bTV изненадващо резна "Шоуто на Слави"

Днешното предаване падна заради "несъответствие със стандартите"
Обновена: 28 мар 2017 07:00 | 27 мар 2017 23:17, Красимир Ангелов
409
bTV изненадващо резна "Шоуто на Слави"
Снимка: БТА

Слави Трифонов и шоуто му изненадващо отпаднаха от вечерната програма на bTV тази вечер.

Вместо ново предаване, както си му е редът, в традиционния час беше пуснато на запис старо издание, придружен с надпис: "Планираният за днес епизод няма да бъде излъчен, поради несъответствие със стандартите на телевизионно съдържание".

От телевизията посочват, че планираният за тази вечер епизод няма да бъде излъчен, поради несъответствие със стандартите за "телевизионно съдържание на неутрална и обективна телевизия като bTV, която не толерира едностранно представяне в програмите си".

"bTV и "Седем осми" имат сключен договор за създаване на предаване с развлекателно-информативен характер. Уважаваме професионализма на екипа на „Седем Осми” и опита им в създаване на развлекателни програми.

Същевременно bTV Media Group не проявява отношение към политически пристрастия на своите водещи, стига те да не влияят и да не се отразяват на работата им за bTV", се чете в позицията на телевизията.

Както Dnes.bg съобщи, по-рано днес шоуменът и инициатор на референдума през ноември даде двуседмичен ултиматум на новия парламент да задейства законодателните промени, поискани от миналогодишния референдум – мажоритарен вот в два тура, намаляване на партийната субсидия на 1 лв. и задължително гласуване.

Шоуменът обяви това в отворено писмо до политиците.

След първия ултиматум, Слави дава и втори – до два месеца да се приемат промените. И предупреждава новоизбраните политици, че ако не спазят някой от сроковете, да чакат протести пред парламента.

Според Трифонов вчерашните избори са доказали правотата на референдума и трите милиона, гласували в него, че сегашната избирателна система е напълно изчерпана. Единственото, което правела тя, е да възпроизвежда същите хора и същите "безсмислени политически комбинации".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


409
Още по темата: bTVСлави Трифонов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
239
4
 
21
 
! Отговори
Симо преди 7 години
Очебийно е кой е дал нареждане "Шоуто на Слави" да изхвръкне.Този комуто е неудобна мажоритарната система.Аз знам само един който дърпа конците от второ място и затова никой го не види.Той дори и в партиен списък не е. Само я спонсорира - партията любима.Ала много му обърква сметките.
238
7
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да си жив Слави, че защитаваш този референдум. Не те гледам, не не е важно.Референдумът нямаше въпрос - Харесвате ли слави трифонов? , имаше 6 много важни въпроса, от които само 3 се гласуваха заради "подкрепата" на статуквото. Аз не съм в България и питам, как мога да си изхарча всичките пари електронно, да си подам декларациите електронно, а да гласувам електронно не може?!? Каква е логиката, освен , че им е неудобно 2.7 милиона българи които прогониха по света да си пуснат гласа.
237
7
 
10
 
! Отговори
Коко преди 7 години
Защо само едни и същи хора "окарикатурява"-Цецо, Бойко, Вежди? Давай малко повече образи, например-Сергейчо, Първанчо и тн
236
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Парк Скобелев седи буренясал, а плевенчани са се клеки да го поддържат в памет на загиналите. Виждам, че имаш енергия, защо не изчистиш парка.
235
4
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
БТВ тотално са се предали, не може за рейтинг да разчиташ само на 20 годишно, отдавна изчерпано шоу, не може в праймтайма да пускаш турски сериали, когато конкурентната ти телевизия излъчва два нови и интересни български сериали. Съгласна съм, че Нова тв са може би царете на простотията ( така де, господарите), обаче БТВ дори бабите вече не я гледат.
234
18
 
6
 
! Отговори
Стефанов преди 7 години
До БЪЛГАРСКИЙ - "Не знам, но Бойко и ГЕРБ лека, по-лека взеха да ми харесват. Не може тоя чалгар да говори простотии по телевизията и да не бъде спрян." - Не Бойко или герб спират пропагандата на Слави Тр.
233
9
 
