Динко – премиер! Повярвайте ми, ще се гордеете с мен!

Ловецът на мигранти с нова порция излияния и апетити
18 апр 2017 10:45,
182
Динко – премиер! Повярвайте ми, ще се гордеете с мен!

Апетитите на Динко за властта се засилват. След като през изминалата седмица приятелката му Деси го обвини в побой, а той неглижира шамарите си, ямболският ловец на мигранти се прехласна по особота си, и обяви от видео, че някой ден ще стане премиер на България.

Още по темата

Шофиращ, и гледащ към смартфона си, а не в правия път, под съпровода на Алла Пугачова и нейната "Милион алых роз", Динко благодари на тези, които го подкрепят, и моли, онези, които не го понасят, да не го гледат.

"Все коментират някакви очилати песове, някакви къртици, някакви шматки... хора не избивайте комплекси, не се дразнете с мене. Няма смисъл,  нищо не съм ви обидил аз, просто не ме гледайте, а на тези, които по някакъв начин съм спечелил вниманието... Благодаря ви!

Един ден ще се гордеете с мен. Един ден, обещавам пред цяла България, че ще стана министър председател, повярвайте ми!

Благодарение на Вас, надявам се да оправдая вашите очаквания... има много време дотогава, просто човек трябва да се подкрепя не само в хубавите моменти, а и в лошите... Аз съм мъжкар и като кажа нещо и го правя, независимо дали печеля или губя...

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


182
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
149
0
 
3
 
! Отговори
Valk преди 6 години
Този психопат не е ли крайно време да отиде в затвора. Наляво и надясно заплашва с убийства, бие жени и още куп простотии.
148
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
това звучи като борисов 5
147
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ЩО ПА НЕ, АКО МАЛЪК ПИКАЕЩ ТОШКО МОЖЕ ДА ТВЪРДИ НЕ ПИЯ- И ДОКАТО ГО КАЗВА ПРЕСУШИ ЧАШАТА ПРЕД СЕБЕ СИ- ТО И ДИНКО МОЖЕ- НОВ СЪМ И КО ЗЕМА СИ Е ЗА МЕНЕ СИ- ЩОМ ИМАМЕ ДЪПАСЕ И ТЕХЕН ПРАЗИДЕНТ, ЩО ДА НЕМАМЕ И ПОЛУГРАМОТЕН ***. ДЕЦАТА НИ СЕ ИЗНЕСОХА ОТ ТЕРИТОРИЯТА НА ДИНКОВЦИ И СОЦИАЛИСТИ МИЛИОНЕРИ, РАБОТЯТ И ПОЧИВАТ В СОЦИАЛНА ЕВРОПА И ХИЧ НЕ МИСЛЯТ ДА СЕ ВРЪЩАТ ТУК.
146
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Динко не е само прос.т. той е и нагъл,което прави коктейла още по мътен.Но не е виновен той,а тези които го отразяват.После ще ядете попарата му не се притистискайте!Така дадохте и на Доган властта и на Дост и на оня дебелак Пеевски.Вие сте виновни медии,а не чобаните!
145
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
България -държава, в която Динковците и Боковците са на пиедестал!
144
1
 
6
 
! Отговори
sofeto преди 6 години
Да го изберем, за да приключим по бързо с мамковината и кючека!
143
0
 
2
 
! Отговори
И ТОВА ДОЖИВЯХМЕ преди 6 години
IQ, НЕ IK
142
1
 
8
 
! Отговори
И ТОВА ДОЖИВЯХМЕ преди 6 години
Дали ще е Бой -ко или Дин-ко - няма разлика. И двама еднакво не ги слушат главите - изживяват се като спасители на нацията, биячи и убийци ДОКАЗАНО. И двамата са със завишена неадекватна самооценка, с еднакво IK И ПАСВАТ ИДЕАЛНО НА ПРЕДСТАВИТЕ ЗА оПРАВЛЕНЕЦ НА СЛАБОУМНИЯ НАРОД. СЛЕД КАТО ДИНКО Е С МЕРАЦИ ДА УПРАВЛЯВА, НЕЩО С оПРАВЛЕНЕЦА НА ДЪРЖАВАТА СЪВСЕМ НЕ Е НАРЕД
141
2
 
5
 
! Отговори
Ужаас! преди 6 години
Генерал Деси днес пак заведе Президента на Мола и пак водеше за ръчичката горкия човечец!
140
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
*** го избраха за президент, та един Динко ли няма да изберат за премиер!
139
0
 
2
 
! Отговори
1 преди 6 години
До патриот,*** ти за милиони българи ли се смяташ,затова сме в това положение,защото сте готови,да гласувате за всеки появил се ***.
138
0
 
14
 
! Отговори
Реалист преди 6 години
Този Динко разполага с пари.Защо никой не ни казва какво работи , като клечи и дебне по границата.Що си мисля че парите идват точно от мигрантите.
137
0
 
2
 
! Отговори
Базавчо преди 6 години
Много ми е интересно ако го поставят на детектор на лъжата и го питат...Диче....БОЗАВ убавецо убивал ли си човек ? Какво ще покаже .......мммм да ви кажа честно не ми е интересно защото знам отговора.. ;)
136
1
 
8
 
! Отговори
Миро преди 6 години
Уважаеми коментиращи, ако не ви е ясно някой трябва да ви обясни, че този е толкова патриот, колкото и една мутра, която дава работа на охранители и разбира се плаща данъци и осигуровки, защото трябва да се перат парите, няма друг начин. А единствената причина да са на браздата е, че там няма ни ограда, ни граничен. Чисто и просто някой трябва да обира преминаващите нелегално, а ако не сте забелязали един *** въпрос, като повечето от вас: защо нелегалните преминават без паспорти и пари?
135
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Медиите са виновни за този , за чалгарките и чалгарите, за опростачаването на нацията...медиите платени, долни ... Динко свиснкаата опашка си повярвал, че премиер ще става....Българийо!!!!!!!!
134
0
 
2
 
! Отговори
Георги преди 6 години
До патриотНе си добре братле
133
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това е много опасен байганьовец. С темповете на иди0тизация, да знаете, че ей такива ще са ни президенти и премиери след няма и 15-20 години. Туърк-феновете скоро ще проимат избирателни права.
132
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Щом за трети път си избрахме пожарникар,защо да не изберем и Динко.Оставете майтапа,но ако Динко се кандидатира може и да спечели с гласовете на хората,които ще гласуват напук на управляващите.До там ни докараха,да мислим,че няма по-лошо от това,което е сега.
131
4
 
11
 
! Отговори
упс... преди 6 години
Е, па у нашта държава всичко е възмоно....След като днес за премиер си имаме Бойко Тиквата, колко му е утре да си имаме и Динко Бухалката
130
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"" ямболският ловец на мигранти се прехласна по особота си, и обяви от видео, че някой ден ще стане премиер на България. ""...............Доста точен коментар !