Политиците се самозабравиха... Слави тръгва към НС-то

Извървял всички законови стъпки, но желанието за власт било по-силно
Обновена: 4 май 2017 13:42 | 4 май 2017 13:15,
267
Политиците се самозабравиха... Слави тръгва към НС-то
Снимка: Олег Попов / Dnes.bg

Българският политически елит се е самозабравил, а Слави Трифонов отива да търси правата си пред Парламента. Това става ясно от негово писмо до медиите.

"Срамувам се, че допуснахме да се получи така - шепа хора да се смятат за богоизбрани и да не се съобразяват със законния си началник – българския народ", пише Трифонов.

Още по темата

Той припомня отново, че 3,5 млн. българи са участвали на референдума, организиран от него и екипа му, като 2,5 млн. от тях са гласували с положителен отговор на зададените в него въпроси.

"Като един от тези хора, извървях всички законови стъпки, въпреки пречките, за да се приеме решението на гласувалите на референдума. Но явно желанието за власт е по-силно. И от морала, и от законите", пише Трифонов и допълва, че отива да търси правата си пред Парламента.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


267
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
186
12
 
23
 
! Отговори
Референдума-отсвирен преди 6 години
Депутатите пуснаха референдума на чалгаджиите на Слави по наклона на бобслея, т.е. го отсвириха. В крайна сметка ЦИК и съдът решиха, че референдума на учиндолския умник е само пожелателен , а не задължителен поради липса на достатъчен брой гласове. Това са законите на България. Какво му остава на дългия клоун Славчо да организира нов референдум като убеди повече хора да гласуват Да му пожелаем успех.
185
16
 
19
 
! Отговори
Стършел преди 6 години
Единствената цел на Трифонов е да отклонява вниманието, защото самата Корнелия Нинова се похвали за срещите си с него в офиса на Гергов в ЦУМ .... за това реве Учиндолския "борец за правата на хората".
184
19
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И чалгаджията ще става политик. Боже пази България.
183
14
 
27
 
! Отговори
Весо преди 6 години
Никой не ви пита дали харесвате​ Слави.Той е прав 100процента и казва голата истина.Индианците, водени от своя вожд Винету не обичат истината,а само критикуват безпричинно.
182
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В РАЗВИТИТЕ СТРАНИ ВЕЧЕ МАСОВО НАВЛИЗАТ РОБОТИТЕ. ВРЕМЕ Е И ТУК ДА СТАНЕ ТОВА. ТЪКМО ЩЕ СЕ ОСВОБОДЯТ ПОВЕЧЕ ПРОТЕСТЪРИ.А КАКВО ЛИ ЩЕ СТАНЕ, АКО СЕ ПРОИЗВЕДАТ РОБОТИ - ПРОТЕСТЪРИ. ТЕ И ЖИВИТЕ ПРОТЕСТЪРИ СА КАТО РОБОТИ, АМА ДРУГО СИ Е ИСТИНСКИЯ РОБОТ.
181
7
 
11
 
! Отговори
Славчо, Славченце, преди 6 години
Явно череши за 50лв/кг за теб не са проблем, щом т.нар. референдум ти е най-важното нещо! А ДРУГИТЕ, ония които ПОДВЕДЕ с тоя псевдореферендум имат др. проблеми, ама те са далеч от джоба ти! А сега да видим ЗАЩО само с това се занимаваш? Да питам ли #КОЙ те ръчка за тия представления???
180
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Добре де... Аз едно не мога да разбера. Всички знаем как "умните и красивите" протестираха Волен Сидеров, когато нахлу в НАТФИЗ и искаше да им преподава, каква омраза беше, как щяха да го съдят и прочие театралности. Сега, когато е в управлението - забележете, всички си траят. Няма кой да плаща на протестърите ли, щото Бойко е във властта сега хахаха, ей, омръзна ми от художествени постановки.
179
2
 
22
 
! Отговори
Тинев преди 6 години
Жалкото е, че при българина: ЕДИН негодува ПЕТДЕСЕТ са сеирджии!
178
25
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само ГЕРБ се съобразяват с волята на народа и няма да се отметнат от това-ще гласуват за въвеждане на мажоритарна изборна система, според волята на народа от Референдума.Голям цирк ще е да гледаме как ще го усукват БСП,ДПС,Патриоти,Марешки,които не искат да се съобразят с волята на Народа. Предлагам поименно гласуване и директно излъчване от БНТ.Да се запечата истината за поколенията,че лакърдиите на политиците,че служат на народа са лъжа.
177
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Уф, гози дъжд, сега ли намери да завали. Явно Бойко го е поръчал от " началника "
176
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
НАМЕРИХА ЧЕТВЪРТА БОМБА.ПЕТАТА СИГУРНО ЩЕ ГРЪМНЕ.АХ ТЕЗИ НЕКАЧЕСТВЕНИ АМЕРИКАНСКИ БОМБИ
175
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
НАЙ-ПОСЛЕ СЕ РАЗБРА КОЙ ПИШЕШЕ ТУК " пред парламента на 4 май в 4,15 ч."БАЛЪЦИТЕ СА МАЛКО ВЕЧЕ, ЕДВА ЛИ ЩЕ СЕ НАМЕРИ НОРМАЛЕН ЧОВЕК ДА ОБСЛУЖИ ЛИЧНИТЕ ЩЕНИЯ НА СЛАВИ ТРИФОНОВ, МАСКИРАНИ КАТО "ВОЛЯТА НА НАРОДА".толкова е изтъркана тази фраза
174
7
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това беше един от многото протести които предстоят,днес бяха малко хора но хубавото на този протест е ,че той със всеки ден ще набира енергия и все пак аз не разбирам българите,трябваше да излязат днес и да си потърсят правата а те чакат Слави да им свърши работата
173
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Днес сутринта бе намерена най-голямата бомба до блок 243 в квартал Тракия .Това бе бомба номер 4 в последстви сапиорите намериха и бомба номер 5 по-малка .Бомбите са отнесени от воените за обезвреждане до 12 ,30 днес .Раьона беше отцепен от полиция и военни отново .Вероятно има и други бомби по-надълбоко но кой го интерисува това .
172
31
 
20
 
! Отговори
Просто и ясно преди 6 години
По-добре ГЕРБ и патриотите, отколкото БСП и турците...
171
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
явно много го е закъсал с рейтинга, ползва похватите на ранната Лейди гага и Азист...
170
14
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ДО ХАМСТЕРГЕРБ ИСКА СТАБИЛНОСТ И НЯМА ИШНТЕРЕС ОТ ТОВА ПЛОЩАДНО ШОУ.НА СЛАВИ СКОРО ЩЕ МУ ВЪРЖАТ ШНУРА ОТ ТАМ, ОТКЪДЕТО ГИ ПРАВЯТ ТЕЗИ РАБОТИ.
169
8
 
10
 
! Отговори
Политиците се самоза преди 6 години
Слави - също!
168
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Щоуто е там, ама балерините ги няма.И онази с голите ци ци още не дошла, пазари се за хонорара
167
11
 
13
 
! Отговори
Гражданин преди 6 години
Я па тоя! Щом и този *** се пише за политик и настоява "държваен " акъл да дава - втасахме я! Абе,ей,я си гледай предаването,че вече е взело-дало и скоро ще останеш без публика ,а и е време да го снемат наистина- все пак не си Тодор Колев - радвай,се ,че все още те излъчват ха-ха-ха!Какви ли не безобразия стават у нас,че и още едно?!