Отровиха кучето на Поли Генова: Молете се за моята Лана!

Певицата призова да не се разхождат четириноги в Южния парк
3 май 2017 17:30, Петя Славова
133
Отровиха кучето на Поли Генова: Молете се за моята Лана!
Поли Генова ходи навсякъде с домашния си любимец. Снимка: Facebook

Кучето на Поли Генова бе отровено в Южния парк в София. За това алармира самата певица, която написа на страницата си във Facebook: МОЛЯ ВИ, НЕ си разхождайте кучетата в Южния парк в София! Има ОТРОВА - и се молете за моята Лана - в момента се борим за нея... Благодаря ви".

Още по темата

Новината веднага предизвика възмущение и куп коментари. В социалната мрежа хората обсъждаха, че подобен акт е осъдителен.

"Май ще трябва призив и деца да не се разхождат там. Достъпното за куче, обикновено е достъпно и за дете", написа един от потребителите във Facebook.

Преди два месеца стопани на кучета в столичния квартал "Младост" също проплакаха след като се разделиха с домашните си любимци.

Подобни случаи имаше и в Борисовата градина, както и в други български градове. Стана ясно и, че отровите са опасни за хората, но до този момент няма арестувани за последните случаи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


133
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
92
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тези , който пишат , че кучетата са миризливи животни и , че ние сме виновни , че сме си пускали кучетата са безчувствени *** , който само се чудят кой да съдят. Вие не се бъркайте в живота на другите хора , а си гледахте своя! Защото вие не сте минали през пътя на Поли Генова и не знаете какво е кучето ви да е на системи!
91
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вие които говорите много лошо за Поли Генова и нейното куче Лана сте ***,*** и много гадни(противни).
90
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Голямата част от кучкарите са като *** - иска да имат много права, но не и за задължения. Всеки кучкар е длъжен да разхожда кучето с повод и да чисти след него, но сигурно само 5% са тези, които го правят.
89
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А ако друг ден кучето на тая има диария, пак ли ще дава съвети по мрежата?
88
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
67,защо само кучета и котки е твоят приоритет?Има още животни на тази планета,не само тези,противните,с миризливите уста.Както написа един човек,това не са и най-умните животни,напротив!Кучетата са доста ***.И много се дразня,когато ги възвеличават.Нищо против,но не ги натрапвайте на хората,има обратен ефект.Мислете малко!От друга страна,едва ли отровата е била за него,явно е била за някое бездомно,което кучелюбите не са си прибрали.Затова ще страдат и домашните.
87
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
50 анонимен,не искам кучета до мене.Това,че вие мислите,че мястото на това животнои е до човека,е ваш проблем,но не го натрапвайте на останалите.Не обичам тези гадН.И животни и не ги искам до мен-вонят,а най-вече устите им.Тази е луда,за да го доближи до нея така.
86
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Престанете да спекулирате с децата!Длъжни сте всяка секунда да ги гледате.Както и кучетата си.Светът не е длъжен на никой.Ако не можете да гледате дете,куче или каквото и да е,просто не вземайте и не се размножавайте.Не може да го пуснеш,да смучеш цигарата и да цъкаш на таблета.Едното и другото са отговорност,и както виждам,някои не се справят добре с това.Не всеки обича децата или кучетата.
85
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не мога да се радвам,ако някой отрови животното на друг.Но това вече на нищо не прилича.Възвеличиха тези,противни животни,сякаш са богоизбрани.А са просто един миризлив ***.Моля,не ни натрапвайте любовта си към тях,ние не сме длъжни.
84
4
 
4
 
! Отговори
Тман преди 6 години
отново чета хейтващи коментари, как кучето трябвало да бъде на каишка, със намордник..... само така можело да се сравим със кучкарите... АЙ УТРЕ КАТО СИ РАЗХОЖДАТЕ ДЕЦАТА ВЪВ ПАРКА, И КАТО НАМЕРЯТ МЪРТВИ КАТЕРИЦИ ПТИЦИ И ДРУГИ ЖИВОТНИ, ИМ ОБЯСНЕТЕ, ЧЕ ТАКА СЕ СПРАВЯТЕ СЪС КУЧКАРИТЕ
83
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Стига вече с тия кучета, бе. Кучешка нация
82
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тази съвсем е изкукала, да се молим за куче !?Ако беше както е редно с намордник, нямаше да се отрови.
81
6
 
11
 
! Отговори
Пешо преди 6 години
Съществото, разхвърляло отровата, не заслужава да живее. Директно куршум в главата за такива изверги.
80
2
 
11
 
! Отговори
factotum преди 6 години
Как може да се радвате на някъв изверг дето хвърля отрова в паркове. Не е истина!
79
5
 
4
 
! Отговори
Бау бау преди 6 години
До 100:Ами като няма друг...
78
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До РеалистЕ това ли е начина ?
77
4
 
8
 
! Отговори
Шегечка преди 6 години
До Анонимен 85 Ало , тук става въпрос за кучето на Поли , а не за бомбите на САЩ в Сърбия.Не компютри , а компоти бе.
76
20
 
19
 
! Отговори
Реалист преди 6 години
Ааа,значи имало надежден начин в парковете да няма кучета.Парковете са за хората.
75
5
 
7
 
! Отговори
Правоглед преди 6 години
Алоооо правопис на снимката любимеца и е в чантата. Махмурлия си още.
74
5
 
13
 
! Отговори
правопис преди 6 години
цитирам "отровиха любимеца на Поли " Надпис под снимката "Поли с любимеца си " на самата снимка любимеца на Поли с брада и папионка
73
23
 
23
 
! Отговори
само ГЕРБ преди 6 години
Лечението за кучкарите е следното: данъци, такси и глоби. Данък за куче 8000 лв. годишно, такса за разхождане в парка 50 лв на разходка, глоба за лай(шум), липса на намордник и каишка и непочистване на екскременти 250 лв. Даже трябва да се въведе и екотакса и акциз за всяко домашно куче от порядъка на 1500 лв. годишно, а също и да се следи движението на кучето чрез имплантирано GPS устройство и да се заплаща и такса за изминато разстояние. "Бойко 3" ще го направи!