Поптодорова при Паси, взе я в Атлантическия клуб

Каква ще е позицията й обаче, все още не се знае
15 мар 2017 09:15,
98
Поптодорова при Паси, взе я в Атлантическия клуб
Снимка: кадър, Нова телевизия

Бившият ни посланик в САЩ Елена Поптодорова ще бъде назначена в Атлантическия клуб. Новината потвърди президентът на организацията Соломон Паси.

"Американските НПО върнаха един отличен професионалист в България", заяви Паси пред "Труд".

Още по темата

Още в първите часове, след като се тиражира информацията за инцидента на летището във Варшава, президентът на Атлантическия клуб лично се ангажира с публичната защита на Елена Поптодорова.

"Както се казва, всяко зло за добро – американците, които загубиха един добър служител, го отстъпват на българите", коментира той тогава.

Паси отбеляза, че Поптодорова е "много стойностен професионалист и към днешно време може да се каже, че няма много такива".

Както е известно, веднага след скандала с луксозната опаковка козметика на полското летище Елена Поптодорова подаде оставка като директор на централноевропейския офис на Американския еврейски комитет, влиятелна неправителствена организация. А в мотивите си отбеляза "по лични причини". И към момента Поптодорова е член на управителния съвет на Атлантическия клуб.

На каква позиция ще бъде назначена бившата ни посланичка в САЩ, предстои да бъде уточнено до дни.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


98
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Dobre e da pazi tishina tazi.Kolkoto poveche shumi,tolkova poveche shte gurmi i zashto?
15
0
 
20
 
! Отговори
Циганин преди 7 години
В България продължава шуро-баджанщивината ,вместо Паси да се засрами и да се отдели от изявата на Попдимитрова ,то подава ръка на крадец и с това показва ,че не го еня какво мислят масите за него - а масите сме ние . Това е момчето което защитава американските интреси ,а сега може и да вземе на работа адмирала и 8 -те офицера от 7 морски флат на армадата на САЩ които продаваха информация за секс-вечеринки в Япония .
14
0
 
22
 
! Отговори
Една добра идея преди 7 години
Няма да е лошо в Атлантическия клуб да направят опис на имуществото и да сложат някоя и друга камера!Ей тъй,за всеки случай.....
13
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
жена ми преди около 2 години е била свидетел, как в "Лидъл" един друг виден брат-партиец (няма да споменавам името, че...) е хванат на касата с открадната кифличка, която спокойно си похапвал, без да плати, считайки, че "му се полага". Лют скандал е станало..Та очевадно това е характерна черта на видните партийци-братя, бързо-бързо прегърнали капитализма..
12
4
 
18
 
! Отговори
Чоптодорова преди 7 години
Комунизмът не е политическо течение, то е психично заболяване.Клептоманията е само едно от проявленията му.Нормален комунист не съм виждал.
11
1
 
20
 
! Отговори
Паметлив преди 7 години
"Краставите магарета през девет баира се подушват"С евр.еите е същото.Нищо,нека полудува и там Ленчето Кремчето!
10
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Поптодорова е поканена на организираното от Паси в Атлантическия Клуб букаке-парти, където да й съберат крем за лице...
9
1
 
15
 
! Отговори
Да преди 7 години
ама Соломончо е хитър,сигурно вече си е сложил специални копчета на всеки джоб, и докато тая е при него я гледа в ръцете,а неговите стискат здраво портфейла!
8
1
 
20
 
! Отговори
321 преди 7 години
Те краставите кучета се надушват и мършата ги обединява.
7
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 2комунист при комуниста.това са смешки - комуниста (социалиста) не краде , не експлоатира , печели от собствен труд, но не и от труда на другите , дели залъка си с другия , помага на другия , оставя си ключовете под черджето, зноейки, че няма кой да влезе в къщата...къде ги тия двата комунисти?
6
2
 
24
 
! Отговори
Професор преди 7 години
И аз мисля, че Госпожа Поптодорова е професионалист. Преди седмица откраднах едно бурканче с кисели краставички в хипермаркет за да замезвам с водката и веднга ме хванаха. Наложи се да платя тройно за бурканчето. А Госпожа Тодорова я хванаха след три дни. Изключителен професионалист.Ако можеше да ми открадне и бурканче с краставички..много добро мезе с водката.
5
0
 
10
 
! Отговори
bolbov преди 7 години
А бе господа те само са били партийни комунистите са други те са човеци а тези заедно с вас образуват една престъпна група която тормози със своето демократично мислене и ценности целия свят.
4
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Той Хатлантическию клюб потъва като Атлантида, нищо лошо няма ако завлече малко предатели към дъното.
3
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Доказана крадла и Паси я защитава??? Явно такива са евроценностите, той е по тези неща!
2
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За евреите да крадеш, не е нещо лошо.
1
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Крадеш и се издигаш! Всички ти съчувстват, журналистите вкупом те защитават, политиците също и ТЕ ТАКА ТЕ !Това само в България! :)