Аларма и от Джамбазки: Ердоган е заплаха за България

Има опасност ДОСТ да влезе в НС, смята евродепутатът
22 мар 2017 10:00, Петя Славова
87
Аларма и от Джамбазки: Ердоган е заплаха за България
Снимка: Bulgaria ON AIR

Има опасност ДОСТ да влезе в Народното събрание, османистът Ердоган да има влияние в България и това е опасно заради поведението му. Той е опасен човек, диктатор, заплаха за България. ДОСТ са преки проводници на неговите намерения. Досега не сме виждали толкова брутална агресия от страна на турската държава. Турция оказва огромен натиск на българските граждани, които изповядват исляма.

Това заяви в "България сутрин" Ангел Джамбазки от коалиция "Обединени патриоти", която вчера блокира трите КПП-та на границата ни с Турция.

Евродепутат и зам.-председател на ВМРО увери, че със сигурност патриотите ще блокират границата отново, но това може и да не стане в днешния ден, тъй като искат да изненадат органите на реда.

На въпрос защо блокират границата и искат да спрат български граждани да гласуват, гостът в студиото на Bulgaria ON AIR обясни:

"Те имат право да гласуват, не спорим за това. Провокира ни фактът, че тези граждани са типичен пример за купуване на гласове. Купуването и продаването на гласове са престъпления. Тези хора ще дойдат да гласуват за ДОСТ".

Ангел Джамбазки на свой ред запита защо тези хора са български граждани, след като Турция забранява двойното гражданство. Той е категоричен, че това се прави с цел турската държава да ги използва като оръжие за влияние и да дестабилизира България.

"Когато държавата, когато властта не го прави, някой трябва да го направи. Ако искат да дойдат да си купят гащи от пазара в Свиленград, добре са дошли", отбеляза евродепутатът.

Гостът в студиото на Симеон Белев коментира още писмото на Ахмед Доган и евентуални бъдещи коалиции в следващия парламент.

"Когато Ахмед Доган говори за Васил Левски, това е отвратително. За нас две партии са токсични и това са "двете ръце" на Ердоган. Ние с тях няма да говорим", настоя той.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


87
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
3
 
7
 
! Отговори
До 51 преди 7 години
Ще си го взема. Щото е наш, а не чужд. А ти приеми Абдуррахман от Гойно.......стан.
43
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Цялата руска пета колона се е хвърлила в сатанизцацията на ДОСТ, защото Местан заплашва проруската ДПС.Но народа е толкова в.идиотен, че изобща не разбира за какво става въпрос и им се хваща на въдицата!
42
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Джамбазки сме го били хранили,щото бил в Брюксел 6 месеца. Той защитава интересите на България ,затова ще го храним....Ами храни го, даже си го вземи в къщи.
41
2
 
18
 
! Отговори
Разберете... преди 7 години
Г-н Джамбазки няма нищо против Турция или турците,а има против намеренията на лидера и,които са с/у българския национален интерес. Важното е нашият български интерес. Направете разликата!!!
40
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Заглавието кърти мивки! Аларма и нищо повече! Въздух под налягане...е това е....Или с две думи една пръдня щеше да предизвика по-голям отзвук.
39
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
По-скоро заплаха за българия са мошениците като Джамбазки и шефът му Симеонов, доказан агент на ДС, който за власт и пари е готов да се залепи и за Дявола.
38
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
По конституция няма право в парламента да има етнически партии. Ние не зачитаме собствената си конституция, какво очаквате от политиците, те са пълен смях!
37
2
 
9
 
! Отговори
Тинтири Минтири преди 7 години
До NewYorker"... скъсване на дипломатическите отношения с Русия ..."Що не ги скъсате вие, на вас най-много ви бъркат по дyпките. Нас ни оставете на мира. Може и дипломатически, и грантовски да ни оставите на мира - още по-добре ще ни е.
36
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тия са ми много смешни. А кой крепи цял мандат правителството на Мутрата, куриера на Ердоган ???
35
4
 
18
 
! Отговори
Фен на пилота преди 7 години
Радев не харесвахте. Човекът излезе наживо и каза ,че Турция няма право да се меси. Поклон!!. Джамбазки казва истината за намеренията на Ердоган! Ще гласувам за Гелето Джамбазки.Щастлив съм и че не гласувах напразно за г-н Румен Радев. Има напредък в мисленето на народа.
34
7
 
20
 
! Отговори
Истината преди 7 години
Джамбазки сме го били хранили,щото бил в Брюксел 6 месеца. Той защитава интересите на България ,затова ще го храним. Да попитам аз хрантутниците от ДПС и Дост ,които ходят да докладват в турското посолство ако не се лъжа ги храним вече повече от 20 години. Джамбазки е капка в морето. Засрамете се. Дано има повече като Джамбазки в Брюксел
33
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Едните ще стимулират раждаемостта с пари на калпак. Познайте кои точно избиратели ще бъдат стимулирани. Ще поддържаме ц-ките в постоянна бременност. Срещу ц. престъпността няма да реагира. Джамбазки не се интересува от нея, а тя няма да си иде след 26-ти. За разлика от другите, които ги е задължил, че патриотичен дълг и задължение им било на всеки да гласува. Лицемер!
32
7
 
20
 
! Отговори
Българин гражданин преди 7 години
Виждам,че доста ги бърка някои участието на патриотите на бъдещите избори.Да ви споделя честно не им симпатизирам,но до момента не се сещам друг политик да се е изправял и да говори истината за Турция.Шапка му свалям,а вие го изкарвайте клоун или какъвто си там искате. Малко или много гласът му се чува.Ще пусна бюлетина за тях.Винаги има смисъл
31
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На самия този фамилията му произлиза от турска дума. Джамбаз - конекрадец. По-добре да си мълчи отколкото да говори глупости.
30
4
 
8
 
! Отговори
NewYorker преди 7 години
Премахване на двойното гражданство,скъсване на дипломатическите отношения с Русия ,и гласуване само в България по адресна регистрация,и отседналост 1година,тест за грамотност,и всичко ще си дойде на мястото, без излишни драми.
29
3
 
10
 
! Отговори
Space X преди 7 години
Джамбаски кога влиза в казармата
28
2
 
7
 
! Отговори
**** преди 7 години
Премахване на двойното гражданство,скъсване на дипломатическите отношения с турция,и гласуване само в България по адресна регистрация,и отседналост 1година,тест за грамотност,и всичко ще си дойде на мястото,без излишни драми.
27
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
заплаха, заплаха, колко да е заплаха ? Само на сърце му лежи Кърджали !Психопат диктатор . Време Американците да свалят поредния близкоизточен диктатор !
26
1
 
12
 
! Отговори
NewYorker преди 7 години
според "патриотите" Сорос беше най-голямата заплаха, ама след като изпрати на "преклалификация" десетки от ВМРО и АТАКА в Унгария и Италия ... вече спря да се говори за него! Интересно, защо така ...
25
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Джамбаз, ти сега като живееш в Брюксел повече от 6 месеца на гърба на данъкоплатеца ще гласуваш ли тук?