Пролетно: Градусите се покачват, утре до 23

Предимно слънчево ще бъде и по планините, и край морето
3
Пролетно: Градусите се покачват, утре до 23
Минзухари в местността Предел. Снимка: БТА

Затоплянето на времето ще продължи утре.

През нощта срещу вторник облачността над почти цялата страна ще намалее до ясно време, а вятърът в много райони ще стихне. Минимални температури между 2 и 7, в София около 3 градуса.

Утре ще бъде предимно слънчево, след обяд с временни увеличения на облачността, но без валеж. В сутрешните часове на места около Дунав ще има краткотрайна мъгла. През деня ще се появи слаб вятър от изток-югоизток, според прогнозата на НИМХ-БАН.

Максимални температури между 18 и 23 градуса, по-ниски по морския бряг 11 - 14 градуса, в София около 21 градуса.

Атмосферното налягане ще бъде малко по-ниско от средното за март, и през деня ще остане почти без промяна.

Над планините ще бъде предимно слънчево, след обяд с временни увеличения на облачността, но само на отделни места ще превали слаб дъжд. Ще духа слаб, по най-високите върхове на Рила и Пирин умерен северозападен вятър, който към края на деня ще се ориентира от североизток. Максимална температура на 1200 метра около 14 градуса, на 2000 метра 6 - 7 градуса.

Над Черноморието ще бъде предимно слънчево. Ще духа до умерен югоизточен вятър. Максимални температури на въздуха 11 - 14 градуса. Температурата на морската вода е 6 - 8 градуса. Вълнението на морето ще бъде 1 - 2 бала.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
Запасен преди 7 години
Пролетта дойде, температурите се покачват, а парното бичи ли, бичи... Точно сега "Топлофикация" правят пари. В общинските и държавни болници сигурно е над 25 градуса, обаче никой не спира парното. Щото трябва да се прелеят едни парички от бюджета към едни наши партийни хора ...
1
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
То щото гугутката не иска да пием кафе на делиорман ли си бре