Стопена от милионите: Леля Гошка – инкогнито в България

Тотомилионерката планирала да купи сградата на старо училище в родния си град
Обновена: 5 апр 2017 12:26 | 5 апр 2017 12:23, Екип на Dnes.bg
25
Стопена от милионите: Леля Гошка – инкогнито в България
Снимка: архив

Отслабнала и променена, най-известната българска тотомилионерка Гошка се завърна изненадващо в България. Тя пристигнала инкогнито в родния си град Искър край Плевен преди две седмици, разказаха местни жители пред Dnes.bg.

Леля Гошка си прибрала по тъжен повод - погребението на майка й. Тя се завърнала без да предупреди никого. Хората не очаквали прославилата се с милионите си тяхна съгражданка да се появи, но тя изненадала всички като дошла буквално минути преди да погребат жената.

Още по темата

Гошка обаче не останала дълго след като се простила с майка си. Само ден-два по-късно тя отново хванала самолета за Кинтанар дел Рей – тайно както и пристигнала.

"Леля Гошка е изцяло променена – преди весела и приказлива, сега беше неспокойна и подозрителна, обръщаше се и се оглеждаше непрекъснато", разказаха още местните.

Гошка живее в Испания със съпруга си и синовете си от повече от 15 години. Именно в Кинтанар дел Рей тя един ден се събуди милионерка. Миналото лято 61-годишната българка спечели 67,99 милиона евро от местната лотария "Примитива". Това е втората най-голяма печалба в историята на местното тото.

Въпреки приказките за луксозни воаяжи след големия удар, местните разказват, че Гошка не била напускала испанското село. Тя споделила и че не е правила големи харчове с милионите и те стояли непокътнати.

Дори милионите й докарали куп неприятности. Един от зетовете й, мъж на сестра й, бил сърдит, защото Гошка не дала на семейството му нищо от парите, разказват още хората в Искър.

Сред другите теми на разговор след отпътуването на Гошка е слухът, че тя планира да купи сградата на едно от училищата в града, това да църквата. То стои затворено от години, а тотомилионерката имала идея да го ремонтира и да го направи старчески дом.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Добре е решила да ги вложи в България,но дали парите ще ѝ донесат щастие или нещастие,кой знае.Живеем в страна в която мафията си има държава.
15
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Гошка са била върнала и била отслабнала от милионите. Предполагам тази топ новина ще бъде на първо място в новинарските емисии довечера, а целокупният български народ ще запали свещ за здраве и кадем на леля/баба Гошка!
14
23
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За това Исляма е казал,че тези игри и подобните на тях са забранени,тяхната печалба също.За жалост муслиманите копират поведението на хората от другите религии и ето ти проблема.
13
2
 
12
 
! Отговори
мъгла преди 7 години
Коментирате нещо, като за кръчмата. Жената е застрахована по испанските закони. Единствено може да сбърка в бизнеса, борсите и др. Там задължителна застраховка бизнес и сигурност няма.
12
9
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ромката която разори Испания.Но и многото пари,променят живота ти,вечно да живееш в страх.По добре по малко, но вечер да си лягам спокоен.
11
15
 
18
 
! Отговори
Никола Янков преди 7 години
Бедна душица с пари!..ще ги носи на оня свят!..Гола идва и гола ще си отиде,*** си и живота да се оглежда НОНСТОП като гърмян заек!!!По добре здрав и щастлив отколкото с *** пари!
10
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
СИК са поискали да я охраняват срещу такса.
9
26
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Изхарчила е парите и бърза да се върне на работа в ресторанта.
8
0
 
44
 
! Отговори
Ангел преди 7 години
Добре че не е уведомила като ги знам кви са ни Управниците Кмета на селото веднага щеше да я хване под ръка и да и крънка кинти уж за развитие на гр. Искър
7
2
 
78
 
! Отговори
Ангел преди 7 години
Освен да се завърне в България като предварително уведоми Министерството на Вътрешните и Външните работи,медиите ,Президента .Да затворят половин София заради нейната величайша особа,НСО да и назначи Охрана!!!! Кви глупости пишете?!?!? Точно така е постъпила както трябва .Идваш си тихомълком по наистина неотложен повод и след 2-3 дена тихо се изнизваш и си пожелаваш повече да не ти се налага да се прибираш в тази държава!
6
1
 
47
 
! Отговори
: )))) преди 7 години
Вече под статиите за недвижими имоти дезактивираха коментарите!
5
3
 
109
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
*** е, че в Испания изплащат цялата печалба, а в България 12 милиона ще ги изплащат 20 години ! Човека от Ямбол въпреки печелившият фиш не е милионер както го изкарват !
4
11
 
61
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 7 години
Най...добре е леля Гошка да се...вземе с бате Митко от Ямбол с неговите скромни...само 12 милиона,ще ги имат за...джобни.Както е казал народът;Пари при пари...отиват.
3
0
 
68
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Tова нейното не да се оглежда защото е крала или е правила други неща а просто я е споходило едно щастие да уцели печалбата от тотото. Проблемите идват от хората около нея... сега ще се изнамери рода до 9 коляно да искат да облажат и те... А още по-вероятно е да се намерят едни дето да я застраховат срещу някоя злополука с фатален край срещу поне половината от парите.... ей за тях се оглежда.
2
1
 
81
 
! Отговори
До 1 преди 7 години
Не е алчност нейното ! Страх от мутрите е ! Затова не играя тото ! Не знаеш после какво ще дойде !!!!
1
16
 
64
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Гледай какво е наказанието на хората с много пари - винаги трябва да се оглеждат и да се пазят някой да не им ги вземе. Нямо по-голямо наказание за един човек от алчността.