ДАНС обяви още един турчин за персона нон грата

Мъжът създавал антибългарски настроения в смесените райони
24 апр 2017 19:23,
78
ДАНС обяви още един турчин за персона нон грата
Снимка: ДАНС

ДАНС обяви още един турчин за персона нон грата. Мотивите за включването му в списъка с нежелани у нас чужденци, е че е създавал антибългарски нагласи в райони със смесено население в България.

Това обявиха от ДАНС в съобщение до медиите.

От Агенцията съобщиха, че дейността на турския гражданин представлява риск за единството на българската нация.

Мъжът е обявен за заплаха за националната ни сигурност, допълват от ДАНС. Заради това турчинът е включен в списък на чужденци, които не са желани на българска територия.

Това е поредният подобен случай. Преди време ДАНС изгони няколко турски граждани, а на други само забрани да влизат на територията на страната, припомниха от БНР.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


78
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
0
 
0
 
! Отговори
dsadsa преди 3 години
До "Мустафа"dade my ban po ip za vlizane v balgaria
51
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сега е ред и на проруските "патриоти"
50
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименЯсно е, колко си образован и умен: това не са "Йероглифи", а първата българска азбука, наречена "ГЛАГОЛИЦА"!Ама по-важно е да се смеем...
49
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всеки път като видя логото на ДАНС, мее напушва смях, особено йероглифите и патката на лъвчетата​.
48
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ДАНС започват да ми допадат. Още да поработят по въпроса.
47
0
 
1
 
! Отговори
Бай Хой преди 6 години
65 ако си преди мен аут, с радост ще се махна. Умник. oIo
46
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какъв и да е малшанса се радвам,че не съм турчин. Но как източен Туркестан стана китайски и защо дедите ви избягаха от него,та дойдоха в Европа да ни крадат земите? Преди 1500 г. днешния Китайски Туркестан бил Българска колония но турците в него живеели добре- имали самоуправление,благородниците им били на почит и получавали от дедите ни големи права. Тогава нямало ислям,но имало китайци- те накарали тюрките да се отделят от България. Тюрките ги послушали- затова после им се наложило да бягат!
45
18
 
9
 
! Отговори
бълхаробичащ преди 6 години
Българите са изродени Турци.
44
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо се връзвате на глупостите на "ROM" ? Не виждате ли, че ви тролва жестоко.Доколкото до статията, този е за задължителен черен печат или затвор. Ние не ходим по турция да им разправяме глуспоти, нали.
43
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Една езическа китайска секта има ужасния обичай да яде супа от човешко месо. Не всеки ден- само понякога. Знаете ли какво прави тая секта? Когато някой туркмен,уйгур или киргиз почне много да се дъ-р-ви за джамия и да търси своите права,изчезва безследно а месото му се появява в паниците на тая секта. Звучи зловещо но е вярно. Китайците не докладват на Европа и Америка какви ги вършат в страната си. Това не го правят от расизъм- само изпълняват своя стар обичай за сметка на завладените народи.
42
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен до ROM преди 6 години
Най добрия ROM се пие, некачествения излиза през кумина.За останалото си има сапуни.
41
8
 
4
 
! Отговори
ROM преди 6 години
До До ROMЗнам 5 езика.Повечето не ги научих в България.
40
4
 
12
 
! Отговори
До ROM преди 6 години
Ти да кажем знаеш ромски. А коя е ромската писменост- кое писмо използва езика ви: това на планетата Олдебаран,или онова в Сенегал??? Ти ако не бе научил Българския заедно с нашата Кирилица,щеше да останеш *** клиент на "Социални грижи" и нямаше да се свираш по сайтовете тука- затова сторвай дълбок поклон на езика ни,и ръка цаливай!
39
10
 
3
 
! Отговори
ROM преди 6 години
До АнонименНебългари ми дават по някой залък.
38
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Китайците карат своите турци да работят в петък и на Рамазан,да ядат свинско а в някои дни им забраняват всички видове молитви. Много китайски мюсюлмани не са *** заради това,че са откарани на хиляди километри от своята общност в китайски общежития,където имат само два вида права: да работят и да оцелеят до следващия работен ден. Китайците се гаврят всекидневно с турски момичета,унижават ги и ги принуждават да раждат деца от смесени бракове,за да отслабят опасността от исляма в страната си.
37
21
 
5
 
! Отговори
ROM преди 6 години
Добри българи няма!
36
3
 
13
 
! Отговори
E преди 6 години
До 40:Личи си, че май си бил на нивата с тютюна вместо в часовете по математика. Много си скаран с цифрите. Или си голям мечтател. 1.5 милиона мюсюлмани в Бълагрия?! Не ставай смешен.
35
8
 
10
 
! Отговори
ROM преди 6 години
До До 35. ROMРасист, защо ме учиш на "А" и "Б", аз уча ли те на Ромски?
34
13
 
7
 
! Отговори
Георги Бакалов преди 6 години
Не народ а *** сме ние Българите , срам ме е че сам Българин !!!
33
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кажете на Ердоган да не забравя 50-те милиона мюсюлмани,които са роби на руснаците и най-вече ония 100 милиона турски мюсюлмани,които слугуват на Китай. За пръв път чувате за тях? Много сте изостанали: китайците всеки ден убиват над 100 човека турски мюсюлмани за това,че са опитали да си потърсят правата! Така е в Китайски Туркестан- който не вярва нека иде да провери,но няма гаранция дали ще се върне!