24
 
! Отговори
Кирил преди 7 години
Винаги свалянето или цензурирането на Слави е знамение за предстоящи сътресения в обществото. Не забравяйте Хъшове !
232
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако става въпрос за развращаване нова телевизия бие по разврат бтв.Там хомосексуалиста евгени "паркетния лъв" е почетен гост , а за помията биг брадър какво да кажем
231
15
 
18
 
! Отговори
Горан преди 7 години
Вижте какво сега... Слави го прекали, наистина! Използва предаването си от развлекателен характер, вечерно ток-шоу, с цел да прокарва политическите си виждания. А, това не е много по правилата! Шоуто е за друго! Като си изразява гражданска позиция, да отиде да прави друг тип предаване, или да говори пред медиите, като изразяващ позициите и идеите си! Не казвам, че няма топки или нещо подобно! Но просто се оля!
230
15
 
14
 
! Отговори
АСДФ преди 7 години
Аде стига сте *** за тоя Плевенски с. копец , телевизии има бол, все някъде ще го приютят, този номер го е правил вече...
229
5
 
15
 
! Отговори
Алекс 1 преди 7 години
До Анонимен Не мога да знам дали Трифонов ще прави партия или ще се намесва в политиката, но отдавна е ясно, че в телевизионния канал на БТВ се изливат отходните води вулгаризми, жаргон,чалга, мерзост и безкултурие.Години наред се атакува, с мръсни подтекстове и откровена простащина, зрителят.Границата на всякакво приличие и мярка отдавна е премината! Та, сериали, та риалити простащина, та развращаване на деца...На Трифонов и "съветниците" му, "подсказвам": има опасно паметливи хора!
228
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
на кое място бяхме по свобода на словото?? а дали има ало ваньо?а преди шоуто да иде в бтв на кое място беше телевизията по гледаемост?
227
12
 
17
 
! Отговори
евтина реклама преди 7 години
Струва ми се, че вероятно гледаемостта е на санитарния минимум, и сега с този финт телевизията предизвиква наново интереса към "шоуто". Тъй като не го гледам от поне пет години, този ход не може да ме върне отново към това подобие на забавно предаване. Има политически предавания, а това е обявено като забавно, така че политическите забежки на С.Тр. в ефир са недопустими.
226
8
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тези, които чакате Слави да прави партия, сте наивници. Той нищо такова не смята да прави - много по-лесно е да си води шоу да разлайва тълпата и да бъде говорител на онези, които му плащат да прокарва идеи на хората в сянка.
225
5
 
26
 
! Отговори
th преди 7 години
БТВ е продажна телевизия и със сигурност това действие е дошло след СМС от новия/стар падишах. Предаването злоупотребява понякога, но кой определя дали една смешка или скеч са подходящи за развлекателно предаване? Това е субективно. Обаче ежедневните полягания на телевизиите пред ГЕРБ, в продължение на години, се вижда от самолет. За толкова време, нито един неудобен въпрос. Например-взехте заеми, уж за КТБ и реакторите, а кой наду балона КТБ, кой беше сигурен, че няма да ни осъдят руснаците?
224
22
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Стига сте писали глупости с болните си мозъци бре. Слави бил от мафията , не знам си кой стоял зад него ....смешници Не може да си представите, че има хора които не се купуват и продават нали ...
223
16
 
23
 
! Отговори
n преди 7 години
Слави и неговите отдавна се продадоха на две мафиотски партии. Никакъв шанс да го подкрепи интелигенцията.
222
7
 
19
 
! Отговори
nina преди 7 години
Ало, БТВ, телевизията ви не е ли изградена от журналисти? Или те като повечето са продажни?! Не зачитате ли свободата на словото? Или и вие като БНТ по времето на Иван Костов цензурирате говорящите, за да "не дай си боже!" да кажат нещо срещу властимащите.
221
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хайде най-накрая куцото плешиво пиле да прави партия, та да се запиша в нея и да вляза в парламента да крада малко и аз. Няма да работим цял живот...
220
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Виж срещу кой е забранено да протестираш и ще разбереш кой те управлява.