Поптодорова след кремгейт: Признала ли съм вината? Да!

Платих огромна цена, призна бившата посланичка
12 мар 2017 20:25, Александър Попов
298
Поптодорова след кремгейт: Признала ли съм вината? Да!
Снимка: Нова тв

Бившият български посланик в САЩ Елена Поптодорова застана пред камера, за да коментира случая с откраднатия крем и многобройните нападки към след това.

"Това е едно от най-трудните ми проявявания в ефир. Трябваше да се събирам парче по парче, за да дойда. Бях буквално разчленена, не просто попарена. Усещах се разпадната - внезапно и несправедливо", заяви Поптодорова пред Нова тв.

Още по темата

"Да, има инцидент. Признала ли съм вината – да, заплатила ли съм цена – да. Платила съм огромна цена", коментира случаят с прословутия крем.

По думите й той попаднал в багажа й, тъй като боравила с много предмети - дрехи, три телефона.

"Разбрах, че има бурканче крем в голямата ми пътна чанта, когато съм на борда на самолета. Нямаше как да се върна, за да го върна в магазина", допълни тя.

Според Елена Поптодорова в цялата случка няма никаква умисъл, а цената ще си я плаща тя. Но пък имало хора, на които е засегнала интересите, знае ги кои са и как са се борили да бъдат назначени на определени позиции в САЩ.

"Искате да ми кажете че 50 грама чужд крем, възстановен крем, е по-важен от 10 млрд долара, които е ясно къде са. Искам да видя къде са тези, които наистина са виновни за щетите на България. Разговорът отдавна е спрял да бъде разговор за 50 грама крем", убедена е бившата посланичка.

Поптодорова заяви, че няма да прости злоупотребата за случилото се с починалото й дете.

"Излизала съм от много врящи води, ще изляза и от тази. Но от това, някакъв слуга на интереси да изведе медицинска диагноза – това няма да го бъде. Нито е имала диагноза, нито е имало клиники. Това е тема, която тепърва ще има развитие", каза тя.

И допълни, че са й предлагали да бъде кандидат за президент, знаела и че нейното име се спряга за еврокомисар и служебен премиер.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


298
Още по темата: Елена Поптодорова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
198
1
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това кремче за 800 лв било " нищо работа"?А пенсия 200 лв за честни българки какво е?Резултат от погрешна политика.Та някой се чудеше защо в Гърция стачкуват.Защото там има леви партии и синдикати.Нашите партии са " лява ръка в десен джоб"
197
2
 
27
 
! Отговори
Кендо преди 7 години
Значи, кремчето не е откраднато а е набрано!
196
2
 
12
 
! Отговори
Клептодорова преди 7 години
Ко сакате вий уа ,тука за едно скромно кремче оревахте орталъка ,ай сакън.
195
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Заради такива като нея не ни искат във Великобритания
194
3
 
2
 
! Отговори
Циникдо 212 преди 7 години
Кой си ти? Онзи с 204 коменнар ли?Ако да - имаш ли връзка с главния?Или си "окъсил бушоните"?
193
6
 
6
 
! Отговори
до грую преди 7 години
Знам полски, крадлива кубаха.
192
3
 
2
 
! Отговори
до Циник преди 7 години
Ми аз не съм ли написал същото бе???Ти въобще четеш ли . .*** е на баща ти оная,работа,дето те е правил с нея явно!Сигурно си иаракачанин!
191
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Другарките така си пазаруваха навремето - в специални магазини за номенклатура.С ниски цени. Простено им беще да откраднат по нещо.Важен беше произходът им и лоялността към Тато и Големия Брат.Тая е от тях.
190
2
 
6
 
! Отговори
Грую преди 7 години
До до гошоИ да ми разясниш кои полски медии ? Знаеш ли полски или просто ей така
189
2
 
