БДЖ вече продава билети за идващия Великден

Превозвачът пуска и допълнителни вагони за празниците
10
БДЖ вече продава билети за идващия Великден
Снимка: Булфото, архив

БДЖ въвежда предварителна продажба на билети за всички бързи влакове за Великденските празници, съобщават от дружеството.

Обичайният срок за предварителната продажба на билети и седящи места за бързите влакове е пет дни, но националният железопътен превозвач има практиката да удължава този срок, когато предстоят по-дълги празнични периоди.

По този начин БДЖ дава възможност пътуващите да закупят билет и резервация за седящо място за предпочитания от тях влак в срок от 15 дни преди самото пътуване.

Предварителната продажба на билети и резервации за седящи места ще се извършва във всички железопътни гари и бюра в страната до 17 април.

За празничните дни по повод Великден БДЖ предвижда да осигури и допълнителни вагони за влаковете, които пътуват по основните направления в страната.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още по темата: влакБДЖбилети
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Първо да вземат да купят един влак поне втора ръка за направление СОФИЯ - ВИДИН. Че влака с който пътувах миналата година беше от преди Втората световна война. ВЕЧЕ 27 ГОДИНИ "ДЕМОКРАЦИЯ" ВЛАСТИТЕ ВСЕ ОЩЕ СЕ ОПРАВДАВАН С КОМУНИЗМА ДОКАТО ПЪХАТ ПАРИТЕ ПО БЕЗДЪННИТЕ СИ ДЖОБОВЕ.
7
0
 
4
 
! Отговори
До номер седем преди 7 години
Не ти ли идва наум че има хиляди бедни пенсионери, безработни и социално слаби, за които няма алтернатива за транспорт освен евтиното БДЖ?Има кой да се вози.А иначе са фалирали тотално, прав си.
6
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тези още ли не са разбрали че отдавна са фалирали? Кой е този луд дето ще ползва бараки за превоз? Едно време имаше влакове на които знаех разписанието наизуст и по влаковете си сверявах часовника.. Сега през 2 месеца спират влакове къртят линии сменят разписания абе изобщо филм на ужасите. За капак на всичко с тези трамвайчета дезиро ли мазиро ли бяха които белите хора ги ползват за вътрешноградската мрежа с тях тръгнали да возят пътници на стотици километра. Смех през сълзи народе!
5
0
 
6
 
! Отговори
Ди преди 7 години
Купи си билет за Великден, та дано стигнеш поне за Петровден. ..
4
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Трябва да ти платят сериозна сума, за да се качиш на този влак от снимката
3
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Навремето много обичах да се возя на влак, но от близо 10 години положението с железниците е плачевно, затуй се возя с Голфа...
2
0
 
3
 
! Отговори
Gaskoing преди 7 години
То си ги има запазените места... просто с тези новини си правят реклами и е политика.
1
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пълна скръб - след 27 години бдж открива предварителната продажба след като преди това беше факт!