Поптодорова след кремгейт: Признала ли съм вината? Да!

Платих огромна цена, призна бившата посланичка
12 мар 2017 20:25, Александър Попов
298
Поптодорова след кремгейт: Признала ли съм вината? Да!
Снимка: Нова тв

Бившият български посланик в САЩ Елена Поптодорова застана пред камера, за да коментира случая с откраднатия крем и многобройните нападки към след това.

"Това е едно от най-трудните ми проявявания в ефир. Трябваше да се събирам парче по парче, за да дойда. Бях буквално разчленена, не просто попарена. Усещах се разпадната - внезапно и несправедливо", заяви Поптодорова пред Нова тв.

Още по темата

"Да, има инцидент. Признала ли съм вината – да, заплатила ли съм цена – да. Платила съм огромна цена", коментира случаят с прословутия крем.

По думите й той попаднал в багажа й, тъй като боравила с много предмети - дрехи, три телефона.

"Разбрах, че има бурканче крем в голямата ми пътна чанта, когато съм на борда на самолета. Нямаше как да се върна, за да го върна в магазина", допълни тя.

Според Елена Поптодорова в цялата случка няма никаква умисъл, а цената ще си я плаща тя. Но пък имало хора, на които е засегнала интересите, знае ги кои са и как са се борили да бъдат назначени на определени позиции в САЩ.

"Искате да ми кажете че 50 грама чужд крем, възстановен крем, е по-важен от 10 млрд долара, които е ясно къде са. Искам да видя къде са тези, които наистина са виновни за щетите на България. Разговорът отдавна е спрял да бъде разговор за 50 грама крем", убедена е бившата посланичка.

Поптодорова заяви, че няма да прости злоупотребата за случилото се с починалото й дете.

"Излизала съм от много врящи води, ще изляза и от тази. Но от това, някакъв слуга на интереси да изведе медицинска диагноза – това няма да го бъде. Нито е имала диагноза, нито е имало клиники. Това е тема, която тепърва ще има развитие", каза тя.

И допълни, че са й предлагали да бъде кандидат за президент, знаела и че нейното име се спряга за еврокомисар и служебен премиер.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


298
Още по темата: Елена Поптодорова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
258
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Излиза че всички ние сме виновни Еленка да гепне крема.
257
0
 
2
 
! Отговори
х преди 7 години
ще простим на ленчето, ако признае кой окраде милиардите. тогава става много весело.
256
0
 
3
 
! Отговори
hum преди 7 години
Познавам бълг дипломати. Хора, които много често се имат над закона и над правилата. Какво остава за тази дама от най- висик ранг, с години живяла като недосегаема. Подозирам че не се е замислила какво прави пък и разчита, че като дипломат никой няма да я претъсва на летището или да позволи скандал да й рови в багажа. Може наистина да е инсценирано, но не защото не се е случило, а понеже рядко им се търси отговорност на тези. Но лъсна дребнавостта на тези и евтиния им морал. Богати с евтин живот
255
0
 
7
 
! Отговори
Психотерапевт преди 7 години
Изгледах интервюто. Режисирано театралничане, използване на психологически похват за отклонение на вниманието с личната й драма! Извода са всеки специалист психолог - изключително открито признаване на вина, голяма доза паника и объркване! Да си беше признала, да не става за смях. Всичко би трябвало да има граници! По повод на тези, които са намесили, в този случай, личната трагедия на Поптодорова, искам да споделя, че ако е вярно-Да тя трябва да си потърси правата чрез съда!
254
1
 
8
 
! Отговори
до Proverka преди 7 години
Абе човек ти някога пътувал ли си със самолет?Проверката е в началото,после няма когато си вече в фрии шоповете си пазаруваш свободно като на касата ти искат бордната карта и ти поставят нещата в един прозрачен найлонов плик, и си отиваш дo Game и чакаш само проверката на паспорта ,и се качваш на самолета. Навсякъде има камери и са видяли че тя волно или неволно си го е сложила в дамската чанта.
253
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Видях я по TV-то. Голяма актриса е! Стига сте плюли по нея бе бездарници! Жената от първи път влиза Холивуд а вие?
252
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ама тази само дето мен не ме изкара виновна че е откраднала кремче от ,50грама и са я хванали ,и сега се е изложила ,само дето не обясни защо цели 3дни е бездействала и не е издирила магазина ,за да им го плати по-късно с извинение и компенсация,просто психясала злобна крадла клептоманка ,която сега беснее ,че да я хванали този път!Вземете и дипломатическия паспорт!
251
2
 
