Поптодорова след кремгейт: Признала ли съм вината? Да!

Платих огромна цена, призна бившата посланичка
12 мар 2017 20:25, Александър Попов
298
Поптодорова след кремгейт: Признала ли съм вината? Да!
Снимка: Нова тв

Бившият български посланик в САЩ Елена Поптодорова застана пред камера, за да коментира случая с откраднатия крем и многобройните нападки към след това.

"Това е едно от най-трудните ми проявявания в ефир. Трябваше да се събирам парче по парче, за да дойда. Бях буквално разчленена, не просто попарена. Усещах се разпадната - внезапно и несправедливо", заяви Поптодорова пред Нова тв.

Още по темата

"Да, има инцидент. Признала ли съм вината – да, заплатила ли съм цена – да. Платила съм огромна цена", коментира случаят с прословутия крем.

По думите й той попаднал в багажа й, тъй като боравила с много предмети - дрехи, три телефона.

"Разбрах, че има бурканче крем в голямата ми пътна чанта, когато съм на борда на самолета. Нямаше как да се върна, за да го върна в магазина", допълни тя.

Според Елена Поптодорова в цялата случка няма никаква умисъл, а цената ще си я плаща тя. Но пък имало хора, на които е засегнала интересите, знае ги кои са и как са се борили да бъдат назначени на определени позиции в САЩ.

"Искате да ми кажете че 50 грама чужд крем, възстановен крем, е по-важен от 10 млрд долара, които е ясно къде са. Искам да видя къде са тези, които наистина са виновни за щетите на България. Разговорът отдавна е спрял да бъде разговор за 50 грама крем", убедена е бившата посланичка.

Поптодорова заяви, че няма да прости злоупотребата за случилото се с починалото й дете.

"Излизала съм от много врящи води, ще изляза и от тази. Но от това, някакъв слуга на интереси да изведе медицинска диагноза – това няма да го бъде. Нито е имала диагноза, нито е имало клиники. Това е тема, която тепърва ще има развитие", каза тя.

И допълни, че са й предлагали да бъде кандидат за президент, знаела и че нейното име се спряга за еврокомисар и служебен премиер.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


298
Още по темата: Елена Поптодорова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
238
1
 
16
 
! Отговори
краси преди 7 години
Абе тази що ни занимава с личните си проблеми. На пенсионна възраст е, да се кротва вече. Тия дъртите комунисти не разбраха ли, че трябва да отстъпят и да дадът път на младите. За това младите хора бягат от България. Всичко е окупирано от дърти комунисти и докато са живи няма отърване от тях. Те са най-добрите, най-знаещите и т.н. А стига вече, тридесет години от свалянето на бай Тошо минаха, все комунисти ни управляват. Психични пролеми и свръх его.
237
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нагла крадла . Кремчета от по 700лв при социална пенсия за старост 118,14 лв . И има ли някой , който мисли , че в чантата и има само едно кремче за 700лв , а не десетки. Отделно вкъщи. И сега пресметнете баба ви кога ще си купи кремчетата на тая крадлива баба с пенсията си.
236
0
 
13
 
! Отговори
Prowerka преди 7 години
Ако кремът е бил попаднал в ръчния багаж- на проверата, преди качването на самолета са щели да й го вземат. Да си беше признала а не да лъже постоянно.
235
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ето започва се.Империята трябва да отвърне на удара.Какви ли интриги очакват Плугчиева.И така до края на света.Как го казваха "Столичаните".Който нож вади,от куршум умира"
234
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И пак стандартното оправдание от типа: Ама другите крадат много повече! Това само затвърждава вината!
233
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
По време на живото предаване заради телефонен разговор се наложи по средата да изключа звука. Картинката без звук бе ужасяваща! Това не бяха изражения на сгрешил и покаял се човек! Тази жена има много големи проблеми, но те не са извън нея!
232
0
 
20
 
! Отговори
ой преди 7 години
Само едно разбрах! Хванат ли комунист да краде става голям Цирк!!! А какво ли ще стане ако почнат да хващат повечко от таз сгaн и да ги карат да си плащат наказанието? Щом за едно кремче стигнахме до историята за 10 те милиарда какво ли още ще чуем ако Народа ги подкара тези *** със тоягата!!!
231
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пита се - сега са я хванали. А колко пъти досега не са я хващали. Защото тя знае, че е тези кремове са без магнитната лента за защита. Гарантирам , че тази си краде редовно. просто сега са я хванали. Освен това и в Хамерика са я хващали да краде, т.е. това е 2-я път, когато я хващат. Рецидивистка.
230
0
 
