Общински охранители откриха чанта с пари в Пловдив, върнаха я

В нея имало 400 лева, намерили я близо до Пеещите фонтани
17 мар 2017 18:45,
4
Общински охранители откриха чанта с пари в Пловдив, върнаха я
Снимка: Архив, Reuters

Пловдивски общински охранители са намерили и върнали чанта с пари, съобщиха от общината.

По време на ежедневния си патрул вчера в Цар-Симеоновата градина служители на Общинска охрана са намерили в близост до Пеещите фонтани дамска чанта с документи и с над 400 лева в нея.

След като собственичката е била издирена, чантата й е върната, а парите са предадени с приемо-предавателен протокол. Жената живее в Стамболийски, но работи в Пловдив.

Заради проявената бдителност и професионализъм служителите на ОП "Общинска охрана" са получили похвала от ръководството и искрени благодарности от собственичката на чантата, се посочва още в съобщението.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
2
 
! Отговори
Случаен Минувач преди 7 години
А истината е проста само страха създава дисциплина, независимо от какво е породен, човек през неговата призма прави оценка на действията си. Когато страхът липсва всичко рухва. Страхът създава ред. Неговата липса води до хаос. Но прекомерната му употреба довежда до репресии и насилие. За да не стига до насилие той трябва методично да бъде преобразуван в навици, уважение и традиции.
3
1
 
2
 
! Отговори
Случаен Минувач преди 7 години
Лятото ходих на басейн в с. Старосел. В басейна се шегувахме кой как ще реагира, ако намери чанта с един милион. Стана време да си тръгваме. Носехме си халати в един спортен сак. След като извадихме халатите, сака остана празен на пейката в съблекалнята. След 15 минути вече го нямаше. Мислех, че е недоразумение, докато осъзная, че си беше кражба. Тогава си казах, ако имаше вътре в него пари, със сигурност щеше да има и труп на съучастник. Толкова по отношение честността на българина.
2
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Били са най-малко двама и всеки се е страхувал да предложи да си поделят парите. Ако беше един, ще я върне на кукуво лято. А може и да са мислили, че ги проверяват. Много пъти съм казвал, че страхът е най-големия закон.
1
2
 
9
 
! Отговори
Питам преди 7 години
Добре че ония за борба с тероризма не са научили , че веднага щяха да я взривят. А какво стана с взривения автомобил на чужденеца на софийското летище.. ?Колко пари изплатиха от нашите данъци?