9
 
! Отговори
ххх преди 7 години
тази жена е изкарала 12 години в щатите. свикнала на лукс, да разполага и върти всичко и всички на малкия си пръст. сега й е терсене и малко е изфирясала. мина всякакви граници като човек, да не говорим като дипломат?!. една кариеристка, която е мятала поклони на всички - от комунистите до герберистите, за да се задържи на гребена на вълната цял живот. добре е да се кротне и полекува малко, защото стана ясно, че не е психически стабилна.
250
1
 
8
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 7 години
Поляците са виновни,защо продават готини кремчета да изкушават честните хора да стават лоши.
249
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Interesno - V samoleta razbirash, che v golqmiq chekiram bagaj imash krem?????? Krema I zvanna da I kaje che ne mu e udobno bagaj I tq taka razbra??? Mnogo interesno! A I drugo - zashto ne kaje tq kade sa tiq miliardi, za koito govori? Moje bi chast ot tqh I te sa popadnai v bagaja I! Samo balak moje da I se hvane na amatiorskoto teatro!
248
1
 
8
 
! Отговори
Елен Герлен преди 7 години
Да върне дипломатическия паспорт, за да не го използва в бъдеще. Няма съмнение, че ще продължи да работи. Само да не я назначат за рекламно лице на Герлен, фирмата-производител на крема. Или на СЕТА или на наградите Оскар. За представител на полската козметика Ейвон не вярвам да я вземат.
247
1
 
10
 
! Отговори
Само питам преди 7 години
Ленчето говори за чужд крем, от чужда държава, от човек, който е на чужда заплата. Тогава що се легитимираш с български дипломатически паспорт, бе другарко?!
246
1
 
21
 
! Отговори
Радост вкъщи преди 7 години
Типично по комунистически - питат я за едно, тя отговаря друго. Дали е 50 г крем или са 10 милиарда, все си е кражба!
245
1
 
10
 
! Отговори
А Н Т И преди 7 години
Кажи защо ли облаче ле бяло,Ленчето така е закрещяло ?!Писна ми от номера еврейски,или от маневрите Юдейски.
244
0
 
18
 
! Отговори
голю босев преди 7 години
Другарко Поптодорова, кражбата си е кражба, въпреки че може да се определи поне с пет имена. По вр еме на интервюто ти се оправдаваше и със злоба сочеше други виновни. Всеки можел да краде.Другарко Поптодорова. Ти представляваше България пред света. Ти орезели България.Ти не се извини от екрана на българският народ. Трябва да се лекуваш.
243
0
 
5
 
! Отговори
Фройд преди 7 години
До ЧегевараПрецакал те е психиатърът-и сега си извънземен...
242
9
 
6
 
! Отговори
ЦК на ГЕРБ преди 7 години
Оставете жената на мира ,бе ! Един от с. Банкя открадна милиарди ,ама му ръкопляскате...
241
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Един въпрос - как крема, който е бил в ръцети и и по поглежка е сложен в ръчната и чанта след това е прибран в багажа , който е в товарното отделение и не подлежи на проверка ?
240
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Как се възмущаваме от реакциите на тази жена.Много странни са ония хора,които хем те бият,хем те учат как да плачеш.Много родители имат този метод на възпитание.Яко пердашат детето и му забраняват да плаче.Оставете обиденият да си изплачи болката и да се защити както умее.Все пак Поптодорова е поканена да говори,а не да мълчи.Смешни хора .
239
1
 
14
 
! Отговори
Чегевара преди 7 години
Жената има нужда от помощ ! Незабавна ! Дори бих и препоръчал моят психиатър ,добър е ,не взима скъпо . При мен има галямо подобрение ! Преди мислех, че съм извънземен и живея на земята като шпионин .Сега вече не ! Знам че съм Човек, но просто съм заобиколен от извънземни ,дебнещи ме навсякъде !