Димитър Шумналиев: Заради жените светът е по-свят!

Българката продължава да е зависима от мъжа, убеден е той
8 мар 2017 13:00, Анисия Иванова
11

Трябва да разпознаваме феминизма в неговите социални портрети. Любовта в Норвегия е една, а в България е друга. Защото българската жена все още продължава да бъде зависима от финансите и благородството на мъжа. Това каза в студиото на "България сутрин" писателят Димитър Шумналиев, който коментира празника 8 март, като това доведе на преден план и темата за феминизма.

Журналистът и PR-експерт Патриция Кирилова отбеляза пред Bulgaria ON AIR, че феминизмът се възприема като обида в България.

"Мъжете обичат да казват "вие сте еманципирани, трябва да се справяте сами" и, някак си, бягат от отговорност", обясни тя.

Кирилова визира текст от песен на Джон Ленън, в която музикантът казва, че "жената е негърът на света".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
SeveN преди 7 години
Феноменална мисъл. С тая умозаключителна логика е по-добре да го поливат, отколкото да го хранят.
4
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дамм виж статистиката за убийства и тежки наранявания за малки деца и бебета.Милите жени водят с над 90 процента. Записа на оная бавачка дето млати бебето с бутилка цяла вечер просто излезе документиран. Иначе щяха да си го добавят в статистиката тихо и кротко.Дами стига сте си осакаявали и убивали децата.И честит 8ми март.
3
2
 
0
 
! Отговори
орк преди 7 години
До Мъжа и жената заедноФеминизъм означава точно това което ти казваш- мъжът и жената заедно- равни. Образовайте се малко преди да коментирате. Това което ти отричаш се нарича матриархат.
2
1
 
3
 
! Отговори
Некъф луд преди 7 години
Да бе, виждаме колко по свят е станал. Особено в европа. Убиваш 77 души и получаваш 20 години затвор. Визирам шведското правителство където повечето са жени.
1
0
 
5
 
! Отговори
Мъжа и жената заедно преди 7 години
Феминизма унищожава семейството. Това му е целта. След него децата растат в половин семейство. Това е тъжен факт в някои държави и води до уязвими деца, податливи на ***, наркотици, нестабилни връзки и т.н. Никога феминизъм ! Мъжа и жената заедно !