Скандалният Неделковски: Македония не е България! С мафията и убийствата

Македонецът обвини българските учени, че се страхуват да отидат в Скопие
Обновена: 10 мар 2017 11:29 | 10 мар 2017 11:17,
267

Скандалният македонски журналист Миленко Неделковски, който счупи паметната плоча на връх Каймакчалан, отправи нови нападки към България.

"Ние не сме България - на улицата няма мафия, няма убийства. Ние сме кротък и мирен народ", каза македонецът в телефонно интервю за сутрешния блок "България сутрин" на Bulgaria ON AIR.

Още по темата

Неделковски каза това по повод отказа на шефа на НИМ Божидар Димитров да отиде в Скопие на тв дебат с него.

Разговорът трябваше да се състои днес, но Димитров реши да не пътува за Македония, защото не изпълниха искането му предаването да е пряко. Вчера шефът на НИМ обясни и че е бил посъветван от македонски колеги, че може да бъде посрещнат от недобронамерени младежи.

Днес Неделковски отхвърли опасенията и уточни, че всякакви неприятели на Македония са гостували, но нищо не им се е случвало.

Според него директорът на Националния исторически музей Божидар Димитров е намерил начин да излезе от ситуацията и е избягал от историци, които ще изложат факти и аргументи. Той напомни и че българския академик Георги Марков е отказал да отиде в Скопие и заключи, че българските учени се страхуват от Македония.

Божидар Димитров не успя да отговори на нападките на Неделковски в предаването "България сутрин" и да участва в задочния спор, тъй като се почувства зле минути преди да влезе в студиото.

През септември, малко след като гръмна скандалът с разрушената плоча, Неделковски също отправи обиди към България.

Той обвини българската държава в провокация с поставянето на паметната плоча в Македония.

"Българите са като кучета, които искат да маркират територия от дърво на дърво и така да заявят – това е наше. Не може да е българско, не може да е ваше!", каза тогава Миленко.

Неделковски категорично отказа да се извини за поругаването на паметника и предупреди, че ако пак опитат да поставят паметник на загиналите български войници, той пак ще го счупи.

"Когато се извини българският народ, тогава ще го направя и аз", заяви тогава той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


267
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
123
16
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Там в Македония няма опасност като в България да пребиват старците за 5 лева,не крадат коли на всеки ъгъл, хората там са трудолюбиви и произвеждат повече зеленчуци и млечни продукти отколкото в бг. Там никога не е имало толкова бедни и мизерстващи както в бг . Гледайте си своите проблеми, че северозапада е най бедното място в Европа,че българина е най беден, най нещастен и най бързо изчезващия демографски вид в целия свят ... И по малко мразете че злобата разболява . Аз пък ще си пусна Йовано
122
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
127,дивите орди са завладели БГ 50г-70г след като са се пръкнали като османлии!Държава на 50г не може да има нито култура,нито традиции!Всичко което са имали османлиите към този момент е дива злоба и алчност за чуждото.Всичко,което постигат в последствие е благодарение на заграбените чужди територии!Везири са били хора от завладени народи,а дори султаните не са имали османска кръв.Дори Ататюрк дето създаде Турция не е етнически турчин,то такива и няма,защото Турция е религиозно образование,не ет
121
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоя не разбира ли че скоро такава държава няма да има! И може да се наложи България да му плаща пенсията! Чудно ми е какво ще говори тогава? Или е решил да се обреже и стане шиптър?!
120
13
 
4
 
! Отговори
До 134 преди 7 години
Ние не искаме ЕС. Там имат място послушковци само. Турция чете мейдан на великите сили - не е държава, която ще се кланя на Меркел. Ердо не ближе никой, а показа как се действа срещу казака - убиваш му посланика, сваляш му самолета. Те само от бой разбират. А за културата ни има много да се говори, но ти едва ли ще разбереш. Имайте поне един нобел, едно чудо на света и пак ми пиши.
119
22
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Ние не сме България - на улицата няма мафия, няма убийства. " човека е прав ... само българите живеещи в чужбина знаят , че няма такава дупка като вашата жалка родина - БГ ... затова никога няма да се върна аз и моето семейство ! И я плюя пред чужденците постоянно . ;)
118
11
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тя България и без това е пътник, световни шампиони по измиране, мизерия, мръсотия и смрад навсякъде...
117
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Спрете да им викате, че са българи! Спрете да им давате български паспорти! Сами ще се молят да са българи!!!
116
20
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Прав е на 100%. Освен това в Македония животът е много по добър от България - членката на ЕС и НАТО, заплатите и пенсиите им са доста по-високи, а цените им са по-умерени.
115
2
 