29
 
! Отговори
до гошо преди 7 години
Може да разправяте , че било грешка, а ние сме хейтъри, обаче полските служби твърдо казаха, че е кражба. Лелката е имала три дни, за да поправи" грешката " и да се предпази от опозоряване. Едно телефонно позвъняване с извинение и уверение, че ще си плати крема щяха да са достатъчни. А нелепото истерично театро с още по-нелепи аргументи и доводи като на оплаквачка от малцинствата допълниха портрета на тази"професионалистка". Ренета Инджова го каза по ТВ, че се е знаело, каква е ленчето
188
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 204Нещо повече, на нокътя на малкия и пръст на левия и крак не мога да мечтая да и стъпя. Тя е червена принцеса и е възпитана, че всичко е фрии, щото спиква вери уел инглиш.Евреите, за които останалите са гои-*** и паразитизма е гордост я лъхнаха на мига. Смятай, колко е оакана.
187
29
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
От всички коментари чета завист и омраза ! Но знам , за България е нещо съвсем нормално. Каквото и да е направла, и на малкия и пръст не можете да и стъпите. Най-малкото със свободно писане и говорене на няколко езика.
186
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
СЛЕД КАТО ГЛЕДАХ ИЗЯВАТА СЕ ПОЧУВСТВАХ ВИНОВНА ЗАТОВА ЧЕ ИЗОБЩО СЪМ СИ ПОМИСЛИЛА ЧЕ ДРУГАРКАТА МОЖЕ ДА ОТКРАДНЕ НЕЩО ПИТАМ СЕ КАК Е ПРЕДСТАВЯЛА ДЪРЖАВАТА МИ С ТАЯ ЛИПСА НА ДИПЛОМАТИЧНОСТ С ТОВА НЕ ПОЗНАВАНЕ НА ЗАКОНИТЕ. ТЯ СМЯТА ЧЕ КОГАТО НЕЩО СЕ ВЪРНЕ СПИРАТ ДА СЪЩЕСТВУВАТ ФАКТИТЕ. КАКВО НАПРАВИ ТЯ ЗА ДА НЕ СПИРАМЕ НИКОГА КАТО ОБЩЕСТВО ДА ГОВОРИМ ЗА ОНИЯ АКТИВИ ЗА МИЛИАРДИ КОИТО БЯХА ПРИБРАНИ ОТ ПОЛУГРАМОТНИ ГОРДИ СОБСТВЕНИЦИ НА ЗАВОДИ И ФАБРИКИ ПРЕВЪРНАЛИ РОДИНАТА МИ ВЕЧЕ В СТАРО ДЖЕЛЕЗО
185
2
 
29
 
! Отговори
аа преди 7 години
"заплатила ли съм цена да."ми тва е проблема, не я плащаш ти тази цена. плащат я невинните българи за твоите психични проблеми.
184
12
 
1
 
! Отговори
JJIvanov преди 7 години
Подобна оръжейна система е описана от нас още 1985 година.ПОлзваха обемно блокираща камера по време на важни преговори за доставка на компютърна техника. После гръмна Чернобил.Благодарение на Елена ПОптодорова спряха диверсии срещу БЪлгария вкл от обемно обсебени от извънземни наркомани западни служби.АКо има записи на камери ,ясно с е вижда исполвзането на тежко терористична пси блокираща техника срещу обемно декодирана известна жена. Подобна е испробвана преди десетки години./Юнона Райдер/
183
0
 
51
 
! Отговори
Емо преди 7 години
Майка ми е обикновенна жена. Погребала е родителите си, две невръстни деца, двамата си братя и съпруга си. Никога не съм я чувал да се оправдава, камо ли на висок тон за каквото и да е. Въпреки, че владее два езика от България не е излизала, Взима пенсия /ведно с вдовишка/ 250 лв. Живяла е и живее скромно. Баща и не е бил баер на партизански отряд и през живота си копче не е откраднала. Тя е достойна българка за разлика от Поптодорова.
182
3
 
21
 
! Отговори
Ф.Е. Джержински преди 7 години
До бай СпироСрамувал се бил, че краднал сирене за два кинта ? Ти си абсолютно неблагонадежден ! Истинския комунист краде винаги когато може и колкто може ! И най-важното, срам и свян няма !
181
2
 
3
 
! Отговори
kis kis i dr*s преди 7 години
taa napravi po edna srednovyzgoliama nujda vyrhu pametta na deteto, bolestta na myja si i na bolnata si maminka.ta sram nema- i krem zela da kradne. kradnala-kradnala ama oti samo tolkoz ta sa u slivensko-stolipensk-filipovskia universitet po sry4ni ruce klasnata na purvi djeb4iiska klas zela ta umrela pred 20 godisnite pyrvolaci ot smeh!
180
2
 
32
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 7 години
Това, че е крадла е най-малкият и грях.Еврейка, бивша комунистка и настояща евроатлантическа слуга ...Вербувана от поне 3 чужди служби !Ето такива унищожиха България по заповед на външните си господари.Гнуууус !
179
2
 
31
 
! Отговори
медицински консулт преди 7 години
тази жена нещо не е наред с психичното си здраве. нуждае от спешно лечение. добре би било нейните близки приятели да я посъветват да го направи, по-възможност най-бързо, ако наистина милеят за нея.