НАП с удължено работно време - до 2 май

Запитвания могат да се отправят и по телефона
5
НАП с удължено работно време - до 2 май
Снимка: кадър Youtube

До края на данъчната кампания, 2 май, информационният център на НАП ще работи с удължено време, съобщават от Националната агенция за приходите.

Експертите на Агенцията ще приемат обаждания и запитвания на телефон 0700 18 700 от 8:30 до 18:00 ч., всеки работен ден.

На телефона на информационния център гражданите и представителите на фирмите могат да получат съвет за декларирането и плащане на данъци и осигурителни вноски.

Запитвания клиентите могат да изпращат и на имейл адрес: infocenter@nra.bg.


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
1
 
! Отговори
за Данъчните рай преди 1 година
НАП Бургас са отвратителни с държание и заплашителни писма.За едни смешни дължими суми могат да ти докарат инфарт,а и се държат като задръстени агресивни динозаври със спрели мозъци.В моя случай платих два пъти данъците си, за да не съм получил глоба и описване на имущество.Надявам се по скоро да бъдат съкратени и мястото им да заеме електронното правителство за да плащаш лесно бързо,честно,ясно, точно, без излишни емоции и губене на време.
4
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аз съм доволен от обслужването което получих по телефона от НАП. Обясних забелязаното от мен несъответствие, те потвърдиха моето заключение, аз бях доволен от себе си.
Несъответствието си остане без коригираща мярка, за да може и други да са доволни от себе си по време на общуването с приходната агенция. .
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Другите администрации да вземат малко от опита на НАП и да си развият електронните услуги.
2
3
 
0
 
! Отговори
Браво! преди 1 година
Виждаме как, за разлика от преди, администрацията вече работи изцяло в полза на хората. Хората на административни позиции вече не мислят само за това как да се облагодетелстват лично, а за това как да облекчат живота на хората, нуждаещи се от техните услуги.
Браво!
1
0
 
3
 
! Отговори
0700 18 700 преди 1 година
Имали поне един доволен от тези експерти на телефон 0700 18 700. Аз лично не познавам такъв. Ако се хванат случайно преминаващи граждани от улицата със сигурност те ще дават по-правилни отговори.