Тотомилионерът към жена си: Бабо, шестиците дойдоха у нас!

Сега вече всичко ще се оправи, смята 78-годишният Тодор от Съединение
26
Тотомилионерът към жена си: Бабо, шестиците дойдоха у нас!
Снимка: Спорт Тото

Сега вече всичко ще се оправи! Това е надеждата и прогнозата на 78-годишния Тодор Крантов от Съединение, който стана тотомилионер, след като спечели 8 милиона лева от тотото.

"Все още не мога да се осъзная", призна той в предаването "120 минути" по bTV.

Още по темата
Мъжът разказа, че близо 40 години е работил, а сега пенсията му е 300 лева. Заедно със съпругата му живеят с 450 лв. на месец.

"Започна тотото, започнах да пиша. На четвъртото число си казах: „Горе-долу четворка – бива". На шестото извиках: "Бабо, шестиците дойдоха у нас, спечелих! А тя: „Стига си прави майтапа, не се шегувай! Това беше", разказа щастливецът в предаването.

Той призна, че от 30 години играе с едни и същи числа. От тотото обаче е печелил само четворки, но те били "дребна работа".

Заради скромните си доходи двамата със съпругата си са ходили най-много до морето. През годините обаче не успели да спестят никакви пари.

Днес щастливите съпрузи все още не са решили какво да правят с парите. Но на първо място Тодор си мечтае само едно – да бъде здрав.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още по темата: тотоТодор Крантов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
9
 
39
 
! Отговори
До 2 преди 6 години
Този виц е лекинко демоде !Навън е 21 век !Хю Хефнър ...да ти говори нещо ?!?
2
7
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да е жив и здрав човека, (нищо лично), което ще кажа. ама имаше един виц от соца. един на 65 години спечелил 20 бинки от тотото. и като го попитали какво ще прави с тези пари, той отговорил - ще построя обществена тоалетна да ми пикаят на късмета. ама нейсе, квото такова. живи и здрави. тоя чиче освен да раздава на децата и внуците, друго няма какво да прави с тези пари.
1
2
 
88
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Понякога парите отиват на точното място !Понякога !!!!Да са много здрави и да се наслаждават на живота !!Браво!!!