23
 
! Отговори
%№:%/:%№/№% преди 7 години
Тоя рошавия Неделковски е толкова смешен с нелепите си твърдения, че повече няма и на къде. Според официалната история Македония е била част от България и този, колкото и да реве не може да промени нищо. На времето Сталин е решил тази телитория, а не държава Македония, да бъде отделена от България и предадена на Сърбия, а Димитров се е подчинил и я предал на Тито. От тогава съществуват тези. В едно е прав Македония вече не е Българска, а Албанска и този рошавия ще трябва да си сваля качулката.Ха
114
2
 
15
 
! Отговори
Во преди 7 години
Оххх котьоо,гледай си македонската земя понеже скоро ше се зове албанска... *** мръсен.Точно ти ще идваш да целуваш ръка българска след някоя година...ама се не знае ще доживееш ли.Шиптарето ще ви оправи вас.Неблагодарна ***.
113
2
 
21
 
! Отговори
factotum преди 7 години
Кво ни занимават с тия платени сърбомани, да правят каквото искат, но да не търсят помощ като шиптърите им цепят главите!
112
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И СЪРБИТЕ И МАКЕДОНЦИТЕ СА ПРОКЪЛНАТИ. СЪРБИТЕ ИМАТ ДА ВРЪЩАТ ОЩЕ ЗЕМИ НА КОСОВО, А АЛБАНЦИТЕ СКОРО ЩЕ КОМАНДВАТ МАКЕДОНИЯ.
111
1
 
18
 
! Отговори
баи Ганю преди 7 години
Ама то и луната била македонска"ЕХ ЛУНО,ЛУНО ЗЕМЯ МАКЕДОНСКА????!!!!За какво и трябваше на България да се изхвърля и първа да я признава.Трябва да се учим от хитрите гърци.И какво сега?Да плюят и храчат по България.
110
18
 
8
 
! Отговори
до тоя преди 7 години
Свободно си говоря. Онзи ден с македонец от Серес, който си говори македонски пяхме и пихме заедно. Те не са като вас , приемат нещата както са си . За другите гърци надолу не говоря, но тези от Егея са си чисти македонци и там нямат драма с това . Даваш обич и уважение и такова получаваш . Само вие със лошотията си ще получите единствено презрение и това да си българин е станало нарицателно навсякъде по света за ***, злобен, корумпиран човек
109
24
 
9
 
! Отговори
Тr - До 106 преди 7 години
Ох, мамо. Все турците са ви криви. Ако не били те видите ли, България днес щяла да цъфти и връзва. Абе, като са диви орди, защо са владели земи на три континента и оставили култура. България след подарената свобода само скача от една нац. катастрофа в друга. Нали ги е нямало вече турците? Кой беше тогава крив?
108
3
 
15
 
! Отговори
Търпелив преди 7 години
Да не си знаеш КОРЕНИТЕ! Да не осъзнаваш, че си жертва на измама! Това са македонците!Насила не може да им се помогне.
107
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонименне, на тоя херОин само му плащат да повтаря опорните точки, обаче като му спряха и српската музика мълча цяла седмица намусен в джипката сред козите
106
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Къф е тоя *** неделковски? Нещо рошав ми се види, май са го плющяли албанците.
105
4
 
25
 
! Отговори
Честито преди 7 години
Не сте България, да, така е!Много скоро обаче ще сте Албания!Евтин интригант!
104
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този ли върти политиката в Македония ? От него ли зависи всичко ?