Батки, скинари... Разбили носа на момче в трамвай без причина

Очевидец качи снимка от инцидента във Facebook
Обновена: 5 мар 2017 08:18 | 5 мар 2017 08:05, Анисия Иванова
140
Батки, скинари... Разбили носа на момче в трамвай без причина
Снимка: Facebook

Снимка на младеж с окървавено лице стана повод за реакции от хиляди в социалните мрежи след като бе публикувана. Очевидец на инцидент в трамвай номер 20 твърди, че момчето е било нападнато без причина, пише "24 часа".

Това е и причината за гневния и емоционален пост, чрез който съобщи публично за инцидента. Ето какво написа очевидецът:

"Айде едно въпросче за всичките "батки" и скинари в тоя Фейсбук. Абе хора кво може да ви мине през шибания малък акъл за да разбиеш носа на някой защото му е различен цвета на косата.... Абе вие мозък имате ли?

Човека просто си стоеше в трамвай 20 и си слушаше музика, в следващия момент трамвая намалява за да спре на спирката, гледам някой стъпва тежко до мен, обръщам се и гледам как му бие тупаница и му разби носа, след което, просто си скочи от трамвая и си слезе викам "кво правиш, бе що бягаш?" Той "щото мога" Е хубаво и баба ми дето е на 63 години може ей така да те тресне и да избяга айде, нали си велик за кво бягаш?

Тамън бяхме настанали 5ма човека. Най-ядосващото беше когато го питахме човека как е каза "Ама то това не ми се случва за първи път." И аз го питах "Само заради косата ти ли?" и той само ми кимна. Боклуци сте големи ей, оправия няма. Шибаното е, че ония ще му се размине, както на повечето."

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


140
Още по темата: Facebookинцидент
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
2
 
37
 
! Отговори
А Н Т И преди 7 години
Вярно е, че сме по зле от Зивия запад.Там е можело да се защитиш с оръжие без проблем.
53
0
 
30
 
! Отговори
й- СЪСТУДЕНТ ОТ ЮФ преди 7 години
НЕКА СИ СПОМНИМ ЗА ИВАН ХРИСТОВ-СОЛИСТ НА "ТОНИКА" и "ДОМИНО",УБИТ ОТ ПОДОБНИ СКИНАРИ- "НЕКА ДА Е ЛЯТО" ,"ЛАДО ЛЕ ЛАДО" СА НЕГОВИ ИЗПЪЛНЕНИЯ И МНОГО ДРУГИ.ГОРКИЯ,БЕШЕ ЗАВЪРШИЛ ПРАВО В ЮФ НА СУ И ПЕЕШЕ МНОГО ХУБАВО.БОГ ДА ГО ПРОСТИ...
52
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Народа ни е хубав и добър.Просто политици, полицаи, съдии и медии дават всичко от себе си да го съсипят - нарочно служат само на тъмните сили.Ето и този сайт - трият коментари които казват истината, защото господарите са им казали така!Нема такава държава!
51
22
 
8
 
! Отговори
White Wolf преди 7 години
Ами нормално, това момче е пънкар, а скинарите мразят пънкарите....
50
21
 
3
 
! Отговори
Краля на Ромели я преди 7 години
*** в българия трябва да се освободим вече от нацисткото българско робство. Те между тях не могат да се разберат, камо ли с нас, представителите на горд, силен и мъжествен народ.
49
4
 
15
 
! Отговори
Бау преди 7 години
Значи то това ви било страх. От това, че жена ти може да хареса големия член на ***? Това обяснява много. Явно расистите са с малки членове и завиждат. Разбирам. Оня с парата трябва да си ТИ. Никакви *** не са ти виновни, че си беден, необразован и нямаш самочувствие. В САЩ ги мразят, защото голяма част от тях са престъпници там, тук имаме няколко студента по медицина от Нигерия. Повярвай ми не приритват *** да живеят в България. Никой не приритва...
48
8
 
11
 
! Отговори
vylka ot Wall str преди 7 години
Бъъългарина иска само робство !!!
47
3
 
