Роми, турци, руснаци, украинци... Българският ген изчезва!?

Демографската катастрофа води до подмяна на населението в България!
13 апр 2017 10:37,
243

Демографската катастрофа ще доведо до подмяна на населението у нас, а българският ген няма да изчезне, но ще бъде асимилиран в огромния свят. За това предупреди в "България сутрин" социалният антрополог Харалан Александров след тревожната статистика на НСИ, че населението ни намалява с над 50 хил. души годишно.

По думите му ще се смени съставът на населението, тъй като България е изключително привлекателна за хора от Турция, Украйна и Русия.

Още по темата

"Явно ни е по-трудно да приемем население от арабския свят. Предпочитаме светли хора, които говорят славянски езици. Когато младите хора отидат да живеят в уредено общество, те започват да раждат по 2-3 деца. За съжаление, по-образованите хора у нас имат по-малко деца", обясни той за Bulgaria ON AIR.

Харалан Александров посочи, че най-рано хората умират във Видинска област, а най-дълго живеят в Софийска. Застарялото население остава в бедните райони, докато младите отиват в големите градове.

"Крайно време е да се разтревожим сериозно и да вземем мерки. Въпросът е да не станем културно малцинство. Просто ще има все повече българи, които ще бъдат по-мургави или по-руси и синеоки", каза още социалният антрополог.

Математикът проф. Михаил Константинов предупреди, че това е ускорително влошаващ се проблем. Той отчете, че първо трябва да направим нула, да минем през минимума и да започнем да катерим, за да спрем процеса на изчезване.

"В най-добрия случай това ще изисква 20-30, може би и 50 години. Произвеждаме неграмотно население в удивително големи размери. България губи млади хора, затова се увеличава и смъртността. Тук остават само възрастни хора", посочи проф. Константинов, според когото все пак страната ни е едно от най-добрите места за живеене по почти всички показатели.

Той е на мнение, че трябва да се работи за привличането на образовани българи, които живеят в чужбина, като им се предложат много добри условия у нас.

"Отваряне на България към българите, които живеят извън страната. Навън става много страшно и това работи за нас", заключи той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


243
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
87
1
 
16
 
! Отговори
Хх преди 7 години
В Бойколандия е така.. виреят само тикви!
86
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Внимавайте какво говорите че БХК никога не спи. Мазните и продажни същества там, истински много и открито мразят българите и само чакат някой да си отвори устатата, и да каже нещо против любимите им неграмотни , за да гракнат като луди. Българите освен че претърпяват жесток геноцид, са и абсолютно цензурирани в собствената си страна. Само че мълчат и търпят, избират си палачите всеки 4 години. Тоя последния, за трети път вече. Докога??
85
1
 
14
 
! Отговори
до 90 преди 7 години
Генът НЕ изчезва.Опасността грози държавата - дали ще сме мнозинство на сегашната територия, наречена България. Преди да дойдем на Балканите е имало шест различни български империи. Паралелно с нас, чак до ХV век е имало и Волжска България.Ако имаш достатъчно пари, за да си платиш изследванията, гените ти могат да бъдат проследени хиляди години назад във времето и ще се окажеш роднина на крале и други известни личности. Това е валидно за всекиго, заради невъобразимите кръстоски чрез секс.
84
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хита на деня ром слуша диско българина слуша кючек що е то
83
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 83: ти си по голям, не по малък ти можеш да си гледаш стока на двора а аз на балкона само куче.
82
9
 
12
 
! Отговори
Катастрофична глупос преди 7 години
Пърни глупости! Само катастрифични теории ни се предлагат, за да ни обезверят и депресират. За да не се борим. Това е антибългарска пропаганда от най-долна класа. След завземането на България от труците българите се свиват до 2 милиона от 4. Намаляваме на половина. По времето на Възраждането заедно с Македония, северна Гърция и Одринско сме около 5 милиона. За 5 века под тежко робство успяваме да се увеличим на век с над 500 хил. положителен приръст. Тогава не изчезнахме та сега ли?
81
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз пък се ожених за Украинка.Красива,умна и добра домакиня
80
7
 
5
 
! Отговори
До 90 преди 7 години
Да, президента се уплаши като видя, че отвън не идват гласове за любимата му партия и започна с мръсотийките.
79
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И за.това ли ни е виновна демокрацията?А мурзилажа изпада във възторг, че в България навлиза руския алкохолизиран ген.Е...не заслужава ли наистина тази държава да се разпадне??!
78
1
 
3
 
! Отговори
negara s koleloto преди 7 години
po letishteto shte ni poznaete!! smeshniciiiiiiiiiiiiiiiiii
77
10
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоя "учен" не е в час. Руснаците не могат да подменят българския ген защото произхождат от българите и са ни братя. Кой им дава заплати на такива псевдоучени тикви?
76
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Понеже тук пишат много продажници, които насаждат мисълта, че безвъзвратно пропадаме и ще изчезнем и други апокалипси, ще спомена няколко факта за тези, които им плащат:Руския етнос във Руската федерация е 80% и е със отрицателен прираст.
75
13
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е и какво от това? От гените на аспаруховите българи не е останало почти нищо. От тогава гените на хората населяващи територията на страната са сменени поне 3 пъти. Името е останало. Какво като бъдещите българи са бели, черни или жълти?
74
3
 
7
 
! Отговори
До 80 преди 7 години
ПрзидентО слуша кака Кори. Тя си има една мечта. Да награби цялата власт, да затвори границите и онези кадърни и работливи хора, които са останали тук, да й работят за без пари - на нея и на партийката й. Паралелно с това, работещите да осигуряват издръжката и на етнос, та с негова подкрепа Кори винаги да е на власт. Българите от чужбина да се елиминират, все едно, че ги няма, та да не правят проблеми на Кори и на БСП.Ееех, мечти, мечти! Само дето няма как да й се сбъднат ... :))))
73
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ne ne ,bg gen ocelyava navun i daje se mnoji,poneje tam ima kvo da se yade
72
6
 
12
 
! Отговори
До 76 преди 7 години
И какво от това, че няма да я има България? Малките държави изчезват за сметка на големите. Без значение дали на някой му харесва или не. Както няма да има България така няма да има и още много държави. Няма защо да се прави трагедия от нещо което не е. Още повече, че държавата е бедна - следователно ще се "изпари" още по бързо.
71
2
 
11
 
! Отговори
GG преди 7 години
Политиците са виновни ,че България загива.Прошка няма да има ,когато дойде времето за разплата .
70
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Еми с тоя мат'риал това е добра новина?
69
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Евала Фичо, много си прав и бих те почерпил с една бира, но е още много рано :)
68
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Той е на мнение, че трябва да се работи за привличането на образовани българи, които живеят в чужбина, като им се предложат много добри условия у нас."Отваряне на България към българите, които живеят извън страната. ...То звучи много хубаво, но президентът иска да отлъчи окончателно българите зад граница. Как ще ги върне като ги лишава от права?