Горските имат нов шеф, заемал поста и преди

Начело на ИАГ отново е Григор Гогов, който сменя Тони Кръстев
9
Горските имат нов шеф, заемал поста и преди
Снимка: архив, Ройтерс

Инж. Григор Гогов е новият изпълнителен директор на Изпълнителна агенция по горите. Той е заемал същия пост от август 2013 г. до август 2014 г., съобщиха от агенцията.

Гогов бе сменен през 2014 г. от инж. Тони Кръстев, когото сам сменя сега. Оставката му бе поискана от тогавашния зам.-министър на земеделието Георги Костов с аргумент проблеми с контрола и проведени процедури и конкурси.
 
За днешната рокада не са посочени мотиви.
Още по темата
 
Инж. Гогов завършва през 1979 г. Висшия лесотехнически институт, специалност "Горско стопанство". Същата година постъпва на работа като началник на участък в Горско стопанство - Попово. 
 
От 1986 г. до 1988 г. е директор на Държавно ловно стопанство "Паламара". Бил е и генерален директор на Горскостопанския комбинат в Русе и директор на Горско стопанство - Попово. 
 
От 2005 г. до 2013 г. е главен секретар на Националното ловно-рибарско сдружение "Съюз на ловците и риболовците в България". 
 
Инж. Гогов има следдипломна квалификация по управление и мениджмънт на ловното стопанство в Лесотехническия университет - София.
 
Удостоен с орден "Свети Хуберт", което е най-високото европейско ловно отличие, връчено за първи път на българин за особени заслуги в областта на опазването на дивеча и ловното дело.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
0
 
! Отговори
Бай Иван преди 7 години
Майко мила......Тоя с идването си и горите вече е назад с няколко милиона....С тези - по- добре да няма и ИАГ...ГЕРДЖИКОВ - срам за белите ти коси, човеко....
6
0
 
1
 
! Отговори
СЕФТЕ... преди 7 години
ПРЕМЕНИЛ СЕ ИЛИЯ......ПАК У ТИЯ...ХА,ХАХААААААААААААААА...
5
5
 
3
 
! Отговори
8888 преди 7 години
Нормално, старият е Герберска послушна калинка!Има още много калинки и бандити засмяна.Действай Герджиков, не губи време!
4
1
 
5
 
! Отговори
Bg. преди 7 години
Стар ***.Бойко си е за ***, ако не беше подал оставка, щеше да си върти пръстчето и до сега, ама хак да му е.
3
0
 
5
 
! Отговори
джам джам котаки преди 7 години
Стария не давал да му садят бор в задния двор .
2
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
винаги са си едни и същи-при смяна на властта се сменят имената,после се връщат,после.......кръговрат!
1
0
 
10
 
! Отговори
ловец или горски преди 7 години
"За днешната рокада не са посочени мотиви ." Не са посочени , щото ние си ги знаем - Тони Кръстев е назначен от ГЕРБ !Още от Коминтерна се практикува подхода да се ударят първо ръководните кадри - даже закъсняха - трябваше да го сменят саедно с областните управители ...Няма бивш комунист !