Роми, турци, руснаци, украинци... Българският ген изчезва!?

Демографската катастрофа води до подмяна на населението в България!
13 апр 2017 10:37, Златко Желев
243

22869 гледания   |  Още видео

Демографската катастрофа ще доведо до подмяна на населението у нас, а българският ген няма да изчезне, но ще бъде асимилиран в огромния свят. За това предупреди в "България сутрин" социалният антрополог Харалан Александров след тревожната статистика на НСИ, че населението ни намалява с над 50 хил. души годишно.

По думите му ще се смени съставът на населението, тъй като България е изключително привлекателна за хора от Турция, Украйна и Русия.

Още по темата

"Явно ни е по-трудно да приемем население от арабския свят. Предпочитаме светли хора, които говорят славянски езици. Когато младите хора отидат да живеят в уредено общество, те започват да раждат по 2-3 деца. За съжаление, по-образованите хора у нас имат по-малко деца", обясни той за Bulgaria ON AIR.

Харалан Александров посочи, че най-рано хората умират във Видинска област, а най-дълго живеят в Софийска. Застарялото население остава в бедните райони, докато младите отиват в големите градове.

"Крайно време е да се разтревожим сериозно и да вземем мерки. Въпросът е да не станем културно малцинство. Просто ще има все повече българи, които ще бъдат по-мургави или по-руси и синеоки", каза още социалният антрополог.

Математикът проф. Михаил Константинов предупреди, че това е ускорително влошаващ се проблем. Той отчете, че първо трябва да направим нула, да минем през минимума и да започнем да катерим, за да спрем процеса на изчезване.

"В най-добрия случай това ще изисква 20-30, може би и 50 години. Произвеждаме неграмотно население в удивително големи размери. България губи млади хора, затова се увеличава и смъртността. Тук остават само възрастни хора", посочи проф. Константинов, според когото все пак страната ни е едно от най-добрите места за живеене по почти всички показатели.

Той е на мнение, че трябва да се работи за привличането на образовани българи, които живеят в чужбина, като им се предложат много добри условия у нас.

"Отваряне на България към българите, които живеят извън страната. Навън става много страшно и това работи за нас", заключи той.


243
Още от
Напиши коментар Коментари
170
1
 
0
 
! Отговори
КККК преди 10 месеца
До До 102
Може би най-точния коментар който прочетох досега.
169
5
 
9
 
! Отговори
extremist преди 10 месеца
БЪЛГАРИ: ЕВАКУИРАЙТЕ СЕ ОТ ТАЯ ИМИТАЦИЯ НА ДЪРЖАВА. ВСЕКИ ДЕН: ЛЪЖИ ЕДНА СЛЕД ДРУГА ОТ МЕДИИТЕ , ПРОДАЖНИ И КРАДЛИВИ ПОЛИТИЦИ, ПРЕСТЪПНИЦИ КАТО ВАЛЕНТИН ЗЛАТЕВ И СТРАХЛИВЦИ СТОЯТ НАЧЕЛО НА ДЪРЖАВАТА...БЪДЕЩЕТО ТУК Е МЪРТВОРОДЕНО
168
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Иначе вместо да пищят разни политици че сме изчезвали да се хванат да оправят държавата. Нямам намерение заради единя гол патриотизъм да работя за 400 евро на месец. Това е повече от нормално хората отиват където е хубаво.
167
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До Pro touch

еврофондовете реално са колкото членския внос който е 500 милиона евро на година. Предстои сериозно преразглеждане на евро въпроса. За 10 години само мизерии довлече.
166
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До Анонимен

Турците не ги брой те имат по 2 деца и се изнасят най-бързо от бг. Това с турската силна раждаемост е мит и легенда. А с онея паразити по кофите рано или късно ще сме в гражданска война.
165
5
 
