"Красна поляна" въстана с плакати "Красна?"

Жителите на квартала протестират срещу Виетнамските общежития
Обновена: 6 апр 2017 21:26 | 6 апр 2017 21:04, Петя Славова
10

Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Жителите на кв. "Красна поляна" излязоха на протест срещу бавещото се решение на проблема с т. нар. Виетнамски общежития, предаде "Фокус".
Още по темата

Протестиращите настояват блоковете да бъдат съборени, защото са опасни. В знак на протест те затвориха движението през кръстовището на ул. "Никола Мушанов" и ул. "Добротич" в квартала.

Полицейското присъствие в района е засилено.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
1
 
! Отговори
тя преди 6 години
Няма да позволивм срещу блоковете ни да се строят центрове , които да обслужват калта на обществото! До кога ще ни тероризират с роми , наркомани , клошари и други подобни?!Искаме да се построят сгради , които да са в полза на живеещите там хора , а това са магазини, училища, медицински център, детски градини и подобни!
8
0
 
1
 
! Отговори
тя преди 6 години
Тоя кмет не случайно е срещу живущите в квартала , засягат му се личните интереси , той печели от тези общежития и затова не бърза с развалянето им!
7
0
 
4
 
! Отговори
Mитко преди 7 години
КРАСТА
6
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ЗАЩОЗащото "Защо" завършва на "О"! Е за те т`ва! Защото като искаш, трябва и да даваш! По байтошово време наали ви разселиха по блоковете - ос*ахте всичко, паркет къртихте и палихте насред стаята, коне вкарвахте вътре.След 89-та, като спря да ви бие милицията, почнахте да къртите парапети и стълбища-да берете желязо. Блок 20 в Ямбол, блоковете в Роман, нещо да ка`еш? Защо? Защото сте разсипници и сами се сегрегирате. В България има и други малцинства, но хората са читави! Марш на работа!
5
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ЗАЩОПо около 200 лв месечно се отнемат от всеки трудов пенсионер, за да се получи общата сума, от която се плащат всякакви помощи за ромите!Към това, което пише в 5,трябва да се прибави и стойността на поразиите, които ромите нанасят на държавната, общинската и частната собственост. Едва ли някой знае какъв е точният размер на тези щети.Не гневи Бога, срамота е.Никъде другаде няма да ви търпят, ако се държите така. Затова си помислете добре, защото и в България това не може да продължава
4
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ЗАЩОжилище, детска градина, газификация не са неща, които ти се полагат, а неща за които работиш и си плащаш. Като сте прости и не ставате няма да има. Има за този който може
3
0
 
16
 
! Отговори
До Защо преди 7 години
Ти добре ли си?!Как така българите живеят на гърба на малцинствата?!Ние работим и си плащаме за всичко. Ако отделни политици крадат, това не важи за целия народ.Ромите да не би да не крадат? От тях пропищя цяла България. Разчитат на помощи. Защо някой да е длъжен да им дава всичко безплатно? Никой не им пречи да работят и да си купят каквото искат. От нас взимат, за да ви дават ежегодно помощи в размер на три и половина милиарда. Това означава, че са отнети по 200 лв от всеки трудов пенсионер
2
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Зигойнера е яко кух материал. Само тези които са регистрирани могат да претендират за нещо като им бутнат жилището ама и те масово за събарянето на блоковете им... :D
1
1
 
14
 
! Отговори
Кмете... преди 7 години
С тоя кмет квартала няма шансове - аз продадох преди 2 години, щото според мен все по-зле ще става. Тъпо защото квартала и хората са готини.