Бащата на изчезналия Ивелин: Беше затворен, притеснен!

Момчето било забелязано в близост до село Чокманово
10 май 2017 09:45, Петя Славова
16
Бащата на изчезналия Ивелин: Беше затворен, притеснен!
Снимка: bTV

Все още няма следа от изчезналия 20-годишен Ивелин Узунов, който изчезна мистериозно на 5 май в района на родопското село Смилян.

Вчера беше подаден сигнал, че е забелязан в близост до село Чокманово. Следовото куче, което бе включено в издирвателната акция, намери негова следа в района.

Още по темата

Заради лошото време обаче издирването бе прекратено. Днес групите отново ще тръгнат из района. Надеждата на близките на Ивелин е, че той е успял да намери заслон, където да се скрие от лошото време.

Бащата на Ивелин сподели пред Нова тв, че той не е имал видима причина да избяга от вкъщи. Допълва, че в последно време е бил малко затворен и притеснен. От разговорите с него обаче не е споделял нещо, което да навежда бащата на мисълта, че може да избяга и да се скрие умишлено.

Също така той обясни, че синът му не е имал приятелско обкръжение, а е излизал предимно с братовчеди. Бил толкова затворен, че не би си поискал вода или храна от непознати.

В търсенето и до днес помагат десетки доброволци, гранични полицаи и близки. Родителите на Ивелин са разделени от години. Майка му живее в София и чака информация всеки ден как върви издирването на детето й.


16
Още по темата: РодопиИвелин Узунов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ОБИЧАЙТЕ ДЕЦАТА СИ. КАЗВАЙТЕ ИМ ГО ВСЕКИ ДЕН, НЕ ОСТАВЯЙТЕ НИЩО НЕ ИЗЯСНЕНО. ДАНО МОМЧЕТО СЕ ВЪРНЕ, ДАНО ДА ГО НАМЕРЯТ. НИЩО И НИКОЙ НЕ ЗАСЛУЖАВА ТАКОВА НАКАЗАНИЕ, КАТО ТОВА НА РОДИТЕЛИТЕ НА ИЗЧЕЗНАЛОТО ДЕТЕ. НАДЕЖДАТА НИКОГА НЕ УМИРА.
14
3
 
1
 
! Отговори
123456 преди 1 година
Пак до всички
Е :Пътят за ада е застлан с добри намерения./германска поговорка/ Писнало му е от всичкото това малоумие и търси ... предполага какво?А Вие защо и за какво го дъвчете?
Нещо всички май са с гузна съвест?
13
1
 
11
 
! Отговори
no name преди 1 година
Защо се чудите, че баща му го търси? Какво като е на 20 г.? Да, може да ходи когато и където поиска, но не е нормално да не се обади на близки и роднини и просто да драсне нанякъде. Най-вероятно не казват цялата информация и има и други фактори за които не знаем. Но всеки нормален човек ще се обади (на гадже, съпруг/а, родител или друг човек с който живее или е от най-близкото му обкръжение), ако ще пътува или заминава някъде, няма просто да изчезне с дни, без значение на колко е години.
12
0
 
3
 
! Отговори
123456 преди 1 година
Я погледнете колко сте.Друго занимание нямате ли?Или сте изкукали топтан всичките?
11
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Точно такива обсебващи родители правят децата си затворени и асоциални, с цел завинаги да са зависими от тях. Ако това са ти "близките хора" по- добре да ги нямаш.
10
4
 
6
 
! Отговори
Важното е, че е жив преди 1 година
и здрав и никой не упражнява насилие над него.
Но!
Ами ако после това момче осъди държавата в Страсбург затова, че го преследва полиция с куче и без негово разрешение медиите непрекъснато уведомяват цяла България къде и кога е бил видян? И всички ще плащаме сумата, която бъде отсъдена като обезщетение.
Може да има някаква лична причина да е там и да не иска това да се огласява.
9
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Близките щяха да са в правото си да изискват издирване, ако беше изчезнал без следа и повече никой не го беше видял. Или ако имаше индикации, че насила е заведен някъде.

Ако направим изводи от това, което ни съобщават, какво излиза?
1. Мама и татко държат да върнат у дома млад мъж, който е решил за известно време да иде някъде.
2. Къде е гаранцията, че младежът няма да заведе дело с обвинение, че е преследван? Защо го дири полиция с куче, след като е ясно, че е жив и здрав и е на свобода?
8
1
 
6
 
! Отговори
??? преди 1 година
Дали ни казват всичко?
В никой от материалите относно този случай не видях да се казва, че момчето има ментални проблеми. Ако е нормален млад човек и по своя воля е решил да отиде някъде, защо тогава гранична полиция, следово куче и доброволци са по петите му?
От публикациите стана ясно, че са го видели да се качва в кола, никой не го е качил там насила.
После чрез фотокапан е заснето, че жив и здрав да върви нанякъде.
После жена го видяла, никой не го е влачил насила.
Дали бащата крие нещо?
7
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До #6

Стига си я пробутвал тази глупост под всяка тема за изчезнал младеж! Ако ти нямаш близки хора, които да ги е грижа за теб, останалите са с повече късмет.
6
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Става дума за 20 годишен мъж , а текста е като за 10 годишно момченце! Нормално е да ти дотегне да живееш като дете и да избягаш , трябвало е да го направи по- рано.
5
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Щом не е под запрещение да си се търси сам !!!
4
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Щом не е под запрещение да се търси сам!
3
5
 
14
 
! Отговори
Д преди 1 година
каква е тази майка , да чака и да спи спокойно хората и търсят детето
2
1
 
17
 
! Отговори
Момо преди 1 година
На 20 години е. Ако не иска да бъде намерен няма да го намерите!
Или ще се върне или няма...
1
4
 
41
 
! Отговори
Ели преди 1 година
Последното изречение ме уби! Как така майката е в София, бе???!!! Първа трябва да е там и да си търси детето! Eгaти майката, честно!