11
 
! Отговори
Пресиян преди 10 месеца
Ще изчезне друг път. Така наречените турци са си българи с друга вяра. А с римляните българските мъже ще се справят за няколко месеца при възможност, а такава скоро мисля че ще има. Във войните кротките селяни, недокоснали оръжие са се превръщали във вълци жадни за кръв. Това е генетично заложено. Народ на крайности. Специалист в оцеляването.
164
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До 191 5века Турско иго не билоизличили българина ,та сега ли. Забравяш ,че семействата са създавани от 17-20годишни младоженци които са имали м/у 4-8деца.Ромския етнос е бил малък ,турският се увеличавал в последният век на Осм.Империя.
Сега ромите имат прираст около 20-30хил. год. турците и те имат 5-10хил. прираст,българите на минус 70- 80 хиляди. До 30 г. ще сме застаряващо малцинство в собствената си държава.
163
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
тука турци се правят на българи:)))
162
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
За близо 5 века османско иго (геноцид) българският ген не беше асимилиран, нито пък унищожен, та сега ли!?!
161
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
ти ли си българин!!! погледни се в огледалото нещо зелено има ли? Ако няма значи дядо ти е турчин!!!
160
4
 
16
 
! Отговори
!!! преди 10 месеца
НЕ, българският ген НЯМА да изчезне (няма да бъде асимилиран)!
159
8
 
10
 
! Отговори
До 185 преди 10 месеца
А вие да сте чули видели ром да краде да мами за милиони милиарди?
158
5
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
България е най-прекрасната страна в целият свят.Строиш си където искаш(под дълекопроводи,в частни земи).Плащаш данъци само ако искаш.Береш си дърва от паркове,градинки.Береш си и жИлязо от където има.Има кой да ти премахва боклука,който изхвърляш директно на пътя.Музика си слушаш когато ти е кеф.Държавата ти гледа децата докато си пиеш бирата и работа не хващаш.Ако пък имаш парички,пиян си газиш хора с джипа за удоволствие.Изнасилваш си безнаказано на терен на жертвата,като и вземеш и парите.РАЙ
157
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Оставайте в бегето да работите на богаташите и ***
156
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Вие ром жичкаджия(електротехник) виждали ли сте???Няма и да видите.
Опре ли роми да хранят българи,всичко е изгубено.
155
3
 
15
 
! Отговори
Ангел преди 10 месеца
Милион и повече българи са облъчени от чудовищната лъжа на македонизма!
Разобличаването и исъждането му като престъпление срещу човечеството е задължително!!!!!
Българите в Гърция,Сърбия и Румъния и Турция са над милион други!!!
Връщането им към българщината е също толкова важно!
А иначе ако трябва да се привличат мигранти все пак- християни само и по възможност славяни!
154
1
 
17
 
! Отговори
Тотю преди 10 месеца
Представяте ли си тези, които финансират и залагат на ромския етнос какъв "матерял" са, за да изпъкнат сред тях?
153
2
 
24
 
! Отговори
ТИЯ преди 10 месеца
двамата като ги слушам ми се реве (визата за Канада е готова)! "Надеждата за оцеляване на България е обвързана с ромският етнос!" - Това шега ли е???? Тия са тотално изтрещели и говорят глупости колкото да не заспят! "Руснаци и украинци идвали да стават българи" - пази Боже!?!?!? Тест за наркотици не им ли направихте на тия преди да ги пуснете в студиото? Според мен освен, че са с изпържени мозъци са физически и психически опасни за всички около тях!!!!
152
2
 
18
 
! Отговори
Додо преди 10 месеца
"Демографската катастрофа води до подмяна на населението в България!"

ДЕМОГРАФСКАТА КАТАСТРОФА НЕЗНАМ, НО ИСЛЯМСКАТА КОНКВИСТА, ЛУБРИКИРАНА ОТ БЕЗУМНИТЕ ЛЕВИЧАРИ-ЕКСТРЕМИСТИ В БРЮКСЕЛ И ФАСИЛИТИРАНА ОТ БЪЛГАРСКИТЕ ИМ ПОСЛУШКОВЦИ-ПОМАГАЧИ СЪС СИГУРНОСТ!!!!'
151
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
21век е, глобализация. Много български двойки живеят в други държави и често имат по 2+ деца. Не зная дали някой въобще води статистика но със сигурност има над половин милион дечица, 0-10 гпдини, с български родители родени и живеещи в по-далечни страни като САЩ, Канада, Австралия. И те са 100% Българчета, каквото и да разбираме днес под това, роми едва ли има в тези страни.