Батки, скинари... Разбили носа на момче в трамвай без причина

Очевидец качи снимка от инцидента във Facebook
Обновена: 5 мар 2017 08:18 | 5 мар 2017 08:05, Анисия Иванова
140
Батки, скинари... Разбили носа на момче в трамвай без причина
Снимка: Facebook

Снимка на младеж с окървавено лице стана повод за реакции от хиляди в социалните мрежи след като бе публикувана. Очевидец на инцидент в трамвай номер 20 твърди, че момчето е било нападнато без причина, пише "24 часа".

Това е и причината за гневния и емоционален пост, чрез който съобщи публично за инцидента. Ето какво написа очевидецът:

"Айде едно въпросче за всичките "батки" и скинари в тоя Фейсбук. Абе хора кво може да ви мине през шибания малък акъл за да разбиеш носа на някой защото му е различен цвета на косата.... Абе вие мозък имате ли?

Човека просто си стоеше в трамвай 20 и си слушаше музика, в следващия момент трамвая намалява за да спре на спирката, гледам някой стъпва тежко до мен, обръщам се и гледам как му бие тупаница и му разби носа, след което, просто си скочи от трамвая и си слезе викам "кво правиш, бе що бягаш?" Той "щото мога" Е хубаво и баба ми дето е на 63 години може ей така да те тресне и да избяга айде, нали си велик за кво бягаш?

Тамън бяхме настанали 5ма човека. Най-ядосващото беше когато го питахме човека как е каза "Ама то това не ми се случва за първи път." И аз го питах "Само заради косата ти ли?" и той само ми кимна. Боклуци сте големи ей, оправия няма. Шибаното е, че ония ще му се размине, както на повечето."

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


140
Още по темата: Facebookинцидент
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 88 Ти ще ме вкараш в затвора за нападение на длъжностно лице :)) аз в почти всички затвори има хора тартоти а и имам доста приятели абрети без майтап но нали знаеш,че и да си в затвора пак можеш да пратиш на някой извън затвора например човек,който да залее него и жена му с сярна киселина нали знаеш!?
73
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 87 Всеки, като например аз. Ела ще те ступам после, ще те вкарам в затвора за 20г без право на обжалване, за нападение срещу длъжностно лице. 2037 като изезеш ще ходиш с памперси, че вече сме напълнили затворите с *** и бежанци.
72
15
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това ***.це е имало късмет че не е имало такъв като мен. Щях да го потроша и един месец щеше да лежи в пирогов. Много малко сме такива които могат да се справят с такива ***.ца. Повечето са с женски характер и бъзливи. Гледат сейр и не смеят да помогнат на такива слаби хора. Дано някой ден да попадна на такъв или такива да им покажа как се бие. Не само носовете ще им строша а и краката и ръцете. Ще ги направя живи трупове. Пък нека после да ме съдят да видя кой е този съдя дето ще ме осъди
71
9
 
8
 
! Отговори
до червенушка 83 преди 7 години
До Кой не скача ечервенАко не беше демокрацията разбития нос на младежа щеше да му е най - малкия проблем. милиционерите и червени дядки като тебе щяха да му отровят целия бъдещ живот. И не е като сега - дето може да имигрира накъдето пожелае, а трябваше цял живот да седи тук и търпи червенитеБоклуци като теб!
70
18
 
8
 
! Отговори
Ангел преди 7 години
Ако цвета на косата му е бил с цветовете на дъгата провокираш сериозно много хора.Това че изразяваш видимо твоята различна сексуалност обиждаш много хора които не парадират със тяхната сексуалност.В случая провокатора си ти!!!
69
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
70 Мизерни хайлази Мдам, ето логика Н1. В статията е написано ''"батки" и скинари'', а той ми говори за русофили? Сега за последно какви са руснаците, мръсни комунисти или мръсни неонацисти, или просто каквото се случи, русофили са. :D Мда, затова СЗО(Световна Здравна Организация) определи русофобията, като психологическо заболяване. :)
68
6
 
