Роми, турци, руснаци, украинци... Българският ген изчезва!?

Демографската катастрофа води до подмяна на населението в България!
13 апр 2017 10:37,
243

Демографската катастрофа ще доведо до подмяна на населението у нас, а българският ген няма да изчезне, но ще бъде асимилиран в огромния свят. За това предупреди в "България сутрин" социалният антрополог Харалан Александров след тревожната статистика на НСИ, че населението ни намалява с над 50 хил. души годишно.

По думите му ще се смени съставът на населението, тъй като България е изключително привлекателна за хора от Турция, Украйна и Русия.

Още по темата

"Явно ни е по-трудно да приемем население от арабския свят. Предпочитаме светли хора, които говорят славянски езици. Когато младите хора отидат да живеят в уредено общество, те започват да раждат по 2-3 деца. За съжаление, по-образованите хора у нас имат по-малко деца", обясни той за Bulgaria ON AIR.

Харалан Александров посочи, че най-рано хората умират във Видинска област, а най-дълго живеят в Софийска. Застарялото население остава в бедните райони, докато младите отиват в големите градове.

"Крайно време е да се разтревожим сериозно и да вземем мерки. Въпросът е да не станем културно малцинство. Просто ще има все повече българи, които ще бъдат по-мургави или по-руси и синеоки", каза още социалният антрополог.

Математикът проф. Михаил Константинов предупреди, че това е ускорително влошаващ се проблем. Той отчете, че първо трябва да направим нула, да минем през минимума и да започнем да катерим, за да спрем процеса на изчезване.

"В най-добрия случай това ще изисква 20-30, може би и 50 години. Произвеждаме неграмотно население в удивително големи размери. България губи млади хора, затова се увеличава и смъртността. Тук остават само възрастни хора", посочи проф. Константинов, според когото все пак страната ни е едно от най-добрите места за живеене по почти всички показатели.

Той е на мнение, че трябва да се работи за привличането на образовани българи, които живеят в чужбина, като им се предложат много добри условия у нас.

"Отваряне на България към българите, които живеят извън страната. Навън става много страшно и това работи за нас", заключи той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


243
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
167
1
 
0
 
! Отговори
КККК преди 7 години
До До 102Може би най-точния коментар който прочетох досега.
166
7
 
9
 
! Отговори
extremist преди 7 години
БЪЛГАРИ: ЕВАКУИРАЙТЕ СЕ ОТ ТАЯ ИМИТАЦИЯ НА ДЪРЖАВА. ВСЕКИ ДЕН: ЛЪЖИ ЕДНА СЛЕД ДРУГА ОТ МЕДИИТЕ , ПРОДАЖНИ И КРАДЛИВИ ПОЛИТИЦИ, ПРЕСТЪПНИЦИ КАТО ВАЛЕНТИН ЗЛАТЕВ И СТРАХЛИВЦИ СТОЯТ НАЧЕЛО НА ДЪРЖАВАТА...БЪДЕЩЕТО ТУК Е МЪРТВОРОДЕНО
165
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Иначе вместо да пищят разни политици че сме изчезвали да се хванат да оправят държавата. Нямам намерение заради единя гол патриотизъм да работя за 400 евро на месец. Това е повече от нормално хората отиват където е хубаво.
164
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Pro touchеврофондовете реално са колкото членския внос който е 500 милиона евро на година. Предстои сериозно преразглеждане на евро въпроса. За 10 години само мизерии довлече.
163
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименТурците не ги брой те имат по 2 деца и се изнасят най-бързо от бг. Това с турската силна раждаемост е мит и легенда. А с онея *** по кофите рано или късно ще сме в гражданска война.
162
7
 
