Аларма и от Джамбазки: Ердоган е заплаха за България

Има опасност ДОСТ да влезе в НС, смята евродепутатът
22 мар 2017 10:00, Петя Славова
87
Аларма и от Джамбазки: Ердоган е заплаха за България
Снимка: Bulgaria ON AIR

Има опасност ДОСТ да влезе в Народното събрание, османистът Ердоган да има влияние в България и това е опасно заради поведението му. Той е опасен човек, диктатор, заплаха за България. ДОСТ са преки проводници на неговите намерения. Досега не сме виждали толкова брутална агресия от страна на турската държава. Турция оказва огромен натиск на българските граждани, които изповядват исляма.

Това заяви в "България сутрин" Ангел Джамбазки от коалиция "Обединени патриоти", която вчера блокира трите КПП-та на границата ни с Турция.

Евродепутат и зам.-председател на ВМРО увери, че със сигурност патриотите ще блокират границата отново, но това може и да не стане в днешния ден, тъй като искат да изненадат органите на реда.

На въпрос защо блокират границата и искат да спрат български граждани да гласуват, гостът в студиото на Bulgaria ON AIR обясни:

"Те имат право да гласуват, не спорим за това. Провокира ни фактът, че тези граждани са типичен пример за купуване на гласове. Купуването и продаването на гласове са престъпления. Тези хора ще дойдат да гласуват за ДОСТ".

Ангел Джамбазки на свой ред запита защо тези хора са български граждани, след като Турция забранява двойното гражданство. Той е категоричен, че това се прави с цел турската държава да ги използва като оръжие за влияние и да дестабилизира България.

"Когато държавата, когато властта не го прави, някой трябва да го направи. Ако искат да дойдат да си купят гащи от пазара в Свиленград, добре са дошли", отбеляза евродепутатът.

Гостът в студиото на Симеон Белев коментира още писмото на Ахмед Доган и евентуални бъдещи коалиции в следващия парламент.

"Когато Ахмед Доган говори за Васил Левски, това е отвратително. За нас две партии са токсични и това са "двете ръце" на Ердоган. Ние с тях няма да говорим", настоя той.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


87
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
2
 
20
 
! Отговори
Извод... преди 7 години
Категорично се убедих, че политиците са тези, които са създавали, създават и ще създават конфликтите, водещи понякога до войни даже. Обикновените народи не се интересуваме толкова от политика... ама зорлем политиците ще създадат проблем от нищото. Стига вече омраза. Искаме спокоен живот. Оставете ни да оцеляваме в по-спокойна атмосфера. А, да: Аман от избори. Повръща ми се от всичко. Отвратих се от омразата, която ни облъчва ежеминутно от телевизионния екран. Няма да гласувам. Хубав ден!
23
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Антируските *** яко са налазили всички форуми :) Идва и вашият час, отпадъци.
22
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ееее, как, па може ли и тоя да пропусне да се изходи и той за Ердоган!
21
1
 
7
 
! Отговори
! преди 7 години
Новата тройна коалиция (ГЕРБ + ДПС + Марешки) + няколко патриотични пръста
20
3
 
7
 
! Отговори
BURZUM преди 7 години
А автобусите си вървяяяятттттттт.....тоя е кух като тиква ххахаха....дребно ,вредно ,жалко и злобно човече ....оправи си животеца използвайки страховете на простолюбието.....
19
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Смешния патрЕот Джамбазки....Вчера си направиха по едно селфи и толкова. Къде бяхте патрЕоти, когато Толостой ви каза, че ще купи Българияя? Къде бяхте смешници??? Къде бяхте, когато генерал решетников определяше сегашния ни президент, *** и руска разветка Радеф??
18
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Само Ердоган може да на спаси от тези про руски ации наречащи се националисти ,насаждащи страх и омраза към съседа с цел лична облага и слугинаж към трета страна
17
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не знам дали сте Обединени патриоти, но откровено сте обикновени ***.0ти.
16
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Коалиция обединеите гюленисти,скоро ще дойде и вашият ред
15
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Винаги ,когато има избори,т ще чуват всякакви чутовни глупости, но сега просто минахте всички границиD. Държите се като лешояди, който се боричкат за последните отстатъци от жертвата...Ще цитирам един коментар от друг форум " Не е лесно да си глупав в днешно време, конкуренцията е жестока"По същия начин истерични баби, наплашени до припадък от лицата по телевизора, хвърлят пари през терасите.Не на мен тия.
14
13
 
14
 
! Отговори
Иван Асен преди 7 години
И аз ще гласувам за патриотите
13
10
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз не съм националист,не съм нито турчин нито мюсюлманин но уважавам турският работлив народ и мразя националистическата про руска и кремълкса свлоч насаждаща политика на деления и омраза към съседа
12
11
 
17
 
! Отговори
Койчо преди 7 години
Браво на Джамбазки. Има гласовете на нашето семейство
11
6
 
6
 
! Отговори
leleee преди 7 години
PO GOLIAMA ZAPLAHA ZA BALGARIA OT TOZI DJAMBAZKI NIAMA ..... TAKIVA KATO NEGO RAZPALVAT KONFLIKTI KOITO SA OPASNI ZA VSI4KI HORA
10
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Българският националист със звучната турска фамилия ДЖАМБАЗКИ,другия клоун пък Каракачанов
9
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Гледам по телевизията един пакистански бежанец говори на български. После го показаха в по близък кадър. Оказа се Валери.
8
7
 
2
 
! Отговори
huk преди 7 години
Amerika ils dve bazi veche .vsichki mulchat! Turciya e Voenna i Regionalna sila..s pulno nepisano pravilo moje da se namesva!
7
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Джамбазки не се прави на тивистар ами бегай да кесиш на границата с мегафона! Да се посмеем малко. Те депутатите на Дост и досега си бяха в парламента само, че от ДПС.
6
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не че нещо но ДПС са същите или те са от добричките турци. Преди години се надигаше същият вой срещу тях
5
14
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много ми е смешен тоя. За нищо не става.