8
 
! Отговори
Кой не скача ечервен преди 7 години
Демокрация! Демокрация!Наскачахте ли се?
67
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тия не са скинари. Вече ссе броят на пръсти истинските скиннари. Тия са наркомани имитатори, бият само слаби обикновенни хора. Един доктор ***....ст унищожи скинхедс, сигурно го е купил Сорос.
66
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В Западния парк преди 2 години, две такива лекенца спънаха и ритаха едно момче (беше хилаво и с изрусена коса: и кво от това). С приятеля ми успяхме да ги настигнем и си ги побихме здравата. Уж "скинове" се водеха, къси прически, черни дрехи, абе сериозна работа. Обичам ги тези типове, тях и всички футболни ултраси, които си мислят, че могат да бият всеки безнаказано. Най-жалкото е, че такива скачат винаги на беззащитните, и то на групи от по 5-6.
65
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пълно е с ***. Няма значение дали са футболни фенове. Кой и какво им дава право да безчинстват - никой и нищо. Отвратителна постъпка.
64
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До White wolf! Просто скинче, има ли някаква ясна причина скинарите да мразят пънкарите? Не мисля, просто всички скинчета сте едни жалки, доста прос.ти шушумиги и сте много смели когато сте по много или от разстояние. Няма един който да се отличава с интелект! Но един по един сте по ниски от тревата, защото си знаете колко сте страхливи и безпомощни..както и че никога не сте имали нормално семейство! Винаги ще си бъдете жалки к ще си намерите майстора....
63
2
 
17
 
! Отговори
redordead преди 7 години
Ако е бил с шалче на ЦСКА или на кенефски, и се е движил сам вчера си е голяма вероятността да попаднеш на враждуваща агитка. По принцип уж подписваха някви кодекси на честта да не нападат самотни фенове, които явно не са биткаджии, и родители с деца, но от подуяанци чест не можеш да очакваш, те са си ножарчета - нещо характерно за етноса им. Все пак, вчера на мача бяха вдигнали надписи, където беше написано мозАк и Зган - друга характерна за етноса им черта - неграмотността...
62
8
 
2
 
! Отговори
Левскар преди 7 години
Браво на пича.Махнал е на страна шалчето на Левски за да него нацапа с червено!Ще отмъстим за него!
61
10
 
5
 
! Отговори
Ангел преди 7 години
Не е заради косата .Много вероятно е нападнатия да познава нападателите си и да си имат вражда.Другата много вероятна причина е нападнатия да е бил с шалче на ЦСКА.Всички знаем че не малка част от Агитката на Левски са закоравели престъпници!Така като го гледам е късо подстриган не е някой хипар с фитили по косата и с раздърпани дрехи.Те обикновенно стават жертва на Батките!
60
1
 
35
 
! Отговори
чичовото преди 7 години
София стана по зле от ***,само ***,само "батки" и празноглави,бездушни и кръгловати душици.Нито можеш спокойно да се разходиш,нито да пуснеш децата си сами.Този град и тази държава е олицетворение на ежбите на политиците ни...и достойното им помагачество в ограбването на държавицата ни.
59
2
 
16
 
! Отговори
До 66 преди 7 години
Какво му е нормалното !? И двете групи са ненормални ! Само казарма ще ги оправи ! Там да си избиват комплексите !!!
58
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мизерна София......лицето на България....за какви камери говорите......елате във Стара Загора на автобуси да се повозите........чисто спретнато със камери и най вече без гратисчии......и спокойно мога да кажа че това е европейски град не само заради автобусите........браво на кмета....
57
2
 
34
 
! Отговори
Бьлгарин преди 7 години
Не живеем и нямаме дьржанието като на европейци! По скоро сме като диваци и живеем като такива! Какво му е направил момчето? Какво ми у виновен на скинарчето че той не се дупи пред хитлер всяка сутрин!
56
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Краля на Ромели яАми да, освободете ни. Приберете се в Индия от където сте и ни освободете от вашето присъствие в Б-я.
55
29
 
15
 
! Отговори
Мизерни хайлази преди 7 години
Това е профила на "родните" патриоти, русофили, които най-често употребяват думите "чест", "достойнство" и т.н. , а всъщност са неосъществени безделници, които нямат никакви ценности и които не могат и не искат да свършат каквато и да е работа.