Златната Цвети: За молитвите, когато бях на ръба... Благодаря!

Бившата гимнастичка с признателен пост към най-близките си
3 апр 2017 12:23,
55
Златната Цвети: За молитвите, когато бях на ръба... Благодаря!
Снимка: Instagram

Цвети Стоянова, бившата гимнастичка и едно от златните момичета на България, написа трогателно послание с благодарност към най-близките си, понесли мъките след опита й за самоубийство миналото лято.

"Може би не ми остана време да благодаря на семейството ми, на приятелите ми и на всички тези непознати хора, които се молеха за мен, когато бях на ръба на смъртта. Никога няма да забравя този кошмарен спомен и Слава Богу, той е тук в мислите ми, за да ми напомня колко сила и любов нося в сърцето си", пише Цвети.

Още по темата

Тя благодари на хората около себе си за всяка молитва и за всяка положителна енергия, която са й изпращали, за всички цветя, с които са я засипвали, за всички играчки и картички с прекрасни пожелания, пише "Труд".

"Никога няма да забравя хората които всеки ден точно в 12:30 ми държаха ръката дори когато очите ми бяха затворени! Няма да забравя болката в очите на семейството ми и тяхната сила да остават до мен с усмивка на лице. Едно голямо благодаря на семейството ми, истинските ми приятели, добрите хора и най-вече на докторите. Едно голямо СЪЖАЛЯВАМ на семейството ми. Обичам ви и ви подарявам моята най-истинска и щастлива усмивка всеки един ден от новия ми живот!", пише още Цвети Стоянова.

Златното момиче се бори месеци наред за живота си, а после – да проходи и да се върне към нормалния живот след като през лятото на миналата година полетя от шестия етаж на блока, в който живее.

Мотивите на Цвети да предприеме фаталния скок останаха неясни.

След 85 дни лечение, няколко операции и много трудни моменти гимнастичката бе изписана от "Пирогов" на 5 септември.

По време на нейното лечение от 14 юни до 5 септември й бяха извършени няколко операции.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Понеже я позабравиха, сега е нужна реклама за да може да намери новият спонсо..., пардон голямата и истинска любов. В Дубай без пари не пускат,
42
1
 
3
 
! Отговори
Тъпа кифла преди 7 години
Тя ако беше силна, ако носеше любов в сурцето си нямаше да скочи!!! Поздрав с песента jump around!!
41
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Blagodarq na xorata za pomoshtite s Koito si vartq zadnika v dubai i t.n
40
1
 
2
 
! Отговори
преди 7 години
Na mama zlatnata Tq xD
39
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Sledvashtiq pat da se samoubiva kato xorata na 100% pikla
38
2
 
4
 
! Отговори
луцифер преди 7 години
цветенце
37
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Стига с това "златно момиче", че стана досадно вече. Това е едно обикновенно момиче, залято от внимание и непосилни тренировки, и напрежението и е дошло в повече - не всеки има устойчива психика. А може и да е свързано с любов - кой знае. Нека я оставим да се възстановява и да си гледа живота.
36
10
 
25
 
! Отговори
nina преди 7 години
Престанете да ни занимавате с тази особа! ...Златната..." - тя наистина излезе златна. Парите, които събра от състрадателни хора можеше да ги дари на нуждаещи се деца, а тя-от курорт, на курорт.Никой не я е карал да скача от балкона, така, че НЕ НИ ЗАНИМАВАЙТЕ ПОВЕЧЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
35
6
 
7
 
! Отговори
.. преди 7 години
Невероятно красиво момиче!
34
4
 
7
 
! Отговори
ss преди 7 години
Полетя от шестия етаж ... мнооо сте зле Вера ... от кога хората летят ...
33
17
 
7
 
! Отговори
РУСОФИЛЬ ГУРБЕТЧИЕВЪ преди 7 години
ЕДВА ЛИ Е СТАНАЛА ДА СЕ САМОУБИВА ПОРАДИ ФИНАНСОВИ ПРИЧИНИ ! ВЕРОЯТНО Е ПОРАДИ ЛИПСА НА СЕКС ! МОМЧЕТА НЕ ОСТАВЯЙТЕ ТЕЗИ МИЛИ И КРАСИВИ ДЕВОЙКИ БЕЗ СЕКС ,НЕ ГИ КАРАЙТЕ ДА ПОСЯГАТНА ЖИВОТА СИ ! БЪДЕТЕ ДЖЕНТЪЛМЕНИ !
32
10
 
8
 
! Отговори
баю преди 7 години
Тази трябва да се въдвори в специално заведение с 24 часов придружител който да е постоянно на щерк щото не се знае кога пак ще и поникнат криле и ще полети. Може ли човек с нормален мозък да се хвърли от 6-ия етаж? Поне аз не познавам такъв. Не че няма такива но са рядкост и го правят от слаб мозък. Когато хирургията напредне до стадии в който да може да сменява мозъци тази да я запишат на първа страница първи ред. Има нужда от смяна на мозъка а защо не и на цялата тиква?!
31
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
СКРИЙ СА *** ОФЦOOO!
30
10
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ДА БЛАГОДАРИ НА ЦЕЛОКУПНИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД,КОЙТО Й ПЛАТИ ЛЕЧЕНИЕТО И В БЪЛГАРИЯ, И В ГЕРМАНИЯ.ДА СПРЕ ДА ДРЪНКА ЩУРОТИИ,ЧЕ ЛИЧНО КРАСЕН КРАЛЕВ Е ДАЛ ПАРИТЕ,ЗАЩОТО ТОЙ НЕ ГИ Е ИЗВАДИЛ ОТ СОБСТВЕНИЯ СИ ПОРТФЕЙЛ.ДА СПРЕ ДА СЕ ИЗЖИВЯВА КАТО БОГИНЯ.
29
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 33На какво по-точно и завиждам ако може да обясниш?
28
15
 
2
 
! Отговори
До 30 преди 7 години
Не е хубаво човек да е толкова завистлив!!!
27
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 17Ми то преди това пък никой не беше чувал за нея...
26
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И аз не оправдавам самоубийците, защото по-трудно е да се живее.Но все пак недейте да се дразните на момичето, защото МЕДИИТЕ ровят в личния живот и нещастието на хората, още повече ако са познати на обществото. Имала е личен проблем, както много младежи, но за нея не спряха да ровят и да човъркат. Сега отново.
25
10
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Добре супер вече можете ли да спрете да ни занимавате с тая? Дори не може да се самоубие като хората какво остана за друго! Да ходи си прави кифленските снимки в инстаграм да и е срадват безмоцъчните момиченца.
24
2
 
11
 
! Отговори
до 26 преди 7 години
щото всяко твое(мое) кликване носи стинки на сайта.