Скандалният Неделковски: Македония не е България! С мафията и убийствата

Македонецът обвини българските учени, че се страхуват да отидат в Скопие
Обновена: 10 мар 2017 11:29 | 10 мар 2017 11:17,
267

Скандалният македонски журналист Миленко Неделковски, който счупи паметната плоча на връх Каймакчалан, отправи нови нападки към България.

"Ние не сме България - на улицата няма мафия, няма убийства. Ние сме кротък и мирен народ", каза македонецът в телефонно интервю за сутрешния блок "България сутрин" на Bulgaria ON AIR.

Още по темата

Неделковски каза това по повод отказа на шефа на НИМ Божидар Димитров да отиде в Скопие на тв дебат с него.

Разговорът трябваше да се състои днес, но Димитров реши да не пътува за Македония, защото не изпълниха искането му предаването да е пряко. Вчера шефът на НИМ обясни и че е бил посъветван от македонски колеги, че може да бъде посрещнат от недобронамерени младежи.

Днес Неделковски отхвърли опасенията и уточни, че всякакви неприятели на Македония са гостували, но нищо не им се е случвало.

Според него директорът на Националния исторически музей Божидар Димитров е намерил начин да излезе от ситуацията и е избягал от историци, които ще изложат факти и аргументи. Той напомни и че българския академик Георги Марков е отказал да отиде в Скопие и заключи, че българските учени се страхуват от Македония.

Божидар Димитров не успя да отговори на нападките на Неделковски в предаването "България сутрин" и да участва в задочния спор, тъй като се почувства зле минути преди да влезе в студиото.

През септември, малко след като гръмна скандалът с разрушената плоча, Неделковски също отправи обиди към България.

Той обвини българската държава в провокация с поставянето на паметната плоча в Македония.

"Българите са като кучета, които искат да маркират територия от дърво на дърво и така да заявят – това е наше. Не може да е българско, не може да е ваше!", каза тогава Миленко.

Неделковски категорично отказа да се извини за поругаването на паметника и предупреди, че ако пак опитат да поставят паметник на загиналите български войници, той пак ще го счупи.

"Когато се извини българският народ, тогава ще го направя и аз", заяви тогава той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


267
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
143
1
 
28
 
! Отговори
Мимокмок преди 7 години
Албанците че ги оправят!!!!
142
48
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Влезте в гугъл и вижте колко хора в Австралия се определят със македонско самосъзнание и от преди колко години са се заселили . За мързеливите , още преди 1900г , а 1898 е построена първата македонска църка . Тези хора нито Тито, нито коминтерна, нито комунистите им е промил мозъка .Македонски осъзнати хора е имало винаги и винаги ще има, колкото и да *** разни необразовани и простовати българи
141
2
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Драги ми Неделковски, скоро ще трябва да се преименуваш на Шиптарски и тогава ще има да ревеш и да се молиш да си в България, че тоя чук дето с него трошиш нашите паметници албанците ще ти го въвеждат ежедневно и през времето в което не ти е въведен ще те млатят по кратуната докато мърдаш. Тогава ще разбереш кой народ е благ и кротък и кой не е, но със сигурност ще е късно.
140
6
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА МАКЕДОНИЯ т.е. има но историята и започва след 1945г.Вземи прочети малко история и сам разбери кой я е създал.
139
2
 
12
 
! Отговори
До Милен Неделковски преди 7 години
Бай, Милен не съди, за да не бъде съдень.
138
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 140 - ами плюй си на воля в новата дупка, защо четеш български медии и пишеш *** коментари?!?
137
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Неделковски, Неделковски скоро сите антични ще гризнете резака, де ще бягаш тогана пиле шарено, по умните от тебе вече станаха грусни *** ха ха ха
136
3
 
4
 
! Отговори
Милен Недялков преди 7 години
За какво ни отричат вниманието от проблемите вътре у нас, с личност на единствения *** от жуеналята
135
3
 
11
 
! Отговори
... преди 7 години
До АнонименТи македоско девойче ... па закво не четеш бе баце,сръбско-комунистически *** ....
134
6
 
2
 
! Отговори
т преди 7 години
До Анонименабе ти си ненормален, ей такива като тебе трябва да мислят кои са и какво говорят, от сега го имай в предвид
133
29
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
България трябва да бъде съдена от Македония заради ежедневните нападки към една суверенна държава . Няма ден в който да не се предявяват претенции към територията и ,няма ден в който проклети създания да не отправят злобни клетви към този измъчен, красив народ който иска само едно . Да спрат българите с претенциите си , с агресията си с кражбата на авторски песни написани от македонци, а крадливите българи да ги прествят за свои народни . Съд и справедливост за такива Истината винаги побеждава
132
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Албанска република бюрм!!!))))))
131
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 146 - слушай си Йовано, скоро албанците ще я забранят и ще Ви пуснат свой вариант.Поздрави!
130
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Strannoto e che Bulgariya e niamalo,kogato Makedoniya se spomenava niakolko puti v Noviyat zavet.Tova e v istoriyata.Pishe i za Miziya,no ne i Bulgariya.Shte se radvam niakoi da mi poyasni tova,ako e vuzmojno.A konkretno tozi *** e provokator podkrepen ot tyahnoto pravitelstvo.BG ne tryabva da podkrepia Makedoniya za EU,poradi tozi vid politika koito vodyat sreshtu nas.
129
1
 
10
 
! Отговори
... преди 7 години
Тъпите комунисти какво създадоха .... СЕГА ПОНЕ ИМАЙТЕ СМЕЛОСТА ДА ГИ ОСТАВИТЕ ДА ИЗПУКАТ ...
128
0
 
20
 
! Отговори
дд преди 7 години
това са самозабравили се ***, и те вече ни командват, благодарение на това че ние станахме гейски европейци, а във войните по онова време за умрели 200 000 българи, за ония *** включително
127
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Можко му идват хаповете на човека, май история не е учил. Да се забрани на този индивид заради деянията които е извършил към България - никога да не влиза в страната! Е ако влезе едва ли ще се върне към Макето. Глупост след глупост приказва и само той и управляващите/бившите вече/ си вярват. Долни и дребни хорица а това, с много големи комплекси. Държавата им е такава *** и трагедия от такива като тях, че няма оправия 50 години.
126
1
 
28
 
! Отговори
Идиот Неделковски преди 7 години
Да обявиме пълен бойкот и вето за ЕС за тази най-враждебна и антибългарска държава,изпреварила дори сърбия,Турция и Русия по антибългарска пропаганда.Срам за ФилипДимитровци,дето първи ия признаха братски ,че даже и танкове им подаряваха
125
1
 
6
 
! Отговори
True преди 7 години
Dnes.bg e pritegatelno mqsto za bezrodnici-turci,maketa,indusi... da si izbivat kompleksite.
124
3
 
27
 
! Отговори
Бобо преди 7 години
Каква е разликата между бесарабски Българин и македонец?Бесарабсия Българин обеснява на чист руски език че е чист Българин,а македонеца на чист Български език че няма нищо общо с Българите