Борисов поздрави работещите българи: Здраве, воля и успех!

Нарече ги "локомотивът на държавното развитие"
1 май 2017 16:51, Петя Славова
94
Борисов поздрави работещите българи: Здраве, воля и успех!
Снимка: архив, Булфото

Обръщам се към работещите българи с уважение и благодарност, поемайки ангажимент за сериозна държавна подкрепа към бизнеса и активните граждани. Това се посочва в поздравление на председателя на ГЕРБ Бойко Борисов по повод на Деня на труда - 1 май, публикувано на интернет страницата на партията.

По думите на Борисов работещите хора са локомотивът на държавното развитие, те създават силната икономика, която е определяща за високите доходи на всички граждани.

"Няма успешна държава без икономически постижения и добро образование. Развитата икономика и образованата нация са национални приоритети, за които ще работим неуморно", посочва Борисов.

"Трябва да обединим усилията си в името на общата цел - да изграждаме и развиваме по-добро бъдеще за нашите деца. България се нуждае от обединение, труд и просвета", посочва още той.

По случай празника Борисов пожелава здраве, силна воля и успех.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


94
Още по темата: Бойко Борисов1 май
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
3
 
4
 
! Отговори
eit преди 6 години
hm...otbor bg trudovi butovnuci, mnogo umreli i malko jivi...
52
1
 
29
 
! Отговори
АК-47 преди 6 години
Този човек не може ли да схване, че това изказване звучи изключително цинично. Ако го е направил неволно, означава, че изобщо, ама изобщо не знае, как живеят огромна част от българския народ, които работят и оцеляват. А живеят много малката част, така нареченият политически елит и олигарсите. Така че, работещите българи не му искаме нито поздравленията, нито управлението, особено със същите компроментирани министри.
51
1
 
19
 
! Отговори
Гнус преди 6 години
Ме е от теб, жалко човече!! Не се ли срамуваш да се редиш до хора, които живота си са дали за доброто на България и българският народ?! Н.А.Г.Л.Е.Ц!!!!
50
1
 
21
 
! Отговори
РАЗМИСЛИ и СТРАСТИ преди 6 години
А поздрави ли безработните благодарение на него?
49
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Поздравява ги но работещите го псуват и емигрират
48
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бобчооо! Бобчо! Като те кръстиха Бойко дали вашите подозираха чие хоро ще играеш и ще погубиш де що свърнеш! Еййй Бобчо, Бобчо! Нямаш хора Бобчооо! Нямаш! Лили те прецака, цъцъ те прецака, цецка те прецака ... Прецакан си! Бегай бързо на некой остров и спасявай внучето и магнолията. Народа е гладен сине! Глааааааадееееен! Мноооооогоооо гладен! Земай милиардите и бееегай! Подпис! Гладен съм! Мноооого гладен! Ако ми дадеш 1500 чисто при тия сметки, може и да не съм толкова гладен!
47
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ИСКАМ ДЕНОМИНАЦИЯ И НОВИ БАНКНОТИ:2 ЛЕВА - С ЛИКА НА ЛИЛИ5 ЛЕВА - С ЛИКА НА ГОРАН10 ЛЕВА - С ЛИКА НА ЦЕЦО И .....
46
2
 
11
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 6 години
ОСВЕН ДА ЗАВАЛЯТ ПАРИ ОТГОРЕ ДРУГО СПАСЕНИЕ НЕ ВИЖДАМ
45
2
 
19
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 6 години
С КОЙ ИСКА ДА СЕ ОБЕДИНЯВА ТОЗИ,С ТЕЗИ ДЕТО СА НА СОЦИАЛНИ ПОМОЩИ ИЛИ С ТЕЗИ ДЕТО ИЗБЯГАХА В ЧУЖБИНА
44
2
 
28
 
! Отговори
Възмутен преди 6 години
В качеството на какъв поздравява НАРОДА? Кой му разрешава да се обръща към хората? Може и да състави правителство, но още не е прието от Парламента. А гаврата с портретите на З.Стоянов и Ботев е отвратителна.
43
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не ми пожелавай здраве, ами го осигури! Стрес, ГМО, липса на .... Откъде пък и здраве?!
42
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бачкайте оФси,за да има за крадене от гусодата .....
41
2
 
10
 
! Отговори
ЛЕЛЕ преди 6 години
Я, ЯДОСАХ СЕ... АКО БЯХ ПРЕМИЕР ИЛИ ПОНЕ ФИНАНСОВ МИНИСТЪР И ЕВЕНТУАЛНО НЕ ЗАБРАВЯМ ЗА ХОРАТА, ТО ЩЯХ ДА ЗАКОВА:ВСЯКА ЗАПЛАТА НАД СРЕДНАТА ДА Е С 50% ДАНЪК- ТАКА КАТО Е В СКАНДИВСКИТЕ СТРАНИ!!!!!!!!
40
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма друга държава в света, където заплатите да са с размер 1:50........Накарай някой да ти го прочете на глас, та дано чуеш!
39
2
 
20
 
! Отговори
123 преди 6 години
Смешен плач, ако не беше трагичен. Нима през 2013 г. около България не вреше и кипеше. Тогава обаче беше нормално 300 дни хиляди хора безсмислено да протестират и всяват напрежение в страната. Тогава това се приемаше за нормално тъй като Герб беше в опозиция и за тях окупацията и протестите са мехлем за душата. Хората в Румъния, Унгария и др. страни протестират срещу конкретно нещо и когато проблема се реши не излизат на улицата. Ако БСП водеше преговори с ОП, какъв рев щеше да има в медиите.
38
3
 
17
 
! Отговори
Куха лейка преди 6 години
По случай деня на Труда, пожелавам на всички който работят за някой друг да Емигрират. Да оставим шефовете и тия в Парламента да работят и издържат Братята и Пенсионерите. Направете го поне за пет години. Честит Празник.
37
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Борисов, работещите българи са ГЛАДНИ!
36
1
 
31
 
! Отговори
ОНЗИ преди 6 години
Абе този мутраген къде се курдисал между тези велики българи - боже, гледай му мераците на този парфюмиран дрисък!?
35
1
 
17
 
! Отговори
345 преди 6 години
Медиите гърмят. Сега било ад по пътищата. При управлението на Герб ББ обясняваше, че българите имали пари и затова пътували. ББ живеел с 1000 лв. Кого лъжеш? Сега отново мултаци ще са в правителството. Къде са сега "умните и красивите" платени протестъри и оня Плевелниев, който заяви че законно избраното правителство не било негово? Именно той и ББ, които говорят за сигурност са тези, които разединяват. Ще има ли протести, когато се назначават в правителството хора работили в Мултигруп?
34
2
 
29
 
! Отговори
ОСТАВКА преди 6 години
ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА мутренското-фашисткото управление на Винету.....и затвор за огромните кражбииииии