Аларма и от Джамбазки: Ердоган е заплаха за България

Има опасност ДОСТ да влезе в НС, смята евродепутатът
22 мар 2017 10:00, Петя Славова
87
Аларма и от Джамбазки: Ердоган е заплаха за България
Снимка: Bulgaria ON AIR

Има опасност ДОСТ да влезе в Народното събрание, османистът Ердоган да има влияние в България и това е опасно заради поведението му. Той е опасен човек, диктатор, заплаха за България. ДОСТ са преки проводници на неговите намерения. Досега не сме виждали толкова брутална агресия от страна на турската държава. Турция оказва огромен натиск на българските граждани, които изповядват исляма.

Това заяви в "България сутрин" Ангел Джамбазки от коалиция "Обединени патриоти", която вчера блокира трите КПП-та на границата ни с Турция.

Евродепутат и зам.-председател на ВМРО увери, че със сигурност патриотите ще блокират границата отново, но това може и да не стане в днешния ден, тъй като искат да изненадат органите на реда.

На въпрос защо блокират границата и искат да спрат български граждани да гласуват, гостът в студиото на Bulgaria ON AIR обясни:

"Те имат право да гласуват, не спорим за това. Провокира ни фактът, че тези граждани са типичен пример за купуване на гласове. Купуването и продаването на гласове са престъпления. Тези хора ще дойдат да гласуват за ДОСТ".

Ангел Джамбазки на свой ред запита защо тези хора са български граждани, след като Турция забранява двойното гражданство. Той е категоричен, че това се прави с цел турската държава да ги използва като оръжие за влияние и да дестабилизира България.

"Когато държавата, когато властта не го прави, някой трябва да го направи. Ако искат да дойдат да си купят гащи от пазара в Свиленград, добре са дошли", отбеляза евродепутатът.

Гостът в студиото на Симеон Белев коментира още писмото на Ахмед Доган и евентуални бъдещи коалиции в следващия парламент.

"Когато Ахмед Доган говори за Васил Левски, това е отвратително. За нас две партии са токсични и това са "двете ръце" на Ердоган. Ние с тях няма да говорим", настоя той.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


87
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
11
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Снощи им показаха "блокадата" по всички турски телевизии. Изглеждаха смешно. Сложили няколко гуми, един с бирено шкембе се пъчи. Защитавали Европа.
3
16
 
21
 
! Отговори
неанонимен преди 7 години
Джамбаски смени си фамилията,излагаш българското-джам на турски е стъкло,внимавай от натягане да не се счупиш,такива като теб са вредни за България...
2
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ердоган е заплага за цяла Европа. Той е диктатор и трябва да го свалят от Нато
1
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А ДПС? Защо се плаши от ДОСТ а не от ДПС?