Поптодорова от първо лице: Вакханалия за "останал" крем!

В края на седмицата щяла да e в България и да разкаже сама
Обновена: 6 мар 2017 15:52 | 6 мар 2017 15:45,
242
Поптодорова от първо лице: Вакханалия за "останал" крем!
Снимка: кадър Нова

В последната седмица името ми е замесено в дезинформационен скандал, за чиято ожесточеност и мащаб се оказах неподготвена. Това се казва в изявление на Елена Поптодорова за БТА.

"Преди полет до България по невнимание след внезапен телефонен разговор, свързан с 90-годишната ми майка, у мен, на борда на самолета е останала стока от безмитен магазин", заяви Поптдорова.

Още по темата

Тя заявява, че при завръщането си във Варшава е възстановила стоката и е платила глобата за стореното.

"Полските летищни власти са знаели моята самоличност, часове след като е установена липсата на стоката, имали са и достатъчно информация, че ми предстои обратен полет след дни", посочва Поптодорова.

При завръщането й на летището във Варшава й е било поискано изрично от властите да се легитимира с дипломатическия си паспорт. 

"Последвалата медийна вакханалия в България, която не пожали името ми, стигна до там да ми приписва несъществуващи болести и дори разрови дълбоките лични рани около паметта на детето ми. Отзвукът от нея е налице и в медии в Полша, Русия, Америка, Израел", посочва Поптодорова.

"Твърдо съм решила да съдя всеки, който прекрачи границите на етиката и допусна разпространението на откровени лъжи за мен и семейството ми", зарича се бившият ни посланик в САЩ.

"Моята дейност през последните повече от 40 години е публична. Работила съм цял живот за авторитета и достойнството на България. Заемала съм принципни позиции в интерес на държавата, които са били в разрез с интересите на местни и международни кръгове, които биха искали да имат задкулисно влияние у нас", пише тя.

В момента Поптодорова е във Варшава, но в края на тази седмица ще е в България и ще говори от първо лице за случая.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


242
Още по темата: кремЕлена Поптодорова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
151
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Печена си Елена.
150
3
 
44
 
! Отговори
Азер Гъзаев преди 7 години
Такива като тая пач попатодорова ,румънците ги вкарват в затвора......тая Комунистическа брънтия щ е. Съди дядо си тодор дето и го е подВал в устата
149
0
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На една жена веднага се разпознава просташкия планинско-селски произход по начина, по който използва децата си като щит - независимо дали са живи или мъртви. И болните си родители...
148
1
 
49
 
! Отговори
Budinov преди 7 години
Кой каквото и да говори е все тая.Хората са казали;когато фактите говорят,и боговете мълчат.Няма 90г мама няма татко,крадеца е крадец.Той се ражда такъв.До къде докараха комунистическите *** една прекрасна страна.Да ме е срам да кажа че съм Българин заради една бетонна глава комунистическа
147
0
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ЛогикАко не бяха я разкрили, нямаше да върне никакъв крем, защо взима хората за пълни наивници и глипаци ?
146
0
 
53
 
! Отговори
!!! преди 7 години
Наистина бях склонен да повярвам, че просто по невнимание или в бързината е взела крема, имайки предвид риска да опетни името си, ако наистина просто искаше да го окрадне. Но след всички тези нападки - съдилища, "дезинформационен скандал", лъжливата първа история и т.н, то вече е съвсем ясно, че е просто дърта крадла. Да виниш БГ медиите - ок, приема се, но какво... и полската полиция ли е в кюпа? :D Много жалка история
145
0
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ами защо не сбърка да вземеш една NIVEA ?Ах, разбрах, ти си от тези големите, и сигурно с кремът за 400 $ сигурно ще свалиш най-малко 20 години.А народът, той да си трае и да се задоволява с евтини кремчета по за няколко левчета
144
1
 
48
 
! Отговори
KOSTAS LINKE преди 7 години
ПРЕЗ 1991 ГОД. В ЧИКАГО, КАТО ДЕПУТАТКА ОТ БКП,, ЕБИЛА ХВАМАТА ПАК ДА КРАДЕ ОТ МАГАЗИН ЗА ХРАНА (ГРОСЕРИЕ) !ИМЕТО И Е В ЧИКАГСКИЯ АРХИВ НА ВЕСТНИК ''ЧИКАГО ТРИБЮН'' .ХАХАХААХХАХА МУААААСТАРА КРАДЛИВА ВЕЩИЦА.
143
0
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
много станаха версиите, все по-нови елементи и художествени измислици. Просто не се интересуваме от тази. Вече я отсвириха откъдето трябва,
142
0
 
47
 
! Отговори
много убаво преди 7 години
Тя е на принципа,и без пари да ги направят тези кремове па че си крадем!
141
1
 
50
 
! Отговори
ГОГО преди 7 години
Майката на 90 години?Доста добре борави с телефон на тази възраст.Щом ТЯ е звъннала...И между другото ЗАБРАВЯНЕТО на стока в личните ти вещи при напускане на магазина се нарича простичко- КРАЖБА.
140
2
 
34
 
! Отговори
Радост вкъщи преди 7 години
До ЛогикНещо много сте се загрижили за чуждите мозъчни клетки, но първо вие помислете: През това време, докато тя се върне в Полша се заформи международен скандал. Не е ли нормално да си помисли, че ще й се наложи да връща крема?!
139
0
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ленче, кой нормален човек като пазарува слага покупките в чантата си преди да ги плати по каквато и да е причина ?! Кого лъжеш *** ! Пфу !
138
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Shefa, Logic, Evrolub zashto pishete ot edin computer?
137
21
 
36
 
! Отговори
Логик преди 7 години
До Радост вкъщиЩом не е искала да го върне, защо й е бил в чантата при връщането. Можеше да го остави в България. Дайте, малко на мозъчните си клетки да мислят, преди да пишете тук. Ако нас не ни уважавате, уважавайте себе си, не се излагайте
136
17
 
36
 
! Отговори
Шефа преди 7 години
Това е !На българина да не му паднеш в краката и в устата!Всички я осъждат , а случая е може би обикновена човешка грешка , в напрегната ситуация!Медиите набързо я омаскариха !Това е положението!ще си остане с резила!
135
22
 
35
 
! Отговори
Евролюб преди 7 години
Браво на Поптодорова, човек трябва да се бори за името си. Медиите в България истеризираха до безобразие, без да дадат думата на двете страни, позовавайки се на анонимни руски и полски медии. Поддържам намерението на Поптодорова да съди клеветниците. Дано само да не разчита особено на родната правосъдна система.
134
14
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Случвало ми се е - разглеждах различни кремчета в голям магазин и в момента, в който си избрах, си го пъхна в дамската чанта. За щастие се усетих навреме. Вярвам, че и в този случай става въпрос за разсеяност.
133
0
 
46
 
! Отговори
Много обяснения, ама преди 7 години
Крадла! Пък и не е за първи път! Пълна излагация, но и за България!
132
1
 
44
 
! Отговори
тестер преди 7 години
Вижте какво, жената е помислила,че това е тестера и решила да пробва дали прехваления крем за стотици евро е действително толкова добър и го е взела за 90 годишната си майка. След като на дъртулата не е светнала и бръчките не са се изгладили мигновено е решила да го върне ..