Най-голямото изпитание? Цвети – възстановена и обичаща!

Гимнастичката не коментира отношенията си с момичетата от ансамбъла
10 май 2017 16:00,
113
Най-голямото изпитание? Цвети – възстановена и обичаща!
Снимка: Umbrella bar Magazine

Национална, европейска и световна шампионка - Цвети Стоянова е завоювала не една и две титли.

След като обаче миналата година претърпя инцидент и падна от 6-ия етаж на жилищна сграда – месеци наред бе прикована на легло.

Днес обаче е съвсем ново момиче. Чувства се себе си, повече от всякога, заобиколена от правилните хора, обичана от нейното момче, правеща това, което я кара да се чувства щастлива и удовлетворена от живота, разказва гимнастичката пред "Umbrella bar magazine".

Още по темата

Докато се състезавала посвещавала всяка победа на майка си. На нея тя дължи и фактът, че е жива.

"Определено нямам друго обяснение, освен нейната намеса. Наистина бях между живота и смъртта и в момента на падане, и по време на възстановяването ми, когато бях дотолкова зле, че не пускаха никой външен човек, за да не внесат микроби, които да са фатални за мен. Цялата бях в тръбички, изолирана в стъклена, стерилна стая. Бях неадекватна от медикаментите, които съм приемала. Стопих се с 20 килограма, от 55 до 35 килограма. Толкова бях изтощена, че не можех да комуникирам с близките си", споделя Стоянова.

Не това е обаче е най-трудният момент в живота й: "Много хора смятат, че това е било най-тежкото нещо, което ми се е случвало, но ако трябва да сравнявам трагедиите в живота си, съвсем не е най-тежкото. Освен майка си, която загубих едва на 10 години, след това почина и дядо ми, който ми беше като баща. Той ме отгледа заедно с баба ми. Много голяма загуба беше това за мен, бях на 17. Като най-тежък обаче, бих нарекла момента, в който брат ми имаше сериозни здравословни проблеми".

Бившата национална състезателка по художествена гимнастика обаче не коментира подробно отношенията си с момичетата от ансамбъла.

В момента тя се е отдала на ежедневните рехабилитационни процедури, тъй като има все още силна болка в гърба, която е нормално да изпитва на този етап, имайки предвид множеството пирони, които има в гръбнака. Не може да движи и левия си крак, и най-вероятно това ще остане завинаги, тъй като има засегнат нерв на гръбнака.

Това обаче не й пречи да живее пълноценно, да подкрепя любимия си човек - вратаря на "Локомотив София" - Александър Любенов и да създава уникални дизайнерски модели на дрехи, върху които оставя своя личен почерк, а именно много блясък, камъни и перли.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


113
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
5
 
13
 
! Отговори
Един преди 6 години
Мацка е! Да е жива и здрава и да живее щастливо! Господ и е отнел много, но и е и дал много. Трябва да цени това, което има!
55
5
 
10
 
! Отговори
Gogo преди 6 години
Да е жива и здрава и да се оправя по-бързо. Преживяло е момището своята драма, но и е показала много в спорта което не става без воля. Браво!
54
3
 
4
 
! Отговори
Ангел преди 6 години
До Анонимен 60Анонимната N 60 май ти не си за показване, нали??
53
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 60 А някой пита ли те ?
52
5
 
10
 
! Отговори
moni преди 6 години
Жива и здрава да е и да не обръща никакво внимание на невежи, завидливи ***. Ето това е масовия българин. Някой хейтър замисли ли се през какво е минала Цвети. Ако на някой от вас се случи ще виете като вуци.... Дано не ви стига бас и близките ви НИКОГА. И на най-гадното к0пеле не го пожелавам
51
5
 
8
 
! Отговори
Тя има лош дъх преди 6 години
Ей на това му се вика да се самопрецакаш за цял живот... Тепърва й предстоят проблемите, просто е неизбежно за съжаление...
50
3
 
5
 
! Отговори
Иво преди 6 години
До Анонимен 55В живот има всичко моме, никой не е казал, че болката да се хвърлиш от 6 етаж е за пример, но тя съществува и не е от хубаво. Като си толкова злобна какво да ти обяснявам??!
49
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До радвам се,Ти да не си живял досега на остров в Тихия океан ? Какво учене,каква работа ? Не знаеш ли съдбата на тези момиченца ? 10-ина години,различни бизнесмени ще си я менкат. Заведения,коли,парцалки, Дубай... Тя с пилешкия си мозък ще си мисли,че това ще е вечно. Като мине 30-те и излезе новата реколта,ще е поредната самотна майка с няколко деца от различни мъже,дето ще се чуди какво да прави.
48
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не я познавам ама има прекалено ху-рвен-ско излъчване. Сори.
47
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Значи какво излиза сега. Да даваме за пример на децата си самоубийците, така ли ?Сбъркани хора.
46
0
 
9
 
! Отговори
радвам се, преди 6 години
че Цвети е пак "красивото момиче", но : 1. ябва да знае, че всичко; здраве, красота се нуждае от средства( общо казано" да съществува човек.)2.Сигурно знае, че в нейния случай няма да може да се занимава лично с худож. гимнастика.3.Не зная, може ли да стане треньор-трябва да имат ДОВЕРИЕ,че няма някой ден да изостави хората, които тренира.4.Дори и да има някакви средства, Цвети трябва да помисли КАКВО Може да УЧИ, за да работи.5 Абсолютно не трябва да разчита, на "любов" и че някой ще я издържа.
45
6
 
4
 
! Отговори
Хъм преди 6 години
До Анонимен 50А що ми се струва се, че ти си поредната анонимна състезелка, която умира от злоба и завист....
44
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Лигава кифла. Не виждам за какво трябва да уважавам такива.
43
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тая само всяваше интриги докато беше в ансамбъла. Тя доведе до психически срив Казакова. Видя се, че интригантката от Обеля като се махна от отбора, че момичетата спечелиха всички турнири.
42
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Претърпяла била инцидент.... Алоооуу да се метнеш от балкона не е инцидент.
41
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ХъВярно ли? Лелееее!!! Закълни се!
40
4
 
3
 
! Отговори
Боби преди 6 години
До ХъИ ти ли ще й кажеш къде и кога да ходи???
39
6
 
1
 
! Отговори
Жибор преди 6 години
Путин е издал директива за отстраняване на всички,които се пречкат на Русия по пътя към титлите- затова гадните русофили с дребни душици беснеят от това,че Цвети оцеля и оздравява.
38
5
 
7
 
! Отговори
Хъ преди 6 години
Същата тази не си направи труда да отиде на турнира по гимнастика в София, защото цитирам по памет: "Имах по-важен шопинг". Другите бивши гимнастички бяха там, но това момиче явно отдавна се котира другаде.
37
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 41Ква е тая че е толкова специялна? Защо тябва да ни интересува ко прайша куде била с кой са е.ала и тн???? Поредните жълти простотии