Весела Коледа! Денят, в който снегът ни изненада

Снегът може и да е спрял, но със сигурност ще го помним дълго
20 апр 2017 12:15,
7

  Снимка: Олег Попов / Dnes.bg



"Весела Коледа", "Яйца ли ще боядисваме, или елха ще украсяваме", "мързелът за смяна на гумите се отблагодарява", "майските бръмбари тази година ще са с пуловери".

Това са само част от шегите, с които потребителите засипват социалните мрежи от сутринта. Снегът може и да е спрял, но след време със сигурност ще си спомняме за този снежен ден в края на април.

Вижте как го видя фотографът ни Олег Попов!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още по темата: априлснягснимки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
1
 
! Отговори
маке-ариец преди 6 години
Не знам какво е уловил този фотограф, ама сняг на снимките почти не се вижда - на една-две снимки се забелязват някакви снежинки; на повечето се виждат мокри лаленца.
6
3
 
3
 
! Отговори
Край преди 6 години
та всесезонни гуми няма и да знаете земята си е плоска отвсякъде. Не разбирам лудите дето я наричат кръгла.
5
3
 
4
 
! Отговори
Край преди 6 години
До тоя дето вика че всесезонни гуми няма - Добре че Мишелин не го знаят и направиха -кросклймът, добре че нокиан не го знаят - и напраиха уедърпроф, добре че пирели не го знаят, гудиар и те та направиха такива гуми - които са идеални за нормални шофьори в нормални коли в България. ЧЕТЕТЕ ТЕСТОВЕТЕ за гуми а не слушайте тези дето ви ги продават - те биха ви продали и гуми за мъгла, за павета, за асфалт и за облачно време.
4
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Българите се шегуваме с лошото и така по-лесно го приемаме и разбира се всесезонни гуми няма, а безопасността е на първо място.
3
2
 
4
 
! Отговори
Чичко преди 6 години
Нито е първият нито последният сняг който пада през април и понякога попарва овошките.Само че като си толкова малък и невръстен ти е чудно.Просто нямаше Интернет за да се изкаже всеки пубер,,умно".
2
11
 
2
 
! Отговори
Край преди 6 години
За да не ви изненадва снега - купувайте си и карайте с нови, маркови ВСЕСЕЗОННИ гуми. Така правилните гуми винаги са ви на колата а не в мазата. Но можете да слушате и гумаджиите и да не четете тестовете за гуми - тогава просто се редете на опашки два пъти в годината и хранете гумаджиите.
1
2
 
24
 
! Отговори
софиянец преди 6 години
само неграмотен "гражданин" или неук еснаф може да си прави майтап с това. Всякакви дървета цъфнаха и бяха обсипани със сняг... Да им напомня на "шегаджиите", че плодовете и зеленчуците не ги произвеждат в магазините или в мола. Дано загубите не са големи. Иначе картината е тъжна- клюмнали листа, някои пожълтели. След като за мен като неспециалист пораженията са видими, какво ли ще кажат хората, за които това е професия... Тъжно... А в градовете живеят страшно прости хора, за София да не говорим