Отровиха кучето на Поли Генова: Молете се за моята Лана!

Певицата призова да не се разхождат четириноги в Южния парк
3 май 2017 17:30, Петя Славова
133
Отровиха кучето на Поли Генова: Молете се за моята Лана!
Поли Генова ходи навсякъде с домашния си любимец. Снимка: Facebook

Кучето на Поли Генова бе отровено в Южния парк в София. За това алармира самата певица, която написа на страницата си във Facebook: МОЛЯ ВИ, НЕ си разхождайте кучетата в Южния парк в София! Има ОТРОВА - и се молете за моята Лана - в момента се борим за нея... Благодаря ви".

Още по темата

Новината веднага предизвика възмущение и куп коментари. В социалната мрежа хората обсъждаха, че подобен акт е осъдителен.

"Май ще трябва призив и деца да не се разхождат там. Достъпното за куче, обикновено е достъпно и за дете", написа един от потребителите във Facebook.

Преди два месеца стопани на кучета в столичния квартал "Младост" също проплакаха след като се разделиха с домашните си любимци.

Подобни случаи имаше и в Борисовата градина, както и в други български градове. Стана ясно и, че отровите са опасни за хората, но до този момент няма арестувани за последните случаи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


133
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
72
15
 
15
 
! Отговори
До 89 преди 6 години
Живеем в свят, където хората отнемат правото на всички други видове да съществуват; свят, в който населението се удвоява на всеки пет десетилетия; свят, в който хората скоро ще са по-многобройни и от ***. Дреме ми на фара за атентатите, жертвите на глада и геноцида. Много по-свидно ми е кучето на Поли. Съжалявам, ако позицията ми накърнява достойнството ти, но така или иначе хуманитарните драми не са ми много интересни.
71
14
 
42
 
! Отговори
до кучкарите преди 6 години
Разхождайте ги на каишки като в цивилизованите държави и няма да имате такива проблеми. Ако не ги разхождате на каишки, поне ги разхождайте из безлюдни места. Ако не можете да направите поне едното от тези две неща, значи не заслужавате да имате животинче. А съм сигурен, че в 99% от случаите не им обирате екскрементите, както трябва да правите от хигиенична гледна точка.
70
14
 
7
 
! Отговори
АХИЛ АЛЕКСИДИ ПЛАТОН преди 6 години
ЮГА Е ПО СИЛЕН,ПО КРАСИВ, ПО ТОПЪЛ, ПО ЖИВ, И ПО ВАЖЕН ОТ ГАДНИЯ, СТУДЕН И *** СЕВЕР.НА ЮГ Е ВЕЛИКА ГЪРЦИЯ, С КЛЮЧОВО СТРАТЕГИЧЕСКО И ГЕОПОЛИТИЧЕСКО СВЕТОВНО ЗНАЧЕНИЕ .ГРЪЦКАТА ГРАНИЦА ТРЯБВА ДА Е НА ИХТИМАНСКИ ПРОХОД (ТРАИАНОС ПОРТАС), И ДО СТАРА БЛАНИНА (ХАИМОС ВУНО) .
69
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В северозападна България одавна я тровят с химическо оръжие още от 1999 от "умните" бомби с обеднен уран на Сащ!Ама нали Герб ги интересува югозапада и големите градове,щото на северозапад нямат гласове и то с право!Няма и да имат ,А и Гроб скоро няма да ги има,в ада да горят начело с *** к***ле Б..Б.
68
6
 
13
 
! Отговори
men преди 6 години
едва ли някой е взел на прицел домашните любимци ама приятелите на животните като развъждат бездомните *** е нормално някой да вземе мерки самосиндикално. да жестоко е но трябва да се изчистят един път за винаги. останалите с чип и който го захвърли да си носи последствията. освен това днк проби и тези дето си пускат псетата да олабят жилата с бездомни и те да си плащат като попове.
67
8
 
