"Красна поляна" въстана с плакати "Красна?"

Жителите на квартала протестират срещу Виетнамските общежития
Обновена: 6 апр 2017 21:26 | 6 апр 2017 21:04, Петя Славова
10

Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Жителите на кв. "Красна поляна" излязоха на протест срещу бавещото се решение на проблема с т. нар. Виетнамски общежития, предаде "Фокус".
Още по темата

Протестиращите настояват блоковете да бъдат съборени, защото са опасни. В знак на протест те затвориха движението през кръстовището на ул. "Никола Мушанов" и ул. "Добротич" в квартала.

Полицейското присъствие в района е засилено.


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
1
 
! Отговори
тя преди 1 година
Няма да позволивм срещу блоковете ни да се строят центрове , които да обслужват калта на обществото! До кога ще ни тероризират с роми , наркомани , клошари и други подобни?!Искаме да се построят сгради , които да са в полза на живеещите там хора , а това са магазини, училища, медицински център, детски градини и подобни!
9
0
 
1
 
! Отговори
тя преди 1 година
Тоя кмет не случайно е срещу живущите в квартала , засягат му се личните интереси , той печели от тези общежития и затова не бърза с развалянето им!
8
0
 
4
 
! Отговори
Mитко преди 2 години
КРАСТА
7
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До ЗАЩО
Защото "Защо" завършва на "О"! Е за те т`ва! Защото като искаш, трябва и да даваш! По байтошово време наали ви разселиха по блоковете - ос*ахте всичко, паркет къртихте и палихте насред стаята, коне вкарвахте вътре.След 89-та, като спря да ви бие милицията, почнахте да къртите парапети и стълбища-да берете желязо. Блок 20 в Ямбол, блоковете в Роман, нещо да ка`еш? Защо? Защото сте разсипници и сами се сегрегирате. В България има и други малцинства, но хората са читави! Марш на работа!
6
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До ЗАЩО

По около 200 лв месечно се отнемат от всеки трудов пенсионер, за да се получи общата сума, от която се плащат всякакви помощи за ромите!
Към това, което пише в №5,трябва да се прибави и стойността на поразиите, които ромите нанасят на държавната, общинската и частната собственост. Едва ли някой знае какъв е точният размер на тези щети.
Не гневи Бога, срамота е.Никъде другаде няма да ви търпят, ако се държите така. Затова си помислете добре, защото и в България това не може да продължава
5
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До ЗАЩО

жилище, детска градина, газификация не са неща, които ти се полагат, а неща за които работиш и си плащаш. Като сте прости и не ставате няма да има. Има за този който може
4
0
 
16
 
! Отговори
До Защо преди 2 години
Ти добре ли си?!
Как така българите живеят на гърба на малцинствата?!
Ние работим и си плащаме за всичко. Ако отделни политици крадат, това не важи за целия народ.
Ромите да не би да не крадат? От тях пропищя цяла България. Разчитат на помощи. Защо някой да е длъжен да им дава всичко безплатно? Никой не им пречи да работят и да си купят каквото искат. От нас взимат, за да ви дават ежегодно помощи в размер на три и половина милиарда. Това означава, че са отнети по 200 лв от всеки трудов пенсионер
3
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Зигойнера е яко кух материал. Само тези които са регистрирани могат да претендират за нещо като им бутнат жилището ама и те масово за събарянето на блоковете им... :D
2
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Интересно защо не протестираха докато беше Боко Тиквата. Проблемът с Виетнамските общежития е поне от 7-8 години.
1
1
 
14
 
! Отговори
Кмете... преди 2 години
С тоя кмет квартала няма шансове - аз продадох преди 2 години, щото според мен все по-зле ще става. Тъпо защото квартала и хората са готини.