Жените и насилието – лесните жертви на силовите мераци

Динко от Ямбол разпали стария дебат за насилието над слабия пол
17 апр 2017 15:00,
90
Жените и насилието – лесните жертви на силовите мераци

По празниците "ловецът на мигранти" Динко от Ямбол се прочу поради още една причина - приятелката му оповести, че любимият ѝ е посегнал. Той веднага отрече казаното от нея, като отправи контраобвинения към възлюбената си.

Така или иначе случаят отново разпали дебата за насилието над жени. По темата в "България сутрин" говориха журналистът Патриция Кирилова, младата актриса Анна-Мария Николаева и адвокат Елена Кръстева от Сдружение "Алианс за защита от насилие, основано на пола".

"Първото нещо, което трябва да се направи е обаждане в полицията на 112, изваждане на медицинско и оттам нататък жената по най-бързия начин трябва да получи психологическа подкрепа и да заведе дело", коментира адвокат Кръстева пред Bulgaria ON AIR.

По думите ѝ много жени не се осмеляват да потърсят помощ от страх и срам. Това обаче не трябва да е така, продължи тя, а вече има и центрове, които са фокусирани в това да помогнат на дамите, които са станали жертва на насилие.

Журналистът Патриция Кирилова пък сподели, че самата тя има преки наблюдения върху проблема, тъй като са ѝ били отправяни заплахи онлайн, заради материали, които публикува.

"За съжаление нашите мъже бъркат посоките на своите силови мераци, за да ги реализират. С жени е много лесно и показва едно ниско ниво на еволюция, което е доста притеснително", посочи тя.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


90
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За каквото и да се говори, все до бежанците опирамеПоловината българи пишат "полицай" и за ед.ч., и за мн.ч., ама иначе сме голямата работа.
21
9
 
9
 
! Отговори
Ляв Прав преди 6 години
Малко я е бил щом се оплаква!
20
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Медиите въздигат за идоли разни трифоновци, динковци и бойковци, а като се окаже, че подобни *** и удрят, изведнъж става голяма драма.П.С. Ако жена ми се напие и ме провокира, ще й посоча вратата. Удрянето на по-слаби е символ на слабост и нерви лабави.
19
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На жени не трябва да се посяга. Виж за кифли със силиконови джуки и акъл за 2ст. бой колко може! То тия ботоксови джуки са за това да омекотяват ударите!
18
1
 
5
 
! Отговори
COPY-PASTE преди 6 години
Обировача на Мигранти копира Димитар общи 1872 иска като него да е известен Хайдутин
17
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сега и таз ли направихте "риалити" звезда? Това медиите сте 99% виновни за упадака на тази нация.
16
1
 
31
 
! Отговори
IC XC преди 6 години
До Анонимен 22Имал съм доста провокативни жени до себе си, (е, единствено като дете съм удрял момиче), но като голям човек никога не съм посягал на жена. Има просто правило тая жена като е пиянка и лека жена защо да си тровя нервите с нея? Намирам си друга жена, проста схема.
15
7
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Жените които се държат като мъже и скачат на бой трябва да са готови и да получават по мутрата. Не може да си пияна проста *** и да очакваш отношение като към жена. Равни полове, получавайте по равно юмруци тогава
14
18
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз мойта я бием много редко, само като нещо не е сготвила вскусно манджата или има прах не е изчистила къщата като видим или иначе един път в месеца за страх. Ама мойта жена е добра жена, стигат и само няколко леки шамара, повече не и трябва, веднага разбира.
13
6
 
16
 
! Отговори
Мигрант преди 6 години
Тая на снимката ако я докопат милите мигранти, които са доктори и инженери естествено на гарата в Кьолн жална и майка.
12
13
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Трябва да се отбележи, че като цяло добрият бой изиграва положителна и градивна роля върху 90% от жените! За останалите 10% боят трябва да се прилага регулярно в умерени количества с цел профилактика!
11
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя Динко не е никакъв истински патриот, мъж и християнин, щом бие жени. Жените никога не се бият. Само мюс(юлманите бият, убиват и принизяват жените до животни. Даже Перата вече се е отвратил от тоя Динко.
10
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не учете как да съдят като ги набият! Учете, че когато са *** кифли и отиват при някой заради пари и известност- накрая получават това, което са търсили- БОЙ! Много момичета отиват при такива ***, защото са интересни... това не са мъже, но трябва да се възпитава в децата тази мисъл още докато са малки. Сега медиите, вместо да пишат, че подобни *** не са хора за подражание, те ще учат как глупавите момичета да ядат бой и после- съд. Ами ако не стигнат до съда? Ако ги заровят някъде?
9
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И това, че в Турция имало убийства, някак оправдава факта, че имаме налице някакви паравоенни, които не държат отчет на никого и обират разни хора по границата?
8
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Изнасилвачи, касапи и камикадзета не ни трябват.Имаме си твърде много.Виж, ако има някъде нормални хора, можем да си внесем, че са ни кът.
7
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Динко, ако не беше нечие протеже, досега да е в затвора.
6
10
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Жената без бой пощръклява!
5
11
 
25
 
! Отговори
Додо преди 6 години
Хайдеее, от края на миналата седмица се почна с тази медийна истерия, целия празничен уикенд не спряха да реват по вестници и сутрешните блокове на Нова и бТв и пети ден днеска се продължава да ни се набива неосъзнато в главите колко сме зли, затова че не искаме ислямски изнасилвачи, касапи и камикадзета, позиращи за "бежанци"! Динко -Лооооош!!!! Падрето от Белене написал във Фейсбук, че Исус бил бежанец! С други думи-щом не искате "бежанци", значи не сте християни! Театро и траги-комедия!!!!!
4
7
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
..Да може би е вярно но българските жени обичат корави брутални мачовци с възможности най вече силови и финансови.По-културните възпитани мъже особено по-бедни не можещи или не искащи да бият и да правят селяниите отблъскват българските жени ,наричат ги "***","загубеняци","мухльовци" изобщо не се котират в небосклонът.Ето момче за пример-Динко има нов мерцедес,голяма луксозна къща и бие добре.Фенки във Фейсбук-5000 бр.Чак на опашка му се редят.Ама после той биел.Ми нали такива си ги харесвате
3
12
 
27
 
! Отговори
Експерно становище преди 6 години
Интересно как Динко е лош ,че е шамаросал тази чалга пръчка а нашите политици нито веднъж на казаха ,че в Турция се извършват стотици ритуални убийства на честта всяка година като има жертви сред българските турци. Обикновено пребиватс камъни шавливи жени и момичета , като често умират в мъки само защото са загубили девствеността си без да са омъжени!