ДАНС изгони турчин, бил заплаха на националната сигурност

Наложена му е забрана да влиза в страната за срок от 5 г.
17 мар 2017 10:33, Красимир Ангелов
17
ДАНС изгони турчин, бил заплаха на националната сигурност
Снимка: Булфото

Държавна агенция "Национална сигурност" (ДАНС) е издала заповед за отнемането на правото на пребиваване в България на турски гражданин, съобщават от агенцията.

На този етап самоличността на изгонения не се споменава.

Наложена му е забрана да влиза в страната за срок от 5 г. Според данните, които агентите са събрали турчинът е бил заплаха за националната сигурност на България.

От МВР потвърждават информацията като съобщават, че са съдействали на ДАНС за изпълнение на принудителните мерки.

С оглед изпълнение на функциите и правомощията на Държавна агенция "Национална сигурност" (ДАНС) по противодействие на заплахи за националната сигурност съгласно член 4 от Закона за ДАНС и въз основа на събрани от органите на Агенцията данни, е издадена заповед от председателя на ДАНС за налагане на принудителни административни мерки "отнемане на правото на пребиваване" и "забрана за влизане в Република България" за срок от пет години на турски гражданин, представляващ заплаха за националната сигурност на Република България, съобщават от МВР.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Руснаците са не по-малка заплаха за националната ни сигурност.Ама всички ги е страх даже да го кажат, камо ли да предприемат някакви мерки.
12
0
 
0
 
! Отговори
DANS, преди 7 години
INTERESITE NA DARJAVATA SA PRODADENI OTDAVNA I VIE ZNAETE OT KOGO ! IZGONILI STE EDIN NIKAKAV I SEGA OT4ITATE DEINOST. IMA MNOGO PO-OPASNI ANTIBULGARSKI ELEMENTI -POSLANNIKAT NA USA NAPRIMER ! MESTAN,DOGAN I TEHNITE ANTIBULGARSKI PARTII UZAKONENI OT PRODAJNITE POLITICI. NASO4ETE VNIMANIETO SI V TEZI POSOKI I RABOTETE ZA BLAGOTO NA BULGARIA.
11
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дано да повлече крак за останалите 499 999 като него.България е за нормалните хора с български имена. Камилари с турски имена, *** и фереджета - в Анадола.
10
1
 
2
 
! Отговори
птт преди 7 години
А как е дошъл, значи някой му помогнал и сега явно не им е удобен решили да го изгонят! Явно не киха колко трябва?
9
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
и кво му пречи да влезе през гората, без паспорт и да се представи за беден сириец - бежанец ?
8
2
 
9
 
! Отговори
:))) преди 7 години
Като казвах преди повече от 6 години, че до 10 може да заприличаме на Кипър, като ви разправях за това, как в чужбина "нашите" ц*ганай*ци биват ухажвани, обгрижвани и ползвани от "чичковците" от службите, най-вече за психотормоз на българите, се оказах лу*да к*рва, ненормална, ра*вратна и каква ли още не.Все полека! Тенденцията беше неочевидна само за специалистите. Ние простите, как ли я съзряхме? Племе ...всъщност, м*Рша - не са мои думи!
7
0
 
18
 
! Отговори
Сержант преди 7 години
Тази структура е толкова измислена, колкото държаеата. Такива лайки назначиха всеки на някой човек, само се пъчат, а очевидни проблеми ги е страх да се занимават. Там трябва да работят хора патриоти , професионалисти доказали се в работата и в МВР и отбраната. Пустата шуробаджинащина ни убива, но всеки я харесва.
6
21
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А руснаците кога?
5
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Mnogo dobre
4
3
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ще ги призная като изгонят Гьокче. С шут отзад.Засега сами вятър. Изгонили ЦЯЛ турчин. А Местан? За него има една камара доказателства , че е за затвора.Тия в Данс защо изобщо взимат заплати?
3
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Както се казва - едно добро начало!
2
2
 
50
 
! Отговори
гошо преди 7 години
Бреиййй, ми те се преработити от данс, Една година напън и накрая цял турчинДа им се дадат бонуси!А той турчина като са му отнели правото по пребиваване той сега фактически пребивава ли или не, щото то правото е едно, а реалността друго
1
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
1/699 999