До 100 лв. излиза 8 март за мъжете: Цветя, бижута, шоколади...

Предлагат и пакет терапия за активно работещи жени
6 мар 2017 09:00,
22
До 100 лв. излиза 8 март за мъжете: Цветя, бижута, шоколади...
Снимка: архив, Reuters

Подаръци от 50 до 100 лв. най-често купуват мъжете за нежните си половинки по повод Международния ден на жената – 8 март.

Силният пол най-често се спира на цветя, козметика и бижута, с които да зарадва дамите. За някои букетът е допълнение, а други залагат само на голяма китка цветя, за да почетат празника, но в който и да е случай той е задължителен за Деня на жената. Сред другите основно избирани подаръци са козметиката и бижутата, пише "Монитор". При козметиката най-търсени са парфюми и кремове за лице, ръце и тяло.

Предприемчиви изобретатели обаче са съчетали цветята и бижутата, като са изработили медальони от естествени цветя, които могат да се намерят в онлайн магазини, във форма на различни букви, а цената е близо 70 лв.

Шоколад и вино са традиционно добра комбинация и подходящ подарък за жената на празника. За да станат специални, може да се изработи етикет за бутилката, а шоколадът да е с индивидуална снимка, като всяко от удоволствията ще струва съответно 17 лв. и 21 лв. Почитателите на камъните могат да изберат комплект колие с обеци в различни форми, като цените започват от около 50 лв.

Любимата жена може да получи лична звезда, а това ще струва 40 лв. Срещу тях ще вземете автентичен, подписан и подпечатан сертификат, с посочени имена и датата, както и персонална звездна карта с координати.

Ако дамата е любител на шоколада, то може да бъде зарадвана по много различни начини. Например с ръчно изработени бонбони, които ще струват около 70 лв. Може да се заложи на саксия от шоколад или шоколадови чаши с ядки, за които ще трябват от 25 лв. до 50 лв. А срещу 30 лв. има възможност да се резервира 50-минутна антистрес терапия с шоколад.

Онлайн магазини пък привличат клиенти с отстъпки и експресни поръчки. Оферти с намалението до 40 на сто могат да се намерят за различни спа процедури. В деня на жената на половин цена може да отидем на сауна, джакузи и парна баня в релакс зоната на столичен хотел. Тарифата за двамата е 30 лв., а в нея са включени чай, вода и прясно изцеден сок.

Търговци в мрежата предлагат възможност за експресно изработване на уникален подарък само за 6 часа. Това обаче задължително оскъпява избрания подарък с около 30 на сто. Например дамско огледало със снимка би ни струвало 18 лв., ако го поръчаме със срок 24 часа, но за 6 часа същата заявка ще е с тарифа 25 лв.

Терапия за активно работещи жени също е вариант, който може да зарадва нежния пол. Той може да се намери срещу 15 лв., в които се включват 20 минути масаж на ръце и длани, на скалп или рефлексотерапия на крака. Друга възможност е процедура за подхранване на кожата, която е с продължителност 30 минути, а цената е 40 лв.

Традиционното кисело мляко, освен вкусно е и много полезно, за това се предлагат и различни процедури с него. Активната регенерираща терапия с млечна закваска и млечни протеини има пречистващо и подмладяващо действие, като може да се прилага както само на лицето, така и на цялото тяло. Стойността на процедурата варира в зависимост от зоната на приложение и времетраенето, започвайки от 27 лв. за 30 минути и достигайки до 60 лв. за 75 минути.

Романтичната вечеря също остава сред възможните "подаръци" за Деня на жената. Ресторантите в столицата и други големи градове са подготвили специални куверти за празника. Цените варират в зависимост от това колко степенно е менюто. За салата, основно, десерт и безалкохолно ще стигат около 25 лв. Ако искаме предястие и вино, ще трябва да отделим по около 40 лв. за човек.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
2
 
1
 
! Отговори
Белата златка преди 7 години
Интересно в нормалните държави не празнуват тоя *** празник така с прзненства и пиянство..другарките едно рвеме бяха терористки убийци и крадци Цола драгойчева леката жен
18
1
 
2
 
! Отговори
марто преди 7 години
излиза 100 лв,но ако има кой да го даде...
17
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
гугъл казва: "Това е ден за международно признание на икономическите, политическите и обществените ПОСТИЖЕНИЯ на жените."....тези, които подпират фикуса вкъщи или харчат на мъжа си парите в мола какво празнуват?
16
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До бай КольоБайно,Нали по света има и Ден на мъжа? В много страни това е Денят на армията, защото се счита, че всеки мъж е воин по дух.
15
5
 
3
 
! Отговори
Ха ха ха преди 7 години
Повечето се измъкват с думите "Аз този празник не го признавам! Нали имаш рожден ден, имен ден? Тях ти ги честитя!""А ха ха ха ха ха, Андрешковциииии ....
14
0
 
3
 
! Отговори
777 преди 7 години
Съществата от мъжки пол, които празнуват на 2.02, логично ли е да празнуват и на 08.03?
13
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Една кутия Дюрекс излиза много по-евтино!
12
4
 
18
 
! Отговори
жена преди 7 години
Цвете и целувки стигат, всичко над това е комплексарщина и позьорщина. Жените като толкова искат скъпи неща- да работят, да си изкарват парите и да си ги купуват сами. Аман от мързеливи повлекани дето чакат мъжа наготово при всеки удобен повод да им снася.
11
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Комунистическият празник 8 март е унижение за жената!
10
6
 
5
 
! Отговори
бай Тъпчо преди 7 години
Еееее най-лесно е да си мъж бе.сутрин станеш,хвърлиш две шъпи вода на очите и си красив цел ден,пък жените требе са мажат,са белосват чунким мъжете суратя ги интересува а не гледат по-надоле нейде,пък на суратя гледат изотвътре некак а не отвънка а там на жените тунингат ич не върви
9
1
 
8
 
! Отговори
лорд ЕвгМинч оф Итън преди 7 години
При нежните ''мъже'' излиза около 300 лева,все пак трябва да се лизга!
8
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
8 март е комунистически празники аз не го празнувамаз откакто станах милионер с парите от БКПне съм комунист, а капиталистаз купувам цветя за бифшата да не ме бие,а тя ми купува за гей-парадаваш плефнелиеф
7
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Урежда кой да гледа децата и я води на хижа на Витоша, а там не излизат от стаята. Ще му излезе по-евтино и жената ще е по-доволна!
6
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Който уважава и обича жена си няма да чака 8-ми март. Ще й го показва през цялата година и това няма да се измерва в пари.
5
2
 
20
 
! Отговори
селтак преди 7 години
Както всяка година подарявам на жена ми на 8 март -бутилка ракия -лиценз 63 и по килограм домати и краставици !!
4
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хайде пак. Само жените ли имат празници в тази държава. Ако се сещаха за мъжете, така както мъжете за тях, цена нямаше да имат.
3
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Когато жената започне да ме радва и аз ще я зарадвам.
2
1
 
13
 
! Отговори
Ромео преди 7 години
Lindt - средна разфасовка - 9.99 лв Букет - не особено помпозен - 9.99 лв. Бутилка средна хубост вино - 8.99 За 30 лв може да се мине бюджетно. Скъпата версия е : букет 10-15 кинта и ресторант - 50 + / зависи от десерта /
1
4
 
19
 
! Отговори
:) преди 7 години
-Милоо...Какво ще ми подариш за 8-ми март?- Еми... с,е,к,с какво...- Ааа никакви такива, не те е срам...- Еми сЕди си без подарък тогава...:)))