Синът на Явор Нотев почина, Борислав си отиде на 36

Преди няколко години той загуби и жена си, починала от рак
Обновена: 27 апр 2017 09:16 | 27 апр 2017 09:00,
69
Синът на Явор Нотев почина, Борислав си отиде на 36
Снимка: Facebook

Синът на заместник-председателя на НС и депутат от Обединените Патриоти Явор Нотев – Борислав, почина.

Скръбната вест съобщи от профила си във Facebook Магдалена Ташева - бивша депутатка от "Атака".

"Дълбоки съболезнования! Вчера следобед внезапно почина Борислав Нотев, единственият син на зам.-председателя на НС Явор Нотев. Бог да го прости!", написа националистката.

Борислав Нотев си отиде само на 36 години. Той бе магистър по право и е работил като съветник в Министерството на правосъдието по времето на Миглена Тачева от НДСВ .

Преди няколко години Явор Нотев загуби и съпругата си, която почина от рак.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
5
 
50
 
! Отговори
Пабло Ескобар преди 6 години
Понякога Оня високо наказва близките нам хора, за да е по- силна болката и да се осъзнаем, че парите не купуват всичко. Че ръкомахайки и крещейки, слугувайки и прикривайки лоши човеци ти носиш по- голяма отговорност от фюрера си. Да почива в мир и да дано смъртта му отрезви живите....
21
21
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Как можете да сте толкова злобни?
20
15
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мутраген.
19
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Господ дава,Господ прибира.
18
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Съболезнования .
17
20
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По принцип комунистите е добре да нямат поколение. Ей го и тоз. Татю го уредил на хранилката, още на двадесет и шест години, защото е наше момче,нещо като оня тотаджийски кадърен и преуспял плондер. Лили талпата и тя е такава.
16
6
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Измисления имунитет пред онзи горе не важи. Кой каквото си е надробил ще си го сърба. Ще плащат за геноцида над народа. Бог да го прости.
15
20
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ПОМНИТЕ КАК ВАРНЕНЦИ ГОНИХА КМЕТА ОТ ГРАБ С КАМЪНИ ЗА ДА ИЗБЕРАТ ПОСЛЕ ЗАМЕСТНИКА МУ!!! И ИМ УМРЯ ПОПА НА ВТОРИЯ ДЕН И ИМАШЕ ЕДИН КУП БЕДСТВИЯ И АВАРИИ!!!ДА ДА НЯМА ВРЪЗКА ПРЕДПОЛАГАМ, ЧЕ ТАКИВА КАТО ПУТИН , ЕГДО , АСАД СА ЖИВИ ОЩЕ САМО ЗА ДА СИ ПЛАТЯТ ЗВЕРСКИ НАСЕЛЕНИЯТА НА СЪОТВЕТНИТЕ ДЪРЖАВИ СЪЩО ЩОТО ГИ ДЪРЖАТ НА ВЛАСТ И НЕ ГИ СВАЛЯТ!
14
1
 
40
 
! Отговори
Българин преди 6 години
Бог да го прости! Съболезнования на близките!
13
0
 
18
 
! Отговори
+ преди 6 години
Мир на душата му.+ ( но явно е имал някакви аномалии в структурата на тялото: но някои си живеят и така, а други умират и без аномалии..живот... кой колкото дни и години има...)+
12
2
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Лошо, лошо. Нека да е за урок на всички нас - българи, движете се, спортувайте! Хипертонията е основния убиец на българина. Не се изоставяйте!Незавсимо дали пушите и/или пиете, спортувайте поне веднъж седмично. Спортът е здраве, особено във време като нашето когато всеки си прекарва дните на стол пред екран.
11
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Затова им разправям на приятелите да имат поне 2 деца , защото един ден да не стоят сами , колко 20 годишни се затриват всяка година , и тогава е късно да правите още , а се преживява много трудно
10
15
 
15
 
! Отговори
aden преди 6 години
Този защо го съжелявате - нали писаха , че на всички политици целите им родове ще си отидат , защото са правили лоши работи.
9
5
 
73
 
! Отговори
OMG_Lucker преди 6 години
Проверих кога Миглена Тачева е била министър на правосъдието- това става през далечната 2007 г., когато Борислав е бил на 26 г.За умрелите или добро или нищо, затова: явно много умно е било това (видно от снимката) голямо момче, щом на 26 г. вече е бил достатъчно кадърен за да е съветник на министъра... сещате се всъщност какво намеквам...Бог да го прости.
8
4
 
15
 
! Отговори
ДО МУСЛИМ преди 6 години
Аз имам четири деца. Не ни мисли. Виж там в *** из анадола скоро ще има голямо бум.
7
17
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ПОМНИТЕ КАК УМРЯ КМЕТИЦАТА НА ПЕРНИК ВЕДНАГА СЛЕД КАТО ПОДПИСАХА АБВ ДА СА В ОБЕДИНЕНИЕ С КОМУНИСТИЧЕСКИЯ БЕЗБОЖНИК БУДА!ПЛЕВНЕЛИЕВ ПРИСТАНА НА ДЯВОЛА БУДА И МУ УМРЯ СИНА!!!СДЕЛКИТЕ С ДЯВОЛА ВИНАГИ ИМАТ ЦЕНА!
6
16
 
43
 
! Отговори
СДЕЛКА С ДЯВОЛА БУДА преди 6 години
ТОЗИ ЖИВЕЕШЕ В НАШАТА КООПЕРАЦИЯ В БЪКСТОН !!! ЕДИНСТВЕНО ДЕТЕ ВЕРОЯТНО Е УМРЯЛ ОТ СЪРЦЕ ИЛИ ИНСУЛТ! ПИШАТ БИЛО ОТ БЪБРЕЦИ АМА ОТ ТЯХ МОЖЕ ДА ТЕ СЛОЖАТ НА ХЕМОДИАЛИЗА ТА НЕВЕРВАМ!!!СЪРЦЕ ИЛИ ИНСУЛТ!ЛОШОТО Е, ЧЕ Е ЕДИНСТВЕНО ДЕТЕ И НЯМА ДЕЦА!!! ТОВА Е БОЖИЕ НАКАЗАНИЕ ДА ТИ УМРЕ ЕДИНСТВЕНО ДЕТЕ БЕЗ ДЕЦА! НО СДЕЛКИТЕ С ДЯВОЛА ВИНАГИ ИМАТ ЦЕНА!
5
5
 
79
 
! Отговори
Манолски преди 6 години
Сигурно е адски кофти да надживееш децата си :( Няма смисъл да се вглеждаме в дългата божия ръка на възмездието, но следва да си зададем въпроса защо аджеба е цялата тази алчност и ненавист в обществото, когато всички сме преходни и ключа към щастието е извън властта, едрите капитали и силиконките. Ценете близките и малкото което имате. Понякога приятелско рамо, прегръдка от съпругата или 2 часа отдадени на хобито ви биха дали много повече от това което има Явор Нотев и Плевнята дето мрази Русия
4
3
 
36
 
! Отговори
Патриот преди 6 години
Искрени съболезнования :(
3
2
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Синят на заместник председателя"...Дори и скръбно съобщение не можете да напишете без грешки...Съболезнования!