Министрите в "Борисов" 3? Ще има изненади!

Патриотите доволни, разбрали се за екип с ГЕРБ
Обновена: 2 май 2017 18:51 | 2 май 2017 18:51, Веселина Йорданова
69
Министрите в "Борисов" 3? Ще има изненади!
Каракачанов и Сидеров са доволни от преговорите. Снимка: БТА

Изненади в състава на бъдещия кабинет "Борисов" 3 обеща съпредседателят на “Обединени патриоти“ Красимир Каракачанов.

Утре Бойко Борисов ще обяви състава на Министерския съвет, който ще бъде гласуван в парламента в четвъртък.

След днешните преговори с ГЕРБ за имената на министрите в правителството, Каракачанов коментира, че са успели да направят отбор, а Патриотите ще имат вицепремиер в кабинета. В последните две седмици обаче се тиражирали всевъзможни и по думите му произволни версии за състава на МС.

"Доволни сме, защото начинът, по който беше сформирана коалцията първо с програмата за управление, след това с коалиционното споразумение и най-накрая с персоналния състав, премина в един нормален диалог и разговор, а не в пазарлъци“, коментира Каракачанов. 
 
Той уточни, че няма да има партийни губернии, а баланс в новото правителство. 
 
Волен Сидеров каза, че съставът е изяснен и остава да се определят екипите. По думите му Патриотите не броят министерствата, които ще получат, защото искат да станат отбор с ГЕРБ. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Те тва е: Доволни са патриотите. Само не знаят ква балтия им е наточил БоКо. Виновни ще са Патриотите за провала на "Борисофф Тре"
17
3
 
9
 
! Отговори
Zalko za GERB преди 6 години
Porozanov vmesto da hodi na sud ste stava ministur, za tova li go kriha ot mediite.... Az glasuvah za GERB no ne za tozi prestupnik!
16
3
 
30
 
! Отговори
Огнян Минчев - цитат преди 6 години
Огнян Минчев - цитат Има три непреодолими препятсвия пред новия кабинет "Борисов 3" и те са: 1.Пословична некадърност.2.Некомпетентност .3.Връзкарство и рушветчийство.
15
2
 
27
 
! Отговори
Наивен преди 6 години
Каракачанов, след "минимална пенсия 300 лв.", май ще трябва да биеш отбой и за "Наборна редовна служба". Бойко май ще те подхлъзне като Министър на отбраната и ще ти гледа сеира. Няма страшно. Нали се договорихте за 4 годишен мандат! Малей, четири години на яслата. Другото дано се намести само.
14
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Smeshni jalki tolkoz.Vdigat bairyaka i duzpi na komuningite.
13
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Едно време разните му,,демократи" само, като видеха Сидеров и скачаха, като бик на червено, сега обаче са щастливи, мед им капе на сърце:,,Патриотът, господин Сидеров, ще прави коалиция с генерал Борисов, ах, колко мило !"...абе ,смешни и жалки сте !
12
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
волене лисане, не се ли наяде бе беля?
11
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Браво герои ей такива новини да има, много са важни държавните постове и повече полицаи трябат да заловят хората движещи се без свенетки. Това са най-големите престъпници и проблем в държавата павече асвалт тряба на народа и свенетки.
10
4
 
30
 
! Отговори
ХАХАХАХА..... преди 6 години
РАДВАЙТЕ СЕ ПАТРИОТИ ЗАЩОТО СТЕ ПРЕДАТЕЛИ ОТВСЯКЪДЕ ИЗЛЪГАХТЕ НИ ГОВОРИХТЕ ЕДНО А ПРАВИТЕ СЪВСЕМ ДРУГО А СЕГА СЕ РАДВАЙТЕ ЗАЩОТО НА ЕСЕН ИЛИ ЗИМАТА ЩЕ ИМА НОВИ ИЗБОРИ И НЯМА ДА ГЛАСУВАТ МНООГО ХОРА ЗА ВАС НЯМА ДА МИНЕТЕ 4% НЯМА ДА СТЕ И ДЕПУТАТИ
9
1
 
17
 
! Отговори
Бунапарт преди 6 години
Как е вьзможно и то в дьржава като в Бьлгария (хихи) Пуделчето да вьрти доволно опашка след като беше пьлен алтсайдер?Визирам ефендито! Но все пак стигнах до отговора че в Бьлгария чудесата с матреала който разполагаме се случват!
8
3
 
21
 
! Отговори
Ганчо преди 6 години
Парите, парите, истината са те. Договорката свърши започва тежкото. Максимален срок за живот на това правителство - една година. Пръв Сидеров ще си тръгне, няма да издържи на това да го мачкат и да му казват какво да говори. Останалите са мумии, които няма да говорят и ще стоят мирно. Хайде да е хаерлия и честито Ви министерски съвет от мумии.
7
4
 
21
 
! Отговори
/БЪЛГАРИН преди 6 години
До АнонименКАКВИ ПАТРИОТИ СА ТОВА---СЪГЛАСНИ С МНЕНИЕТО НА БОРИСОВ Т Е --БЕЗГЛАСНИ СА ТЕЖКО ИМ СЛЕД 3 МЕСЕЦА СА А У Т И ОТИВАТ НА *** НА *** ТАМ ИМ Е И МЯСТОТО
6
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ПАТРИОТ Христо Ботев Патриот е - душа дава за наука, за свобода; но не свойта душа, братя, а душата на народа! И секиму добро струва, само, знайте, за парата, като човек - що да прави? продава си и душата. И е добър християнин: не пропуща литургия; но и в черква затуй ходи, че черквата й търговия! И секиму добро струва, само, знайте, за парата, като човек - що да прави? залага си и жената. И е човек с добро сърце: не оставя сиромаси; но не той вас, братя, храни, и вий него със трудът си! И секиму добро струва, само, знайте, за парата,
5
15
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
При всички случаи е по-добре така да се прави коалиция, отколкото по схемата 3:5:8. Помните ли коалицията 3:5:8?
4
4
 
6
 
! Отговори
golfflag преди 6 години
nema da gi spasi...imat 2 sedmici da napraviat bg zaplati kato belgiiskite...ili shut ...
3
26
 
8
 
! Отговори
Браво! преди 6 години
Браво!Този път ген. Борисов надмина и най-хубавите ни очаквания за това как се водят преговори с коалиционни партньори и как се оформя коалиционно споразумение!Очертава се изключително силен екип! Много по-силно правителство дори от предишните две на ген. Борисов и най-вероятно най-доброто правителство в цялата история на България изобщо!Браво!
2
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да не би Боко да ги е назначил за секретарки какво изнанади да очакваме кой от вас ще е с поличка.
1
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това ли са патриотите дето ще ни спасят след участието си в 5 поредни предателски парламента ?