Отровиха кучето на Поли Генова: Молете се за моята Лана!

Певицата призова да не се разхождат четириноги в Южния парк
3 май 2017 17:30, Петя Славова
133
Отровиха кучето на Поли Генова: Молете се за моята Лана!
Поли Генова ходи навсякъде с домашния си любимец. Снимка: Facebook

Кучето на Поли Генова бе отровено в Южния парк в София. За това алармира самата певица, която написа на страницата си във Facebook: МОЛЯ ВИ, НЕ си разхождайте кучетата в Южния парк в София! Има ОТРОВА - и се молете за моята Лана - в момента се борим за нея... Благодаря ви".

Още по темата

Новината веднага предизвика възмущение и куп коментари. В социалната мрежа хората обсъждаха, че подобен акт е осъдителен.

"Май ще трябва призив и деца да не се разхождат там. Достъпното за куче, обикновено е достъпно и за дете", написа един от потребителите във Facebook.

Преди два месеца стопани на кучета в столичния квартал "Младост" също проплакаха след като се разделиха с домашните си любимци.

Подобни случаи имаше и в Борисовата градина, както и в други български градове. Стана ясно и, че отровите са опасни за хората, но до този момент няма арестувани за последните случаи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


133
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
4
 
4
 
! Отговори
Ха преди 6 години
А това къде си и случило? Щото помня как беше специално дошла в БГ за някакъв концерт. Може тези злодеи да не са българи. И не четох статията....
31
4
 
5
 
! Отговори
? преди 6 години
А кой е този ... хайде, да кажем младеж редом с Поли и Лана?
30
4
 
3
 
! Отговори
До 28 преди 6 години
Докато един ден не се изненадаш, че в рутината си забравил да хвърлиш бутилката или си я зарязал на неподходящото място. Тогава лично ще имаш възможността да разбереш дали има или няма опасност...
29
4
 
19
 
! Отговори
Опечален преди 6 години
Ама тва е Рафи, не е куче!
28
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Опечален
27
12
 
37
 
! Отговори
абсурдистан преди 6 години
Аууу - Ужаст - национален траур ! Аз пък ще се моля за здравето на хилядите Гладни и Болни Български деца !Коя е пък поли -смешница -клоун ,некадърница
26
10
 
28
 
! Отговори
Светльо преди 6 години
Щом искъш да гледаш куче то поне го нахрави .А не да яаде на улицата каквото му попадне .А ти каде беше когато то се тровеше.Защо не му издърпа каишката зада не яаде от глад каквото му поадне на улицата.Или ти го разхождаш без каишка и намордник та ти направо си го убила .
25
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ама то наистина много кучета бе
24
8
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кучето от коя религия е? - че да не се молим на погрешния бог.
23
14
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Парка е за хора, не за кучета.
22
14
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
100 грама чист син атифриз напоен в кучешка хана е достатъчен за всеки ***. И няма никаква опасност за деца и хора естесвено.
21
4
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Куче на каишка и с намордник трудно би се отровило. Или с поне едно от двете.
20
13
 
13
 
! Отговори
Лора преди 6 години
До Анонимен 23Аз имам и деца, освен кучето и отлично се грижа за всички. Не пожелавайте лошо на другите, защото може да се върне на Вас
19
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 19За разлика от кучетата, хората сами са виновни за проблемите си. По-умните ги решават, по-простите и ограничени, както и тези фокусирани в това да се оплакват, вместо да търсят решения, страдат и правят зли изказвания, като търсят вината винаги извън себе си. Кучетата не са виновни за нищо. Хората са тези, които създават проблемите.
18
11
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Лора, вземете си граматиката и си я наместете на коМфортно място за вас, това няма да промени факта, че кучетата ви ще умират ядейки отрвои по-парковете, понеже сте неспособни да се грижите за деца и затова развъждате кучета. Айде със здраве.
17
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
18 анонимния, погледни себе си преди да обиждаш останалите. Това, че ти поставяш кучетата пред хората не те прави по-добър от останалите, напровтив, говори лошо за теб. Докато хората не са добре, няма как да очакваш някой да го е грижа за кучетата, всеки има приоритети. Но пък, ако не го разбираш и да ти говоря до сутринта няма да вденеш
16
16
 
10
 
! Отговори
Лора преди 6 години
До Аман!Защо тровят кучетата. Да отровят стопаниет им. Кучетет не се рахождат сами, нали така. Аз живея до парк, в който има оградено място за кучета и там си водя кучето. На никой не пречи. Когато има недовлни, трябва да се търсят варианти, които да са удобни на всички, а не да се убива.
15
31
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Колко *** и зъл народ пише тук. Неграмотни, озлобени малки хора, на които всичко им пречи - кучетата, ***, мигрантите, Бойко Борисов. Ако в статията куче беше заменено с *** или мигрант, реакциите щяха да са същите. От егоизъм и тесногръдие не им остава да направят нещо позитивно, за това са все страдалци и нещастни.
14
11
 
37
 
! Отговори
Аман! преди 6 години
До Лора Елате да живеете до парка и да видите за какво става дума-повече кучета от хора, а през зимата акитата на кучета са като рози! Прелест!Дишаш и се наслаждаваш....
13
32
 
17
 
! Отговори
Лора преди 6 години
До Анонимен 8Казва се коМфорт, не конфорт.Нормално е неграмотните, вероятно провинциални елементи като Вас да правят подробни изказвания. Кучето винаги е живяло с човека и деляло дома с него. Нормално е хоарата да разхождат кучетата си в парка, където се разхождат и отпочиват и те. Грижата за животно възитава отговорност и уважение в децата. Дребни егоистични душици като Вас е добре да разширят мирогледа и разбиранията си да бъдат по толерантни.