28
 
! Отговори
обединение преди 7 години
Обществото трябва да се събуди и да се отърси от овчедушието си. Ето тук 5 човека са реагирали, което е напредък. Тач *** с бръснатите глави со толкова скинари, колкото и Волен е патриот. Само цирк разиграват.
46
6
 
30
 
! Отговори
Бау преди 7 години
Някой хора не могат да понасят различните. Ако ги питаш "защо" не могат да отговорят. Модерно е да си расист. Например българин, които мрази *** ми е най-смешно. Защо ги мразиш, та ние нямаме и 5 в България. Мрази ги защото в другите държави, където има много ги мразят и той хубавеца да не остане по-назад. Глуповати хора с тъжни и бедни животи.
45
1
 
6
 
! Отговори
А Н Т И преди 7 години
До извън кошаратаКогато Ванга го е казала, е бил все още народ,сега е племе смесено с подплеме.
44
4
 
19
 
! Отговори
bolbov преди 7 години
Аз също преди години през нощта в трамвай 9 видях подобна история.Трима яки се качиха и в почти празния вагон съзрях а не врана негърчета което мигновено получи серия от шутове на яки кубинки в главата.Героите се изнизаха доволни а шепи те на негърчето се изсипаха бели зъбчета преместени с кръв.Стана ми гнусно че и аз изглеждам като тези ***.Безпомощен треперене от страх обида и срам.
43
1
 
19
 
! Отговори
извън кошарата преди 7 години
До АнонименСкинарите са опасна напаст..като им се набива в главата от филми, интернет, сураттефтера, че трябва да си "тупалка" за да си "успял" ... тези младежи нямат , а и не се възпитават в никакви "житейски вектори" в главата, освен първосигналните, заложени от природата
42
0
 
22
 
! Отговори
извън кошарата преди 7 години
До А Н Т ИБаба Ванга: Нема управия тоз народ !то народ ли е? чини ми се, че е офче стадо, ама по-офче от офчето ...
41
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Скинарите са опасна напаст.. Все пак в София останаха двама на кръст..
40
1
 
19
 
! Отговори
FUCK OF преди 7 години
ПОВЕЧЕТО СТЕ ГЛЕДАЛИ ,,СПЕЦИАЛИСТЪТ'' СЪС СИЛВЕСТЪР СТАЛОУН. ....ТАМ ИМА ЕДНА СЦЕНА КЪДЕТО СТАЛОУН ПРЕБИВА ЕДНИ КЕЛЕ*****И ЗАЩОТО СИ ГО ЗАСЛУЖАВАХА......ТОЧНО ТАКА ТРЯБВА ДА СЕ ПОСТЪПВА С ТАКИВА.....НЯМА НАЧИН ДА СЕ РАЗБЕРЕШ С ДОБРО. ....ПРОСТО НЯМА ДРУГ НАЧИН......НАСИЛИЕТО РАЖДА НАСИЛИЕ......И ЧОВЕК ПОНЯКОГА ТРЯБВА ДА ВЗЕМЕ ПРАВОСЪДИЕТО В СВОИ РЪЦЕ,КОЛКОТО И НЕПРИЯТНО И ПРОТИВОЗАКОННО ДА Е ЗАЩОТО НА НИКОЙ НЕ МУ ПУКА....
39
7
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В чужбина живея от 7 години такова нещо не сьм видял бате! Дори и с печки шведи нуслита се сьобразяват! А в наща *** скинари ли нещеш тарикати ли ултраси ли чалга ли нещеш, о заболя ме главата!
38
2
 
19
 
! Отговори
морски преди 7 години
Колко летовници има бити и ограбени всяко лято ?Медиите услужливо мълчат.
37
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В тази държава трябва да излизаш като за битка.
36
2
 
15
 
! Отговори
много ясно преди 7 години
Държавата няма полза от тези всичките, но управляващите имат.Разделяй и владей.
35
16
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Погледнато реално, за държавата няма никаква полза от съществуването на такива боядисани ***, нито от съществуването на биячите му! Ама никаква полза!