Най-голямото изпитание? Цвети – възстановена и обичаща!

Гимнастичката не коментира отношенията си с момичетата от ансамбъла
10 май 2017 16:00,
113
Най-голямото изпитание? Цвети – възстановена и обичаща!
Снимка: Umbrella bar Magazine

Национална, европейска и световна шампионка - Цвети Стоянова е завоювала не една и две титли.

След като обаче миналата година претърпя инцидент и падна от 6-ия етаж на жилищна сграда – месеци наред бе прикована на легло.

Днес обаче е съвсем ново момиче. Чувства се себе си, повече от всякога, заобиколена от правилните хора, обичана от нейното момче, правеща това, което я кара да се чувства щастлива и удовлетворена от живота, разказва гимнастичката пред "Umbrella bar magazine".

Още по темата

Докато се състезавала посвещавала всяка победа на майка си. На нея тя дължи и фактът, че е жива.

"Определено нямам друго обяснение, освен нейната намеса. Наистина бях между живота и смъртта и в момента на падане, и по време на възстановяването ми, когато бях дотолкова зле, че не пускаха никой външен човек, за да не внесат микроби, които да са фатални за мен. Цялата бях в тръбички, изолирана в стъклена, стерилна стая. Бях неадекватна от медикаментите, които съм приемала. Стопих се с 20 килограма, от 55 до 35 килограма. Толкова бях изтощена, че не можех да комуникирам с близките си", споделя Стоянова.

Не това е обаче е най-трудният момент в живота й: "Много хора смятат, че това е било най-тежкото нещо, което ми се е случвало, но ако трябва да сравнявам трагедиите в живота си, съвсем не е най-тежкото. Освен майка си, която загубих едва на 10 години, след това почина и дядо ми, който ми беше като баща. Той ме отгледа заедно с баба ми. Много голяма загуба беше това за мен, бях на 17. Като най-тежък обаче, бих нарекла момента, в който брат ми имаше сериозни здравословни проблеми".

Бившата национална състезателка по художествена гимнастика обаче не коментира подробно отношенията си с момичетата от ансамбъла.

В момента тя се е отдала на ежедневните рехабилитационни процедури, тъй като има все още силна болка в гърба, която е нормално да изпитва на този етап, имайки предвид множеството пирони, които има в гръбнака. Не може да движи и левия си крак, и най-вероятно това ще остане завинаги, тъй като има засегнат нерв на гръбнака.

Това обаче не й пречи да живее пълноценно, да подкрепя любимия си човек - вратаря на "Локомотив София" - Александър Любенов и да създава уникални дизайнерски модели на дрехи, върху които оставя своя личен почерк, а именно много блясък, камъни и перли.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


113
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Уважавах я до онова интервю, в което каза че любимият й политик е Бойко Борисов, на когото дължи и живота си.Оттогова ми падна в очите.
15
6
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ЖАЛКА РАБОТА ! ДАЛИ ЩЕ НАПРАВЯТ ЗА ЕДИН ОБИКНОВЕН ЧОВЕК ТОЛКОВА УСИЛИЯ И ВЛОЖАТ ТАКИВА СРЕДСТВА ДА ГО СПАСЯТ ? А ЗА КОЛКО ДЕЦА С ТЕЖКИ БОЛЕСТИ НЯМА ПАРИ ......ТЯ Е ЛАБИЛНА И ГЛЕЗЕНА , А СЕГА Я НАПРАВИХА И ЗВЕЗДА .....
14
8
 
11
 
! Отговори
Група патриоти преди 6 години
Чудесна е- жива и здрава,искаме отново да ни радва!
13
8
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само на мен ли ми прилича на *** ?От тия дето киснат по сепаретата на един коктейл и се оглеждат жадно в очакване на издутия портфейл, скътан в джоба под дебелото шкембе ?
12
21
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Браво на Цвети! Страхотно изглеждаща млада дама с визия и самочувствие.
11
13
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Има вид на евтина селска кифла. Може би това е истинската й същност. Много й отива.
10
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И изрусена :)
9
8
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да, като й гледам визията и позите, наистина това което й липсва е един микрофон в ръката и да запише някоя боза при Бат Митко Пайнйера.В Тикволандия много се котират такива кифли. Със сигурност ще пожъне горям успех и доста парички.Може да кръсти песента "Полет" или нещо подобно там.Ще стане 100% хит сред овчия народ.
8
7
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Постоянно се самоубиват хора отчаяни от немотия и живота. То не бяха палежи, скачания пред влак и какво още.А за хората по селата, дето умират от нищета и ги крадът през ден. Забрави. Ама не ви пука за две стотинки, защото не изглеждат като елитна труженичка на древната професия.Вече почвам да се чудя, тази госпожица кои политици или мутри е обслужвала да му се не види?!
7
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И готова разкрачена.
6
12
 
11
 
! Отговори
Az преди 6 години
До Анонимен 3Ами тогава скочи и ти от покрива на блока си, за да си направиш реклама.Много знаеш ти какво ѝ е било на главата тогава, че да пишеш глупoсти сега.
5
4
 
13
 
! Отговори
до 6 преди 6 години
Теле под вола търсиш. В частност търси причините у тая Цвети която самостоятелно си пропадна от 6 етаж, а после я спасиха, както ти ги определяш - злобните пропаднали българи за сметка на бюджета събран пак от тях
4
11
 
9
 
! Отговори
До 3 преди 6 години
А тебе и за това не те бива!!!!!
3
15
 
27
 
! Отговори
Гошо преди 6 години
Айде бе и аз в Дубай ще се възстановя .Тази е провалена в живота ,а и нагла на всичкото от горе.Стига писахте за тази , не заслужава внимание.
2
12
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Още ли е с онова тъмничкото футболистче от Левски. Или вече на хоризонта се появиха по-заможни Чичко-Паричковци.Кой й купи BMW-то 7-ца ?
1
28
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Добра реклама си направи корвата.Сега ще обикаля сутрешните блокове и разни сълзливи предавания и ще гуши хонорарчета.Защото извън подиума я бива единствено за компаньонка.