bTV изненадващо резна "Шоуто на Слави"

Днешното предаване падна заради "несъответствие със стандартите"
Обновена: 28 мар 2017 07:00 | 27 мар 2017 23:17, Красимир Ангелов
409
bTV изненадващо резна "Шоуто на Слави"
Снимка: БТА

Слави Трифонов и шоуто му изненадващо отпаднаха от вечерната програма на bTV тази вечер.

Вместо ново предаване, както си му е редът, в традиционния час беше пуснато на запис старо издание, придружен с надпис: "Планираният за днес епизод няма да бъде излъчен, поради несъответствие със стандартите на телевизионно съдържание".

От телевизията посочват, че планираният за тази вечер епизод няма да бъде излъчен, поради несъответствие със стандартите за "телевизионно съдържание на неутрална и обективна телевизия като bTV, която не толерира едностранно представяне в програмите си".

"bTV и "Седем осми" имат сключен договор за създаване на предаване с развлекателно-информативен характер. Уважаваме професионализма на екипа на „Седем Осми” и опита им в създаване на развлекателни програми.

Същевременно bTV Media Group не проявява отношение към политически пристрастия на своите водещи, стига те да не влияят и да не се отразяват на работата им за bTV", се чете в позицията на телевизията.

Както Dnes.bg съобщи, по-рано днес шоуменът и инициатор на референдума през ноември даде двуседмичен ултиматум на новия парламент да задейства законодателните промени, поискани от миналогодишния референдум – мажоритарен вот в два тура, намаляване на партийната субсидия на 1 лв. и задължително гласуване.

Шоуменът обяви това в отворено писмо до политиците.

След първия ултиматум, Слави дава и втори – до два месеца да се приемат промените. И предупреждава новоизбраните политици, че ако не спазят някой от сроковете, да чакат протести пред парламента.

Според Трифонов вчерашните избори са доказали правотата на референдума и трите милиона, гласували в него, че сегашната избирателна система е напълно изчерпана. Единственото, което правела тя, е да възпроизвежда същите хора и същите "безсмислени политически комбинации".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


409
Още по темата: bTVСлави Трифонов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
219
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Чикън, според мен Слави просто е излишен вече.И му бият шута, защото мафията вече няма за какво да го употреби.
218
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какъв протестен вот ще обере Слави, бе, човек :D Искаха да го употребят като нов Бареков, ама тоя е такава развалина, че след два месеца в политиката сигурно щеше да гушне букета. Белото не прощава никому, особено в такива количества. Той и сега едва се крепи и има един куп болести, камо ли ако го емнат и по кампании и студиа.
217
5
 
18
 
! Отговори
Чикън преди 7 години
до анонименВиж, аз не съм адвокат на шоуто, но се дразня от това, че някои скачат срещу предаването, защото "не било по договор", но не обръщат внимание, че в тази държава, ако не си удобен на властта тя те смачква. Ето ви и пример само за ЕДНА карикатура, те изритват от работа. Помните ли? Не те арестуват, не те пращат в лагер, но те изритват от работа. Само някои да посмее да нарисува смешка за властта и е аут. Това на какво ви прилича?
216
10
 
7
 
! Отговори
Някой преди 7 години
Тоя както се води "изгърмял" и "израсходен" - Така може да обере следващият протестен вот! Жалко ще бъде, но така ще стане. И аз сигурно ще гласувам за него защото невиждам друг начин да гласувам против БКП+ДС във всичките и форми. След като може да ни управлява пожарникар (чест и слава за хората с тази професия), руснаците ги управлява внукът на главния готвач и на Ленин и на Сталин... Защо "шоуменът" (кавичките не са случай ни) да не може?
215
10
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всяко нещо има начало и край, възход и падение. Радо или късно Слави ще си отиде щото за 17 години се амортизира напълно.Пък и олигарсите на които служи сега, ако се разберат с другите групировки и Слави ще стане ненужен
214
10
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Слави отдавна е пълна щета и е тотално изгърмял. Всеки, който го е виждал на улицата, ще ви каже същото. Та той не може да стои на крака повече от 15 минути сигурно. Чак се чудя що не се оттегли още преди години.
213
16
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
назад сме по свобода на словото,много назад по мащаб на корупцията , но избрахме същите да ни управляват!!как стана така? ако не беше слави бтв щеше да е от ранга на канал 3!!
212
9
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Чикънчикъне, хората неслучайно казват - "парите развалят човека!"имаше шоу, правеше си там смешки (повечето от които доста ***, но както и да е)обаче когато се самозабравиш и използвайки трибуната която имаш, да манипулираш хората (естествено - по поръчка), нещата се израждат. правиш референдум, обаче без да обясниш в дълбочина - нито плюсовете, нито минусите, и така подтикваш хората на подсъзнателно ниво да извършат действие, което може и да не извършат, ако бяха се замислили
211
12
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Крайно време беше... Писна им на хората от тоа...
210
10
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Той и Баре4ков се правеше на народен трибун, и Росен Петров и той се правеше на такъв, ама сега никой не се сеща за тях.Слави Трифонов и да си тръгне от БТВ СЛЕД МЕСЕЦ-ДВА НИКОЙ НЯМА ДА СЕ СЕЩА ЗА НЕГО.
209
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Слави последните 2 години взе много да си позволява и някой ден ще си намери майстора време беше и бТВ да се събудят къде бяха цял януари и февруари месец когато шоуто му беше политическо и нямаше скечове колко пъти им писах да се събудят сетиха се а дано занапред да е така я едно радио за денс музика и извъднеш да почне да пуска чалга няма как да стане това
208
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ще го изнасилиш ако можеш. Щото понякога става обратното.
207
6
 
28
 
! Отговори
Манолски преди 7 години
според мен пък Слави е мишкундер, шоумен със залязващ рейтинг, патриот с фирми в офшорни зони и е някакво подобие на Барековото говорене
206
6
 
16
 
! Отговори
Петър Папазов преди 7 години
Ето една добра новина!
205
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бедна ви е фантазията какво ви се готви........................Тюрлю гювеч, нали? И аз ще дойда, ако плащат като миналия път.
204
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Винкела ще яде винкела,тоз олигооофрен лично ще го потърся да видя дали мен ще може да ме бута като онази стара женица на границата,а ако не може ,ще го съблека гол и ще го изнасиля
203
9
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Слави и т.нар. му "шоу" допринесоха немалко за опростачването на нацията. Отдавна трябваше да е в забвение.
202
9
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Господа политици от снощи сте още по мразени
201
11
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ЧАЛГАДЖИЙСКО ШОУ, ПУБЛИКАТА МУ Е ОТ НИСЪК РАНГ
200
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нали разбрахте,имате две седмици да поправите золумите,иначе после с ритници ще ва вадим .Бедна ви е фантазията какво ви се готви