За малки и пораснали деца: Колела за онези, които не могат да имат

За поредна година "Колело за смет, за дете велосипед"
25 апр 2017 12:27, Боряна Павлова
5

2131 гледания   |  Още видео
Кампанията "Колело за смет, за дете велосипед" се провежда за трета поредна година. Целта на ентусиастите, взели участие в нея, е да превърнат велосипедите, които никой не използва, в радост за децата, които не могат да имат колела.

Репортер на Bulgaria ON AIR разговаря с Иван Ралчев, който работи в работилница за велосипеди. Пред Михаела Карабельова той сподели, че многобройни емоции се сблъскват едновременно, когато децата получат своя велосипед.

Още по темата

"За някои от тях това е първото колело, което виждат. Хем е стряскащо, хем е много интересно за тях", разказа Ралчев.

Идеята на "Колело за смет, за дете велосипед" е развлечението на две колела да бъде разпространено в повече населени места, за което организаторите на кампанията разчитат на центрове за приемна грижа, които да помогнат да се намерят подходящите семейства.

"Насочили сме се към всички деца, без възрастови ограничения. Имаме велосипеди за малчугани, които тепърва ще се учат как се кара колело, имаме и за по-големите, на 18 години, също" допълни Иван Ралчев.


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
6
 
! Отговори
До Явор преди 1 година
Просто напиши в Гугъл "Колело за смет...." и ще излязат няколко линка с информация за кампаниите, градовете, хората за връзка. Не е никак сложно, само малко допълнително усилие от твоя страна и ще направиш няколко деца щастливи. Успех!!!
2
0
 
3
 
! Отговори
До Явор преди 1 година
Пробвай с www . 1bike.bg/kolelozadete/
1
0
 
7
 
! Отговори
Явор преди 1 година
Как мога да получа дани на човека имам над 10 колела живея в чужбина ама за контакт нещо ??