12
 
! Отговори
Пресиян преди 7 години
Ще изчезне друг път. Така наречените турци са си българи с друга вяра. А с римляните българските мъже ще се справят за няколко месеца при възможност, а такава скоро мисля че ще има. Във войните кротките селяни, недокоснали оръжие са се превръщали във вълци жадни за кръв. Това е генетично заложено. Народ на крайности. Специалист в оцеляването.
161
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 191 5века Турско иго не билоизличили българина ,та сега ли. Забравяш ,че семействата са създавани от 17-20годишни младоженци които са имали м/у 4-8деца.Ромския етнос е бил малък ,турският се увеличавал в последният век на Осм.Империя.Сега ромите имат прираст около 20-30хил. год. турците и те имат 5-10хил. прираст,българите на минус 70- 80 хиляди. До 30 г. ще сме застаряващо малцинство в собствената си държава.
160
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
тука турци се правят на българи:)))
159
12
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За близо 5 века османско иго (геноцид) българският ген не беше асимилиран, нито пък унищожен, та сега ли!?!
158
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ти ли си българин!!! погледни се в огледалото нещо зелено има ли? Ако няма значи дядо ти е турчин!!!
157
4
 
17
 
! Отговори
!!! преди 7 години
НЕ, българският ген НЯМА да изчезне (няма да бъде асимилиран)!
156
8
 
11
 
! Отговори
До 185 преди 7 години
А вие да сте чули видели ром да краде да *** за милиони милиарди?
155
5
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
България е най-прекрасната страна в целият свят.Строиш си където искаш(под дълекопроводи,в частни земи).Плащаш данъци само ако искаш.Береш си дърва от паркове,градинки.Береш си и жИлязо от където има.Има кой да ти премахва ***,който изхвърляш директно на пътя.Музика си слушаш когато ти е кеф.Държавата ти гледа децата докато си пиеш бирата и работа не хващаш.Ако пък имаш парички,пиян си газиш хора с джипа за удоволствие.Изнасилваш си безнаказано на терен на жертвата,като и вземеш и парите.РАЙ
154
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Оставайте в бегето да работите на богаташите и ***
153
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Вие ром жичкаджия(електротехник) виждали ли сте???Няма и да видите.Опре ли роми да хранят българи,всичко е изгубено.
152
3
 
16
 
! Отговори
Ангел преди 7 години
Милион и повече българи са облъчени от чудовищната лъжа на македонизма!Разобличаването и исъждането му като престъпление срещу човечеството е задължително!!!!!Българите в Гърция,Сърбия и Румъния и Турция са над милион други!!!Връщането им към българщината е също толкова важно!А иначе ако трябва да се привличат мигранти все пак- християни само и по възможност славяни!
151
1
 
18
 
! Отговори
Тотю преди 7 години
Представяте ли си тези, които финансират и залагат на ромския етнос какъв "матерял" са, за да изпъкнат сред тях?
150
2
 
25
 
! Отговори
ТИЯ преди 7 години
двамата като ги слушам ми се реве (визата за Канада е готова)! "Надеждата за оцеляване на България е обвързана с ромският етнос!" - Това шега ли е???? Тия са тотално изтрещели и говорят глупости колкото да не заспят! "Руснаци и украинци идвали да стават българи" - пази Боже!?!?!? Тест за наркотици не им ли направихте на тия преди да ги пуснете в студиото? Според мен освен, че са с изпържени мозъци са физически и психически опасни за всички около тях!!!!
149
2
 
19
 
! Отговори
Додо преди 7 години
"Демографската катастрофа води до подмяна на населението в България!"ДЕМОГРАФСКАТА КАТАСТРОФА НЕЗНАМ, НО ИСЛЯМСКАТА КОНКВИСТА, ЛУБРИКИРАНА ОТ БЕЗУМНИТЕ ЛЕВИЧАРИ-ЕКСТРЕМИСТИ В БРЮКСЕЛ И ФАСИЛИТИРАНА ОТ БЪЛГАРСКИТЕ ИМ ПОСЛУШКОВЦИ-ПОМАГАЧИ СЪС СИГУРНОСТ!!!!'
148
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
21век е, глобализация. Много български двойки живеят в други държави и често имат по 2+ деца. Не зная дали някой въобще води статистика но със сигурност има над половин милион дечица, 0-10 гпдини, с български родители родени и живеещи в по-далечни страни като САЩ, Канада, Австралия. И те са 100% Българчета, каквото и да разбираме днес под това, роми едва ли има в тези страни.