванова
140
Батки, скинари... Разбили носа на момче в трамвай без причина
Снимка: Facebook

Снимка на младеж с окървавено лице стана повод за реакции от хиляди в социалните мрежи след като бе публикувана. Очевидец на инцидент в трамвай номер 20 твърди, че момчето е било нападнато без причина, пише "24 часа".

Това е и причината за гневния и емоционален пост, чрез който съобщи публично за инцидента. Ето какво написа очевидецът:

"Айде едно въпросче за всичките "батки" и скинари в тоя Фейсбук. Абе хора кво може да ви мине през шибания малък акъл за да разбиеш носа на някой защото му е различен цвета на косата.... Абе вие мозък имате ли?

Човека просто си стоеше в трамвай 20 и си слушаше музика, в следващия момент трамвая намалява за да спре на спирката, гледам някой стъпва тежко до мен, обръщам се и гледам как му бие тупаница и му разби носа, след което, просто си скочи от трамвая и си слезе викам "кво правиш, бе що бягаш?" Той "щото мога" Е хубаво и баба ми дето е на 63 години може ей така да те тресне и да избяга айде, нали си велик за кво бягаш?

Тамън бяхме настанали 5ма човека. Най-ядосващото беше когато го питахме човека как е каза "Ама то това не ми се случва за първи път." И аз го питах "Само заради косата ти ли?" и той само ми кимна. Боклуци сте големи ей, оправия няма. Шибаното е, че ония ще му се размине, както на повечето."

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


140
Още по темата: Facebookинцидент
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
94
1
 
2
 
! Отговори
Погнусен преди 7 години
Не народ а *** - ,кой го беше Казал? Всеки ден се обеждавам че в тази територия е концентриран биологичният дефектирал човешки ген..Една мисъл признавам на "тиквата" за попадение,лошия човешки материал у нас. И не сме по добри с нищо от ромите. Ние сме индентични с тях. Същия мерзки манталитет ,същите лоши обноски ,примитивни хомосапиенси. Снощи закарах една позната до Пирогов. Отношението на лекарите беше в типичен ромски стил ,вулгарно грубо,примитивно.Ония ден пазарувам от Халите,магазин
93
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
като гледам снимката причината е ясна и десетилетия е една и съща 😀
92
2
 
3
 
! Отговори
rosho преди 7 години
Българските скинари са най-патриотичните скинари на света.никога няма да ги видите в *** махала.Виж десетина такива деграанта героично могат да набият само *нче.
91
0
 
5
 
! Отговори
Николай преди 7 години
И те едни скинари - с мек *й да ги сочиш...
90
1
 
10
 
! Отговори
без заплати преди 7 години
То затова полицаите не смеят да слезнат от колите, защото хем ще ги бият хем ще им свалят гащите.
89
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Затъваме в блатото страшно бързо и спасение няма.Спасение няма да има, защотото Българина не знае, не иска или не може да отстоява правилата си.Също и не знае как да реагира когато има проблем,който касае цялото общество. За жалост всичко е оставено на самотен,който може се спасява,който не може бива убит, ограбен или унижен.Жалко, но факт.
88
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не е лесно да си ***. Някаква пандемия на олигофрения е налегнала държават
87
0
 
5
 
! Отговори
Твърд Вейдър!? преди 7 години
Бая трябваше да се вгледам за да различа цветовете на косата на потърпевшия, върнах се в 90 -те когато бяха на м'ода всякакви прически и вицовете за метъли и скинове . стана ми едно умилно за младите години и едно тъжно за ежедневието на което сме свидетели
86
4
 
20
 
! Отговори
кръстоносец преди 7 години
Това, че някакви наркомани са си обръснали въшките не ги прави скинари.
85
3
 
1
 
! Отговори
hahaha преди 7 години
Toq chikiboec s kiselinata oshte li produljava da se nahusva na vsqko zaglavie v dnes.bg :DDDne mu se vruzvaite, nqkoi naskoro mu e bil qko shamarite i sega oshte ne moje da go preglutne ;)
84
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ma oshte li sashtestvuvat teq bezmozachni cartuni ¨skinarite¨... ujas
83
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 96 Прав си витая в сериал така.
82
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 95 Бъди жив и здрав нищо лично хайде че кафето истина.
81
4
 
7
 
! Отговори
До 87 преди 7 години
До АнонименМного лаеш, но надали можеш да хапеш дори...голяма гордост е да познаваш *** и да заливаш хора с киселина, няма що...най-вероятно просто витаеш в някой сериал...Анан от "бабаити" като теб!
80
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
94 ... Аз не съм полицай, а съдия. И въпреки всичко не разбирам на къде клониш, хем срещу ромите хем посочваш дискриминацията срещу тях ... кое от двете?
79
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 93 Виж какво аз лично съм подкрепял полицаите,когато протестираха против орязването им с 20 заплати но просто исках да кажа,че не може да защитавате ромите и *******сите,по-вече от българите знаеш ли каква вълна анти-ромска има в бг и то не само тези скинарчета има много дискотеки в който роми не се пускат ако искаш мога да ти цитирам име на дискотека?
78
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
92 И къде съм го написал? Колко по значими хора сме натикали по затворите, ти ли ще си по-велик от тях, че се сравняваш с Митьо Очите? Разглезените връзкарчета винаги остават, мишките дето се мислят за по-велики от тях киснат по затворите, че не могат да си позволят добър адвокат и други екстри, при определени съдии. Та както казах, не съм чул за поляти съдии, на никой не му се лежи 20г. И какво му е брикетното на тоя по-горе? Или може би си далтонист? Но да време е за следобедно кафе.
77
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 91 Въпросът не е да те поливат с киселина въпросът е че няма недосегаеми ти сам си го написал по-долу има хора за всичко стига пари да имаш и желание погледни Митьо очите милионер и много хора а го ратреляха та какво остава за един полицай.не може да ми защитаваш разни *** освен ако ти не си такъв,този по-горе с сигурност си го е търсил,такива разглезени връзкарчета първи си отиват и ти го знаеш..хайде бягай пий кафе време е :))
76
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
89 А кой ще ме полее със сярна киселина? Твойде дружи кой ги натика по затворите? Не съм чувал за колега полят със сярна киселина. Колко години ще бъдат твойте другарчета там и колко време ще си ти? :D Продължавай да си вярваш, че си безсмъртна мутра, ще си го повтаряш 20 години и ще мечтаеш да ме полееш със сярна киселина. Добре дошъл в реалността. :)
75
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 86 Да бе прави си а сините *** като теб,какво направиха с България от 9 на 7 000 000..