Млад със стара! Разчупват ли се стереотипите?

Юлиана Дончева и психологът Еленко Ангелов пред Bulgaria ON AIR
Обновена: 26 апр 2017 12:40 | 26 апр 2017 11:52, Анисия Иванова
39

Около претендента за президент на Франция Емануел Макрон се заговори все повече, не толкова заради успеха му на първия тур от изборите във Франция, колкото заради връзката му с 24-години по-голямата от него Бриджит Макрон.

Двамата се запознават, докато Емануел е ученик, а бъдещата му съпруга - негова учителка. Случаят веднага разпали обществен дебат дали отношенията на двамата са в рамките на нормалното и дали този въпрос сам по себе си не е признак за двоен стандарт. Мнозина посочиха, че президентът Доналд Тръмп, например, не е бил одумван заради в пъти по-младата му съпруга Мелания, а когато ставало въпрос за обратния случай - жена да е по-възрастна от съпруга си, тогава се налагали стереотипи.

Още по темата

Юлиана Дончева заяви в студиото на "България сутрин", че е изпитала това като личен опит. "Моята разлика със съпруга ми е 16 години и си припомням за нея единствено от медиите и хората, които от време на време ми я напомнят, защото в нашето общуване не виждам абсолютно никакво отношение на възрастта. Така че предполагам такива са и взаимоотношенията между евентуалния бъдещ президент на Франция с неговата съпруга", коментира тя.

А според психолога Еленко Ангелов при обсъждането на темата има известна доза лицемерие, защото много хора изразяват толерантност, докато техни роднини не попаднат в сходна ситуация.

"Като чукнеш да провериш (за Емануел Макрон - бел. ред.), излизат тези холивудски истории, но и не кой го подкрепя, откъде произлиза, че има банкерско минало, че е работил в банка на Ротшилд", каза той в студиото на Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ха ха ха, този *** сега психолог си е титулувал?!?!?! В началото се правеше на писател, почна да пише за мутри истории и се опита да се изкара бивша мутра, дето ядел и пиел с Пашата и Илиевите ама нещо егн-то го издаде. После беше астролог, нумеролог, гадаеше по телевизии и говореше за извънземни, а сега психолог станал. Чудно ми е как изобщо някой му дава ефер на този откачалник и изобщо какви о ли го френи имат достъп до медийното пространство...
10
2
 
23
 
! Отговори
бай Рангел преди 6 години
Е,той ако си върши добре работата като президент и лелката ще ни се види много по-млада. На Саркози манекенката беше ОК,но това не му помогна особено.
9
10
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Европейците затова се затриват.
8
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Добре де според вас нормално ли е ?
7
5
 
16
 
! Отговори
Бай Иван преди 6 години
Работил в банка и банкер не е едно и също. Както и банкиране и банкер са различни неща. Банкер е собственика на банката а не служителите му !А иначе швестъра си е швестър !
6
4
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ей, няма угодия, ако е млада със стар, значи тя е к-ва. Ако е млад със стара, значи той е гей. А да ви хрумва, че просто хората могат да си харесват и да не се интересуват от възрастта си. Докато се интерсуваме повече от това кой с кого ли ляга , а не какво смята да направи за обществото няма да се оправим.
5
9
 
31
 
! Отговори
Кирил Софийски преди 6 години
И в двата случая ,принципът е един и същи ! Млади и бедни се женят /омъжват за богати старци или баби ! Няма случаи до сега в които богат младеж да се е оженил за бедна баба или богато момиче да е прибрало беден старец или клошар ! Така е и при жиголата и проститутките ! Сто долара са си сто долара ! А когато става въпрос за хиляди и милиони обикновено се стига до брак .
4
1
 
25
 
! Отговори
Рашо преди 6 години
И по дъртичко женско става,стига да е сгодно и с кръшна снага.
3
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е страшно се разчупват! Няколко дена нашите *** не спряха да " бабосват" , нищо че жените им на по 40 години вече са развалини.
2
4
 
31
 
! Отговори
zeus преди 6 години
Според мен Макарона е неосъзнат пасивен гей, който обича да го доминират. За подобни изпълнения в САЩ учителките влизат в затвора.
1
7
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз съм на 29. Но дама като Юлияна ще изтърмъча без да ми пука, че е колкото майка ми. Огин жена!!!!!