22
 
! Отговори
До Мравка преди 6 години
Много си прав човече!Занимават ни с глупости!Народа за пореден път избра един престъпник!Турски тирове ни избиват по пътищата,а тук ни занимават с прищевките на "хайлайфа"в БГ!Народе осъзнах се!
66
15
 
15
 
! Отговори
Ела де преди 6 години
Смел зад монитора, иначе пълен с комплекси.Кучето ми има повече ваксини , интелект и възпитание от теб. Спорно е кой е по-мръсен. А намордник трябва и за простаци като теб. Но пак да се върнем да думата, дай си адреса да дойда да ме тричаш.
65
4
 
18
 
! Отговори
отвратен преди 6 години
В България се раждат най-умните, най-талантливите , но и най-простите и най-лошите хора. Страна на противоположности.
64
14
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До KyчемpaзАлооо, специалистчето, вземи да прочетеш ти закона, че малко се изложи. Намордниците са задължителни за агресивни кучета, а не за всяко. И в допълнение, когато се реши проблемът с бездомните кучета, тогава ще си сложа намордник на моето, но не да го нападат 3 озверели от глад животни (за което нямат вина) и да не може да се защити. Хайде сега ходи да пасеш малко отрова да се успокоиш.
63
16
 
16
 
! Отговори
Kyчемpaз преди 6 години
Ако си разхождате мpъъсните диви зверове с намордници, каквото е официалното изискване на закона, няма да могат да изядат нещо и да се отровят, нали????Хайде първо се научете вие да спазвате законите на държавата и после изисквайте мерки срещу използването на отрови на обществени места.Ако всички кучколюби си разхождат зверовете с намордник и на каишка, няма да има и отрови, чисто и просто като къпан кучколюб е това!
62
11
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
когато институциите не действат а кучегледащите правят каквото си искат и пречат на останалите хора,тогава останалите хора предприемат мерки,въпреки,че мерките са вероятно срещу бездомни поми яри не е изключено да са и срещу застрашаващи породи пуснати свободно да тичат и да застрашават гражданите
61
7
 
17
 
! Отговори
До 67: преди 6 години
Всички които убиват кучета и котки...=========Ти откога стана говорител на Господ?И ако си наистина Негов говорител можеш ли да твърдиш същото и за съучастниците в убийство? Я кажи какво хапна днес - имаше ли крехко месце? С какво едно пpace, крава, агънце, яре или риба имат по-малко право на живот от кучетата? Виждал ли си как се гърче рибата когато я изкарат от водата?Знаеш ли колко интелигентни мишки за избити за да правят опити с лекарства, които гългаш? Защо мишките имат по-малко права
60
5
 
6
 
! Отговори
спам преди 6 години
Много нехора *** драскат тук. Довиждане.
59
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тая Поли освен че е бездарна прави впечатление и на доста имбецилна и извратена.
58
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това с папионката синът ли й е, любовникът или хо-мо-разводачът, тръгнал да я води на лейсбоу-парти.
57
25
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всички които убиват кучета и котки, Господ да го върне на децата им! И те да се гърчат в същата агония! Няма празно пространство в природата. На всяко действие има противодействие. Разбрахте ли убийци? Бъдете проклети!
56
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Толкова коментари за някакъв си по-мия-р на някаква *** селска кифла.Ами елате на нашата улица - Парчевич, сутрин има поне около 20 помияра и 30 клошара, които ровят по контейнерите за сме-т.
55
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това изроденото нещо до нея какво е ?
54
4
 
10
 
! Отговори
TURK преди 6 години
ВЕРНО БЕ,КУЧЕТО ИМА ЧЕРВЕНА ПАПИЙОНКА-Е *** ГРОЗНОТО КУЧЕ С ЧЕРВЕНА ПАПИЙОНКА
53
4
 
13
 
! Отговори
антифриз в салама преди 6 години
Мястото на кучетата е в двора на къщата.Вътре може да влиза само котката и/или коня (това важи за нашите братя ромите).