21
 
! Отговори
Кремът е готин преди 7 години
Много добре и стои и гримът и кремове за 700 лева.
229
1
 
29
 
! Отговори
леле преди 7 години
Прави сте! Тези приказки не подхождат на дипломат! И как после да и вярва човек че не е крала? Ако беше честна жена, щеше да се смути, да заплаче, да се извини а тая Другарки най-нахално ни пита къде били 10 те милиарда ?? И кой трябва да каже къде са Милиардите?? Нали тя беше 3 мандата депутатка, любовница на Другаря бай тошо и кой знае на кой още чевен *** е лапала кремвирша. Нали беше VIP дипломат в USA ?? Ние ли да кажем къде са милиардите?? И щом пита значи наистина са изчезнали !
228
21
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
1. Елена Поптодорова няма нищо общо със СДС, както пише в коментарите в новини.бг2. Медиите, наистина прекалиха с изнасянето на случая и днес се разбра защо! Трябваше да разчистят пътя пред Меглена Плугчиева. Не трябва да се забравя, че нови първоизточника на новината са руски сайтове!3. Реакцията на г-жа Поптодорова е точно като на незаслужено засегнат човек, който има право да се защитава. Не е морално във връзка с един неясен случай да се изнасят в пресата дълбоко лични данни.
227
1
 
16
 
! Отговори
Кирил Софийски преди 7 години
Пито ,платено ! Йе ,това комунист да признае вина ,аз лично за първи път виждам и чувам !
226
0
 
15
 
! Отговори
баце преди 7 години
има и още една много тъжна истина покрай това падение и то е че ПР-а в България е на плачевно ниво. Вместо да се справят с кризисния ПР те предизвикаха бурен смях в залата.
225
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не си виждал такова "психясало" животно в България.Ти сериозно ли говориш.Вярваш ли си.Къде,къде с по шантави хора е пълно ежедневието на българина.Лудостта е повсеместна.
224
0
 
20
 
! Отговори
някой преди 7 години
Тази жена не е дипломат - тя е изпълнявала чужди нареждания и схеми.Ако е поне малко дипломат, щеше да обясни случая и да замълчи, а не да се развява по телевизиите и да говори глупости.Ако е дипломат, нямаше да намеква за окрадените забравих 10 млн. ли или 10 млрд. Защото излиза, че тя знае за престъпления, но ги укрива.И ако сме наистина осъзнат народ, трябва да изоставим кремчето и да се разплете твърдението й за тази крупна сума - кои са вътре в схемата, кога е станало това и продължава л
223
0
 
29
 
! Отговори
BILL преди 7 години
"Искате да ми кажете че 50 грама чужд крем, възстановен крем, е по-важен от 10 млрд долара, които е ясно къде са.Искам да видя къде са тези, които наистина са виновни за щетите на България."Че то е ясно къде са - в джобовете на ТВОИТЕ другари.Нали те грабят и продължават да грабят, но вече като "честни" бизнесмени.
222
1
 
45
 
! Отговори
9689 преди 7 години
Оставам с чувството,че аз откраднах кремчето.
221
2
 
28
 
! Отговори
х преди 7 години
Да бе ще звънне! Тя е знаела, че тези стоки са без гривни и затова го скатала. Защо не ската някой крем с гривна ??? Щяха да я спрат още на вратата!Хората едва дишат с 200 лева пенсии тая дрогирана *** ше се маже с крем за 800 лева! Айде пак гласувайте за кадри на БКП ...
220
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Крала, крала, цял живот крала. Веднъж я хванали и премълчали, втори път я хванали но не премълчали. Нейната душа се бори със себе си, но по законите на комунизма търси други виновни. Живото я научил да краде , но не я научил, че с го.мно не се играе ! Колкото го ровиш повече мирише !
219
4
 
39
 
! Отговори
многуми сиибе япония преди 7 години
Такова истерично психясъло животно , не бях виждал досега ,визирам Е.Поптодорова . То не бяха крясъци , то не бяха викове и накрая крокодилски сълзи. Толкова обиграна в дипломацията , а не се сети да се обади от един от трите телефона още в самолета , аджеба така и така станало е грешка , след това е имала три дни , ами звънни на полското посолство , *** ***